08.11.04
19:42
От къде излиза по-евтино да си купиш хранителните добавки, като протеини и т.н.
П.С - примерно за Нутрим, не ми се вярва че в Била е единственото място от където можеш да си ги набавиш, нямат ли някакъв магазин в София ?
няма такъв магазин ма като влезнеме в евро саюза цените ще паднат ,че в момента в България са доста надути
08.11.04
21:23
Магазинът на “Нутрим” е близо до “Пирогов”, като тръгнеш по “Пенчо Славейков” от страната на “Пирогов” по посока Медицинска академия се пада една от първите преки, ако не и първата - има рекламна табела на тротоара на булеварда, лесно ще го намериш. В един гараж се помещава.
10.11.04
12:54
Значи за феновете на BIOGAME(ако има такива де) във квартал редута има един склад на едро където цените са си тънкана има ги всички продукти на BIOGAME някои ако се интересува нека пише ще му обясня къде се намира точно
10.11.04
18:45
Понеже съм нов във форума, първо здравейте пичове :lol: . После по темата: знам от личен опит, че продуктите на Нутрим са най-евтини, ако се пазарува на едро (1кашон), от офиса в Пловдив. Може да се съберем и да пазаруваме заедно. Отстъпката си заслужава врътката.
Дай малко повече инфо !
е, най-евтини са продуктите на биогейм в техния сайт. могат да се поръчват по интернет. цените са същите като в склада им, ама ти ги носят в къщи с куриер. www.biogame.biz е адреса.