17.08.04
14:25
Моля, който е ползвал продуктите на JC да си каже мнението за тях.
Благодаря ви предварително
Креатина им е на ниво.
Аминокиселините не са им хубави, а ако ги сметнеш и по грамаж ти излизат по скъпи от тея на Юнивърсъл Амино 2700.
Аз съм пил и техен глутамин от който също не съм осетил много много ефект.
Бих ти препоръ4ал гейнера им защото колко и да е нека4ествен е 40лв 3кг и като го пиеш по 3 пъти на ден ще видиш доста голям ефект според мен
Аз сьм и ползвал ,само глутамина,не че ефекта е поразителен ама поне е по-евтин 100гр.-14-15лв.Абе малко насипна история,така и не може да се разбере какво точно има вьтре.Казват че е американска фирма, ате само пакетират продуктите,ама не знам.JK,правя врьзка с Юлиан Карабиберов.Това си е мое разсьждение :wink:
[quote author=“gotcha”]Пълна мизерия.
Пари хвърлени на вятъра.
Така си е няма смисъл.Вземи си Universal , MLO поне знаеш защо си дал пари.Не за брашно и други примеси
03.09.04
13:34
Аз съм пил TAURINE na JC и ми влезе много добре ....друго не сам пробвал все още
Не знам за вас, но аз пия от протеина на JK за преди, след тренировка, преди лягане и т.н. и съм много доволен (доколкото може да съм доволен от български препарат), засега ми върши перфектна работа пък ще видим. Зависи с какви средства разполагаш, такова ще си купиш. Във всеки случай да не е Nutrim - пълна отврат!!! :cry: :oops: :cry:
Грешка по горе JC
08.11.04
09:20
Само да направя едно малко разяснение. Съкращението JC, означава Йордан Кочев. Който не е чувал за него - явно е от скоро в тоя спорт. Та Даци, беше шампион в тежка категория с педесет и нещо ръце...
хах ако ще и със 150 ръка да е бил,т’фа е най-тъпия производител в БГ,пил съм кво ли не нищо не бачка.
10.11.04
12:58
Да бе ебаси тъпата фирма нямат нито един продукт които да е ниво ама кво да говориме българска работа
На Джей Ка сомнамбула ме кефи, ама е 20 кинта 500те грама. Малко нанагорно е, но исках ад им пробвам казеина...
18.01.05
09:31
Не че правя реклама , но JC нутришън са единствената БГ марка , която заслужва внимание , в сравнение с другите фирми производители в България - значи аз съм доволен от техните протеини - и суроватъчния и този от козе и овче мляко , много добре ми подейства глутамина(главно за тонуса) и гаейнъра им .
по-здрави