Препоръчайте нещо евтино и ефективно за преди тренировка

17.01.07
16:12

Само да не е кофеин, защото съм на креатин в момента. Искам нещо най-вече за повечко енергия, може и за малко “напомпване”. Отделно си хапвам добре и балансирано час-два преди това, мисълта ми е за някакъв суплемент, но да не е от скъпите пакове по 100 лв за един месец.

Таурин? Аргинин (чист)?

Тауринът е основната енергийна съставка на Ред Бул-а, а някои смятат, че чистият Л-аргинин дава същия ефект като ААКГ-то.

Какви други подобни неща сте пробвали? :D

17.01.07
16:29

[quote author=“Louie”]някои смятат, че чистият Л-аргинин дава същия ефект като ААКГ-то.

По скоро не или ако е вярно то чистия аргинин трябва да е в големи количества.
Наистина като за начло пробвай с таурин.

РО

17.01.07
17:08

[quote author=“Louie”]Само да не е кофеин, защото съм на креатин в момента. Искам нещо най-вече за повечко енергия, може и за малко “напомпване”. Отделно си хапвам добре и балансирано час-два преди това, мисълта ми е за някакъв суплемент, но да не е от скъпите пакове по 100 лв за един месец.

Таурин? Аргинин (чист)?

Тауринът е основната енергийна съставка на Ред Бул-а, а някои смятат, че чистият Л-аргинин дава същия ефект като ААКГ-то.

Какви други подобни неща сте пробвали? :D

Бустерите но те са скъпички.

17.01.07
17:36

Таурин по 5 гр преди трен като го качваш с по 1 грам ан тренировка от 2 грама . Тоест първо 2 гр после 3 гр , 4 гр и 5 гр и стига толко!
Пробваи тоя на JC казват че бил единствената им свястна добавка  :lol:

18.01.07
09:05

[quote author=“GH0$T”]Пробваи тоя на JC казват че бил единствената им свястна добавка  :lol:

Toва аз го твърдях до ДНЕС !
Отварям нова опаковка, тъкмо щях да изсипя един сървинг, когато ми направи впечатление, че праха е на по-едри кристали, мириса беше друг и на вкус леко нагарчаше.
Имам стара опаковка от преди 3-4 месеца, която си е наред.
*#%&*#*#*#*, директно я изхвърлих.Това беше последната БГ добавка, която си взимам.  :!:

18.01.07
10:12

таурин е добър избор, но може да пробваш и тирозин. Дейкгна добре на нервната система, дава настроение, повече издръжливост и освен всичко останало изгаря мазнини. Аз взимах на скайтек и съм доволен.

21.01.07
01:49

Thanks!

Със сигурност ще пробвам таурина, обаче нишо не казвате за БЦА? Тауринът повече енергия ли ще даде от разклонената верига?

21.01.07
11:20

Пробвай инозин, дава страшно много енергия. Само да не е на JK , че за нищо не става. Таурина дава повече енергия от БЦАА, но пък те са мощни антикатаболици.

21.01.07
20:24

може ли да ми кажете кога протеина се зима с вода и кога с мляко

[quote author=“BaT_Go4u”]може ли да ми кажете кога протеина се зима с вода и кога с мляко

Когато както си искаш.

21.01.07
22:53

С мляко уж се усвоявал по-бавно, но пък си набавяш още белтъчини.

22.01.07
11:02

[quote author=“BaT_Go4u”]може ли да ми кажете кога протеина се зима с вода и кога с мляко

С мляко можеш по всяко време освен след тренировка.Тогава е задължително с вода :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1