17.01.07
16:54
Така купих си креатин на BioTech - 500 гр. - 35 лева. Продавачът каза да го зимам 1вата седмица 5 дена по 4 пъти(5грама) - преди закуска, преди и след трен и преди лягане. Сега оба4е е 1ят ден когато не тренирам и се чудя кога трябваше да го зема... :D ?( 3ти ден от зареждащ период? ) ОСвен това зимам WHEY GAINER 4000 ... може ли някой да ми каже как да ги съчетавам 2те когато не съм в зареждащ период...аз досега си приемах гейнъра като 2ра закуска в 11 и след трен за възстановяване ... ?
[quote author=“ti6o”]Така купих си креатин на BioTech - 500 гр. - 35 лева. Продавачът каза да го зимам 1вата седмица 5 дена по 4 пъти(5грама) - преди закуска, преди и след трен и преди лягане. Сега оба4е е 1ят ден когато не тренирам и се чудя кога трябваше да го зема... :D ?( 3ти ден от зареждащ период? ) ОСвен това зимам WHEY GAINER 4000 ... може ли някой да ми каже как да ги съчетавам 2те когато не съм в зареждащ период...аз досега си приемах гейнъра като 2ра закуска в 11 и след трен за възстановяване ... ?
Креатина четох че трябва да се зима 5 дена по 20гр независимо дали тренираш и после 5гр като не тренираш и 10гр като тренираш по 5 преди и след треанировка
Сори ако съм объркал нещо :roll:
[quote author=“Tr00peR”][quote author=“ti6o”]Така купих си креатин на BioTech - 500 гр. - 35 лева. Продавачът каза да го зимам 1вата седмица 5 дена по 4 пъти(5грама) - преди закуска, преди и след трен и преди лягане. Сега оба4е е 1ят ден когато не тренирам и се чудя кога трябваше да го зема... :D ?( 3ти ден от зареждащ период? ) ОСвен това зимам WHEY GAINER 4000 ... може ли някой да ми каже как да ги съчетавам 2те когато не съм в зареждащ период...аз досега си приемах гейнъра като 2ра закуска в 11 и след трен за възстановяване ... ?
Креатина четох че трябва да се зима 5 дена по 20гр независимо дали тренираш и после 5гр като не тренираш и 10гр като тренираш по 5 преди и след треанировка
това ми е ясно, но аз питах :
1 Тия първи пет дена(зареждащи) , първият не тренировъчен ден...как се разпределят взиманията?
2 Как да го съчетая със зимането на WHEY GAINER 4000… ?
17.01.07
20:52
[quote author=“ti6o”][quote author=“Tr00peR”][quote author=“ti6o”]Така купих си креатин на BioTech - 500 гр. - 35 лева. Продавачът каза да го зимам 1вата седмица 5 дена по 4 пъти(5грама) - преди закуска, преди и след трен и преди лягане. Сега оба4е е 1ят ден когато не тренирам и се чудя кога трябваше да го зема... :D ?( 3ти ден от зареждащ период? ) ОСвен това зимам WHEY GAINER 4000 ... може ли някой да ми каже как да ги съчетавам 2те когато не съм в зареждащ период...аз досега си приемах гейнъра като 2ра закуска в 11 и след трен за възстановяване ... ?
1 Тия първи пет дена(зареждащи) , първият не тренировъчен ден...как се разпределят взиманията?
1. Както ти е удобно. Гледай да не са през много малки интервали все пак.
2. Ми нищо особено, взимаш си го по нормалния начин.
[quote author=“Jorku”][quote author=“ti6o”][quote author=“Tr00peR”][quote author=“ti6o”]Така купих си креатин на BioTech - 500 гр. - 35 лева. Продавачът каза да го зимам 1вата седмица 5 дена по 4 пъти(5грама) - преди закуска, преди и след трен и преди лягане. Сега оба4е е 1ят ден когато не тренирам и се чудя кога трябваше да го зема... :D ?( 3ти ден от зареждащ период? ) ОСвен това зимам WHEY GAINER 4000 ... може ли някой да ми каже как да ги съчетавам 2те когато не съм в зареждащ период...аз досега си приемах гейнъра като 2ра закуска в 11 и след трен за възстановяване ... ?
1. Както ти е удобно. Гледай да не са през много малки интервали все пак.
2. Ми нищо особено, взимаш си го по нормалния начин.
Значи след трен мога да взема креатин и гейнър... има ли разлика кое ще е първо ?
Също да питам нали е възможно WHEY GAINER 4000 да ми замести 2рата закуска ?