МММ - Miro's Mass Stak! - WB/GB ControlledLabs

Прескочи до:

16.01.07
22:21

Здравейте форумци! В тази тема ще направя 30 дневен лог на следните суплементи :
WhiteBlood - CL
GreenBulge - CL
Amino 2222- ON
BCAA 1000 - ON
Gold Standart - ON
Антиоксидант Нони(тези които знаят в.Лечител се сещат ;) )
Предполагам сте запознати с тези суплементи :).
Висок съм 183см и съм 76-7кг . На 16 и половина съм и се занимавам сериозно с фитнес от година и малко ( с леки прекъсваня) .
За това време съм използвам креатин монохидрат и течен л-карнетин .
Занимавах се предимно с четене на статий за тренировки и правилно хранене и наблягах на правилно изпълнение на упражненията и програмата .

Но стига общи приказки! На въпроса директно!
Ще приемам 30 дни ( започнах вчера но нямах време да пиша тук) гореспоменатите суплементи както следва
WB- 3к преди трен ТД / 3к преди лягане НТД
GB - 5к 45 мин преди трен ТД/ 5к  през деня  НТД
Амино 2222- 2 преди 2 след трен ТД / 3х1 НТД
БЦАА 1000 - 2 преди 2 след трен ТД
Gold Standart - сутрин и след трен / сутрин и вечер
Нони - 2 капс сутрин на гладно

Това беше за приема ...
Диетата ще я постна по натам . А сега да дам инфо за влиянието което усетих.
Вчера ПЪРВИ ДЕН:
- нормална сутринмалко кашлям ма ми няма нищо ;) , нормален ден , получих оведомление за военна комисия  :lol:
- 13:10 ГБ 5 капс с много вода ,  не устеих нищо чак до тренировката
- 13:40 УБ 3 капс с мн вода , след 5-6 мин усетих леко неразположение , малко ми се виеше свят и си помислих че съм сгафил много :D , след още 5 мин се оправих напълно и почувствах много енергия ама наистина много .
- усетих и леко главоболие но не го свързвам с суплементите защото бях цял ден с Мр3-ката на ушите ;) .
- Напарвих си супер тренировка и излезнха от залата страшно енргичен за такава тежка тренировка (качих 5 кг на лежанката :lol:  )

Общи впечатления:
- за сега на съм усетил напомпване и изпукнали вени което е странно но се пак беше първи ден и немога да очаквам много.
- добри продукти , само положителни отзиви!

Вторник ВТОРИ ДЕН:
-сутринта леко ме боля гърлото и пак кашлям но чач с мед е мои приятел :)
-днеска бях на комисия и цял ден седа и ям в нас :lol: пих ГБ-то към 15 часа и леко ме ободри . УБ-то ще го пия преди лягане както пише за GHB .
- стабилна мускулна треска имам но ми харесва :lol:

Общи впечатления : за днес никакви :)

Искам да благодаря на Емзо че ме подкукороса да си зема тоя стак :lol:  И на екипа на форума за всичката информация и помощ!

пп: очакваите ежедневни ъпдеити + тренировъчната ми програма и хран режим .

16.01.07
22:38

Миро брао брат евала казвам на такива хора като теб които споделят с останалите впечатления от стаковете които си правят  8)  .Успех баце :wink:

HS

16.01.07
22:38

И колко ти излиза това удоволствие на месец :)

16.01.07
23:22

Да колко пари излиза всичко общо:)

16.01.07
23:29

сичко е поръчано от нетришън.ком
Има и тема по въпроса ;) . сичко ми излезе (10лб протеин/амино 2222 325 табс/бцаа 1000 200 капс/УБ /ГБ/таурин 500 100 капс) 230 лв :) .

16.01.07
23:30

Subscribed :mrgreen:
——————-
леле човече колко се чудих какво е това НТД и разбрах чак като се шашнах, че ще пиеш по 6 капсули WB дневно.

До 3-4 дни очаквай сериозно покачване на силата, ако храната ти е наред.Т.е. напъни се повечко в залата, предполага се, че ще се и възстановяваш по-бързо.
Следи си кръвното налягане.WB може да го занижи.

17.01.07
00:02

Хахаха разби ме! За кръвното ще внимавам повече за обратното (покачване) . Иначе диетката е на 6 ;) . Лека нощ на всички форумци

GB ще го усетиш по-рано от колкото си мислиш, повярвай ми  :twisted: И аз ще следя темата с интерес. Успех в прогреса!

17.01.07
17:01

Вече имам чувстово че го почвам да го усещам :) . Качих килограми на главните упражнения и се чувствам по енергичен на тренировка .

ТРЕТИ ДЕН:
- станах и бях свеж като репичка , леко подкашлям но се оправям
- съня ми беше по дълбок от обикновенно и се чувствам по добре цял ден
- тренировката беше екстра качих килограми и интензивност което ме радва защото е едва 3-ти ден
- леко ме наболява глава след тренировката но сега вече отшумява

Очакваите до довечера да си постна трен програма :) .

17.01.07
17:55

WhiteBlood - CL
GreenBulge - CL

Какви са тези продукти, че се усеща ефекта им на 3-ия ден, може ли да ми поясниш, хич не съм запознат.

17.01.07
18:03

[quote author=“diksi”]

WhiteBlood - CL
GreenBulge - CL

Какви са тези продукти, че се усеща ефекта им на 3-ия ден, може ли да ми поясниш, хич не съм запознат.

http://www.netrition.com/cl_white_blood_page.html
http://www.netrition.com/cl_green_bulge_page.html

17.01.07
18:39

@diksi - щях да ти пиша на л.с. , но нека всички да прочетат.
WhiteBlood - популярен азотен бустър, съдържащ аргинин и орнитин, приема се в почивните дни вечер преди лягане сам се досещаш защо.Съдържа антиоксиданти и таурин.
GreenBulge - креатинова матрица и не само(бетаин , гликоциамин или както там се чете).
Комбинирани двете =  :shock:

17.01.07
19:09

@дикси  - индивидуално е ;) може и на 1-вия може и на 10-тия

Така ето го сплита:
Пон- Гърди+Бицепс+предмишница+корем
Вторник-почивка
Сряда-Гръб+Трицепс+трапец
Четвъртък-почивка
Петък -Рамо+Крака+Корем
Събота и Неделя-почивка

Пон:
Щанга от лег 3х8
Дъмбели от полулег 3х8
Щанга от полулег 3х8
Флайс 3х8
Кросоувър 2х8 (за доизцеждане)

Бицепсово сгъване с дъмбели 3х8
Скотово сгъване 3х8 /Концентрично сгъване 3х8(редувам ги на 2 сед)
Бицепсово сгъване на скрипец 3х8

Коремни преси 3х25
Повдигане на крака от вис 3х15(не ме бива много :) )
Навиване на въже на машина(предмишница)

Сряда:
Набираня широк хват 3х8-10
Придърпване на вертикален скрипец 3х8
Придърпване на хоризонтален скрипец 3х8
Мечка 3х8
Грабене с дъмбел 3х8

Изтласкване на щанга от лег с тесен хват 3х8
Разгъване на горен скрипец 3х8
Кик-бек 3х8 / Френска преса 3х8

Трапецовидно повдигане на рамене 3х8

Петък:
Раменни преси зад врат с щанга 3х8
Раменни преси с дъмбел 3х8
Вертолет 3х8
Гладиатор за задно 3х8

Клякане с щанга 3х8
Бедрено сгъване 3х15
Бедрено разгъване 3х15
Лег преса 3х8
Магарешко яздене 3х30

Коремни преси 3х25
Повдигане на крака от лег 3х15

Чакам коментари и съвети ;)

17.01.07
19:40

Тяга ? Ако не искаш прави хиперекстензии.
Добави едно упражнение за задно рамо като последно.

17.01.07
19:46

Тяга искам да правя ма ме е стах да си призная  :oops:  .
Мисля в петък да я пробвам само така с лоста иначе екстензиите също са вариант . Забравил съм да добавя правя на гладиатора за задно рамо :D .

Мерси за идеята за екстензийте ;)

pp:отивам да троша орехи за утре  :lol:  (нямате си на представа колко много троша за 100 гр )

17.01.07
20:16

Щанга от лег 3х8
Дъмбели от полулег 3х8
Флайс 3х8
Кросоувър 2х8 (за доизцеждане)

Така мисля, че е по-добре даже може да махнеш и кросоувъра и да се съсредоточиш върху тези 3 упражнения, а ако питаш мен махни флайса и сложи кофички.

18.01.07
12:35

И мен ме беше шубе понеже много “разбирачи” около мен ми обясняваха кви ли не неща.Вярвай ми като почнах да правя тяга все едно за първи път тренирах гръб и вече не правя гръб без тяга :twisted:
Същото беше и за клека,но там правя с малко кила по около 15-20 повторения колкото да не ги оставям краката  :wink:

За тягата първия месец го правех с малки кила пак по 15 повторения, докато свикна с упражнението и т.н.Сега вече си го правя по 6-8 повторения с колан (без колан правя единствено ако са от 15 нагоре бройки) и ми е перфектно. :wink:

18.01.07
23:16

Утре добавям мъртва тяга към тренировката за крака ;) . Но ще бъде само с лоста докато оправя техниката и както предложи колегата ще бъде 15-тина повторения .

ЧЕТВЪРТИ ДЕН:
-ставане рано и свежест после заменена от леко кашляне което почва да ме дразни ...
- нормален ден (без мп3-ката бях и никакво главоболие не усетих  :lol: )
- след дозата ГБ направо пощръклях  :lol:  толкова мн енргия та чак минах с прахосмукачката и си оправих стаята  :shock:  , че и кучето разходих
- сега се чуствам добре вече ми се спи и нямам търпение за дозата УБ преди лягане ( след това спя като новороден )

Общи впечатления:
- ГБ е най хубавото нещо което съм пипал! Такъв ефект за такъв период от време не съм усещал преди!
- установи се че главоболието е от мп3-то щото винаги е до дупка и ще гледам да не го бича толко щото си е кофти
- температура и кръвно : нормални стойности

19.01.07
12:58

Диетката от колко въглехидрати(грама) се състои ?

19.01.07
23:51

Сори малко се забавих днеска ма имах 3 контролни (2 от които за по 2 часа) и намах време да ям и се чувствах кофти , абе гаден ден ....

ПЕТИ ДЕН:
-ненормален ден , прекалено натоварен и изтощтителен
- енргията си я имах по време на трен , слабо главоболие и след това тотален краш ... заспах в тролея ( даже си изуснах спирката добре че съм на предпоследната  :lol: ) явно защото неможах да се наям като хората тоя ден и беше мн напрегнат та реанимирах до 19 часа ( от 17 някъде)
-тренировката си беше супер , пробвах мъртва тяга само с лоста и се съмнявам да е била мн правилно изпълнена но засега така ...

Ако имам време неделя ще постна хран режим че утре съм на уроци(английски) а и нещо се чувствам отпаднал , тоя грип нема да ми прости ...

21.01.07
19:15

К’во стана с диетата.Пускай, че да си “заема” някое меню.

21.01.07
23:17

Сори пичове ма нета ми беше скапан ( иначе казано го нямаше никакъв).
Сега ще постна лог за вчера и днес:

ШЕСТИ ДЕН (вчера :) )
-чувтвах се леко отпаднал , от 9 до 1 и 20 на английски и след това дома.
- взех си упсарин ц и пих 2 ( 1 в 2 часа и 1 в 18) определено ми помогнаха да се посъвзема
- някъде към 19ч съм заспал и се събудих в 2 през ноща ... станах пих 1 протеин и УБ и си легнах ( около 13 часа сън  :lol: )
-кофти ден от гледна точка на диета но доста добър от гледна точка на възтановяване

СЕДМИ ДЕН:
-свеж и определено по добре от вчера , упсарина си върши работата ;)
- почивен ден е и гледах нищо да не правя освен да хапвам редовно :)
- след ГБ се чувтвам значително по бодър и дори леко нервен ако седя на 1 място ( което оправих с една разходка)

Общи впчатления:
-кръвно и температура : нормални
- нямам главоболие

Диетата пак ще се забави ....
Отивам за 1 мляко с УБ и към страната на сънищата , че утре даскало и по важното тренировка  ;) . Лека форумци!

22.01.07
08:14

White Blood на гладно, не знам обаче млякото дали ще му неутрализира ефекта :?

22.01.07
14:07

[quote author=“emzo”]@diksi - щях да ти пиша на л.с. , но нека всички да прочетат.
WhiteBlood - популярен азотен бустър, съдържащ аргинин и орнитин, приема се в почивните дни вечер преди лягане сам се досещаш защо.Съдържа антиоксиданти и таурин.
GreenBulge - креатинова матрица и не само(бетаин , гликоциамин или както там се чете).
Комбинирани двете =  :shock:

Благодаря за разяснението emzo.
А на GH0$T желая успех в начинанието.
Дръж ни в течение за състоянието ти, любопитно ми е.
:wink:

22.01.07
16:25

ОСМИ ДЕН:
-спах като пън макар и малко , но аз съм си виновен
-супер енергия днес , малко бях кофти сутринта в даскалото , зех 1 парацетамол от сестрата и се оправих (може да съм качил температура )
-пих си гб-то към 30 мин преди трен и УБ точно преди - днес имах гърди  и съм доволен от силата , ако продължава да расте така ще стана най големия фен на КЛ  :D .

Честита грипна ваканция ;)
Аз се боря с някаква настинка , но на мен тренировките ми помагат в борбата и няма да ги спирам , тая седмица ще се лекувам и другата вече трябва да съм екстра ;) .

23.01.07
22:36

ДЕВЕТИ ДЕН:
-почивен , никаква активност само разходка и ядене :)
-гб си действа и ми харесва да го пия (ех да си бях купил повече  :lol: )
-УБ тази вечер ще е на гладно , аз мразя да лягам гладен :(
-с настинката се боря и намалих кашлянето доста :)
-температура и кръвно - нормални

лека и полека ;)

24.01.07
06:13

Дръж ни в течение за състоянието ти, любопитно ми е.  :lol:

24.01.07
08:17

[quote author=“GH0$T”]ДЕВЕТИ ДЕН:

На гладно не значи да си легнеш озверял от глад.Просто последния прием на храна да е около 2 часа преди White Blood-а ;)

IN

24.01.07
11:16

Абе 2 часа е много...ако не си се натъпкал като свиня 1 час ти стига...важното е храната да се смели от червата...

24.01.07
15:29

[quote author=“emzo”][quote author=“GH0$T”]ДЕВЕТИ ДЕН:

На гладно не значи да си легнеш озверял от глад.Просто последния прием на храна да е около 2 часа преди White Blood-а ;)

Че аз за 2 часа съм озверял от глад бе  :D . Вечер срташно много ми се яде особено преди лягане , макар че гледам да е мин 1 час преди да си легна .
Още не съм ходил на трен днеска :( . Много гадно време - тука не спря да вали от 10 сутринта и няма да издържа още дълго затворен ...

25.01.07
03:51

Колега докато се наканиш Ще ти свърши стак4ето я се съвземи и тръгваи на зала и да пускаш резултати дали има ефект или е просто поредната набутвация,успех

JD

25.01.07
07:54

Малко оффтопик ти става логчето, пиши съществените неща, 1-вото и най-важно, храниш ли се  :D че не видях коментар за папането. Тези ти състояния могат и на едната диета да се дължат. Това което го приемаш само може да предразположи хормоналните процеси към по0добри резултати, но без останалото ще е просто психологична заблуда, както казва Рони “трябва да заблудиш тялото си че расте, за да порасне”
А тези лекарства /против настинака/ са най-лошата комбинация, опитай да не пиеш друго докато ти свърши цикъла.

25.01.07
12:04

Колега докато се наканиш Ще ти свърши стак4ето я се съвземи и тръгваи на зала и да пускаш резултати дали има ефект или е просто поредната набутвация,успех

Споко! ;) Мразя дъжд и го изчаках . Малко късно отидох (17ч) но отидох , освен дъжд мразя и да пропускам тренировка .

ДЕСЕТИ ДЕН(вчера ми изчезна нета):
- добро утро червено гърло ... Наболява ме гърлото но ще го пазя
- тренировката беше супер - след набиранята  имах чувството че имам 4-крилен гардероб вместо гръб :) . качих кг на гребането с дъмбел и вертикалния скрипец (след скрипеца бицепса щеше да ми се пръсне)
-само ме притеснявам че на тесния хват за трицепс ми липсваше сила ...
По принцип правя с 55- 3х8 без проблеми , но тоя път едвам направих 3х6!
А на другите упр за трицепс нямах никаква промяна . 

Виждам положителна разлика в огледалото ;) . Замазнил съм но определено виждам разлика в ръцете и гърба .

Преди бях чел че е хубаво да си водиш дневник на храненето и вече 10 дни го правя , открих си някои недостатъци в храненето и ги оправих .

EDIT:

Решил съм да взема един олимпийски лост и да пребия доставчика на интернет ..

ЕДИНАДЕСТИ ДЕН:
-днеска ми е кофти от сутринта , имам усещането за слабост и умората х-рна за ши**ния грип
- се пак си бих гб-то и от обяд съм по добре , витамините ме освежиха
- след като пия ГБ се чувствам по напомпан и дори малко по голям и плътен

А сега дългоочакваната диетка  :D :

6:00 - 1 шейк
6:30 - 3 филий хляб(бонус класик) + 100 гр сирене !не ми понасят овесени ядки!
8:25 - 100 гр орехи
10:05 - вафла
12:00 тост(черно хлебче+шунка+домати+краставици)
Веднага след трен- 1 шейк + вафла
17:00 150гр пил гърди + 100 гр ориз + 2ф бонус
20:00 150гр пил гърди + 100 гр ориз + 2ф бонус
22:30 1 кисело мляко
*в не трен ден м/у 12:00 и 17:00 има плодова салата + шейк

Протеин: ≈200
Въглехидрати:≈320
Мазнини:≈140 (65 са само от орехите ;) )

25.01.07
22:09

Защо не сложиш сутринта яйчица ? Сутринта не знам как живееш...
Аз съм никой, но все пак искам да кажа, че хич не ми харесва. Ако имаш повече кинти сложи повече яйца. :wink:

26.01.07
09:05

Щом пишеш значи си някой! Оценявам всякакви съвети!
Май трябваше да уточна че диетката гледам да я разнообразявам , просто това е един от вариантите. Понякога сменям пил с риба или с извара , добавям яйца и салати . Ако трябва да ям едно и също всеки ден ще откача ( мразя еднообразието в храненето) .

Кофти новини снощи имах 37.5 температура и явно грипа ме е гепил здраво ...  Спирам проекта временно докато се оправя :( , надявам се до понеделник да съм по добре .

PROJECT DELAYED

26.01.07
14:35

[quote author=“GH0$T”]

А сега дългоочакваната диетка  :D :

6:00 - 1 шейк
6:30 - 3 филий хляб(бонус класик) + 100 гр сирене !не ми понасят овесени ядки!
8:25 - 100 гр орехи
10:05 - вафла
12:00 тост(черно хлебче+шунка+домати+краставици)
Веднага след трен- 1 шейк + вафла
17:00 150гр пил гърди + 100 гр ориз + 2ф бонус
20:00 150гр пил гърди + 100 гр ориз + 2ф бонус
22:30 1 кисело мляко
*в не трен ден м/у 12:00 и 17:00 има плодова салата + шейк

Протеин: ≈200
Въглехидрати:≈320
Мазнини:≈140 (65 са само от орехите ;) )

Хора, имате много ексцентричен вкус що се отнася до съставяне на хранителен режим.

26.01.07
14:39

Какво е много ексцентричното?  :shock:
Интересно ми е  :D .

26.01.07
15:38

Дано скоро се оправиш, успех :wink:

26.01.07
18:55

Току що се връщам от лякар . Протече следния диалог :
Л:Добър ден , влизай .
А:Здрасти докторе :( .
Л:Какви са ти оплакванята?
А:Ми гърлото ме боли,имам температура,очите ме болят , главата ме боли , мускулите ме болят , като пребит съм ...
Преслуша ми гърдите.
Л:Честито!
А:?
Л:Имаш грип  :lol:  !
А:Аха , а да тренирам може ли? Понеже съм на едни хапове ...
Л:Много си малък за стероиди  :evil:  !
А: Споко докторе ! Аз такива не употребявам ;) .
Л:Да не си  припарил до зала в следващите 4 дена! Вкъщи , на леглото и почивка!
И ми написа рецепта и аре чао ..
С доктора се познаваме от мн време за това си говорим така ;) .

И аз си спрях цикъла заради грипа. 7 дена ще те оправят, но си е гадна работа.  :?

ИВ

26.01.07
19:21

[quote author=“manson”]И аз си спрях цикъла заради грипа. 7 дена ще те оправят, но си е гадна работа.  :?

А ти на какъв цикъл си в момента, manson :) ?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1