15.01.07
22:25
Кажете протеина с най-добър вкус който сте пили? Няма значение коя фирма. Видях че има подобна тема, но само за Optimum. Не пускам анкета, защото ще забравя някоя марка. Споделете мнението си моля и кажете фирмата и с какъв вкус е протеина. Интересува ме не толкова качеството колкото вкуса. Е да не е най-големия боклук на света де!
15.01.07
22:33
Що не влезеш в някой форум за натурални сокове тогава?!Кво значи интересува ме само вкусът?Ей ама от тъпотии вече....
По темата:Scitec Nutrition
[quote author=“DJADJA”]Кажете протеина с най-добър вкус който сте пили? Няма значение коя фирма. Видях че има подобна тема, но само за Optimum. Не пускам анкета, защото ще забравя някоя марка. Споделете мнението си моля и кажете фирмата и с какъв вкус е протеина. Интересува ме не толкова качеството колкото вкуса. Е да не е най-големия боклук на света де!
то ако става въпрос за вкус... какво значение има вкуса важно е да действа!
16.01.07
15:47
Е, поне един човек да ми отговори, а не да ме поучава. 10x DJПетко.
вкуса на протеина си е въпрос на вкус - за всеки е различно.най-вкусния, който съм пил беше млечно-яйчен на цитоген(cytogen).след него идват протеините на scitec
16.01.07
18:32
Scitec 100%WHEY Delite
16.01.07
18:58
[quote author=“manson”]Scitec 100%WHEY Delite
това е вкусът :lol:
[quote author=“emzo”]Още един глас за Чемпиън Нутришън.
+ още един от мен.
Също много ми хареса млечно-яйчния на Биотех.
[quote author=“DJADJA”]Е, поне един човек да ми отговори, а не да ме поучава. 10x DJПетко.
Аз лично бих ти препоръчал банана или ягодата като втора възможност...
на Champion
Мдааааа. Мене бананчето много ме кефи :lol:
manson
16.01.07
20:19
Мерси пичове. Значи класацията се води от Чемпиън Нутришън и SciTec.
Aз съм пил
шоколад - невероятен
мокачино или к’вото и там да се води - невероятен
ягода имам в момента - добър вкус ама бързо ми омръзна (5lbs), но е по-добър от ON
Next- Банан :lol:
16.01.07
22:57
Като ми дойде банана на Champion и шоколада на Optimum и ще ти пиша кое според мен е по - добре. :wink:
Като ми дойде банана на Champion и шоколада на Optimum и ще ти пиша кое според мен е по - добре. :wink:
Вярвай ми Оптимум е всичко, но не вкусен! Но това не омаловажава факта, че е един от най-добрите протеини в света! В бб.ком е на 1во място по продажби, като цяло в САЩ мисля че също!
17.01.07
12:20
Не вкусът прави качесвен даден протеин.
Големи сте сладури всичките. Микровълновата вредна била, соята смъртоносна и се оплаквате много подсладители консерванти и други глупости имало в хараните. едва ли не някои ви трови. Ама протеинчито трябва да е червено/жълто и да има вкус на ягода/банан иначе не е хубав. Да не си мислите че вътре слагат шоколади, банани или ягодки. Всичко е химия :wink: BIG PICHAGA е прав. Не мислите ли че ако е неувкосен даден протеин и вътре има брашно, соя, сухо мляко или нещо друго веднага ще се разбере само като се опита?? И накрая цитирам Митко Димитров “Трябва де се яде и избира храната не по вкус а по съдържание” :shock: Пожелаван големи мускули на всички :)
17.01.07
18:45
KLEKNALIQ ти откри Америка с това изказване, много ясно, че се слагат навсякъде подсладители и овкусители под една или друга форма. Темата обаче е за друго не мислиш ли? :wink:
17.01.07
20:17
:x :x :x
Много се извинявам че така оспамих темата и оставям децата да си говорят за бонбонки.
Колкото до вкуса Моджо-Джоджо не мислиш ли че ако едно се стори много вкусно на някой ще е отврат за друг. А протеин не си ли си купивал че да знаеш кой ти понася????И този спорт е за силни мъже нали се сещаш.Не искам да те обидя нo се съмнявам във вкусните ти неща да има всичко необходимо да растеш.
Не мисля че темета ти е глупава и че е лишена от смисъл. Напротив с нетърпение чакам темата ти “Няма мерителна лъжица в кутията с протеин какво да правя?” и “В какво да си разбия протеина да не се изцапам?”
А за fitday или не си хванал мисълта ми или не си причел поста ми до край. За тебе си синтезирам мисълта-целта ни е да пораснем и не ни интересува вкуса. Ако ни се яде нещо вкусно отиваме в сладкарницата :wink:
Още един глас за WHEY Delite на Сайтек! Ей ама уср*хте темата на човека..... :lol:
О Боже!
Клекнал бате нема нужда да ни обясняваш че протеина е химия и в него няма банани и ягоди :lol: . Ние си го знаем и все пак го пием ... Малко ме интересува какво мислиш за протеина .
В някои вкусни неща има достатъчно полезни неща с които да растеж , например аз преди малко хапнах една ВКУСНА пържолка , е кажи че не е полезна ? Спорт за силни мъжаги а? Ми FitDay e момиче и не е “силен мъжага” .Се пак тя ще си пие протеина и няма да стане силен мъжага дори да се напъва . Силните мъжаги също ги интересува вкуса повярваи ми ;) неможе човек да яде нещо което не му понася( нали за това има рецепти за “манджи”) . А до про-тата , за мене те не са хора , толкова храна са изяли че вече не и се наслаждават ..
Айде със здраве ! Не искам да навлизам в спорове но това меко казано ме подразни .
Един от залата вика така докато пие JC “Гаден протеин няма , има претенциозни хлапета !” А ние му се смееме докато се мръщи пиеики топчетата :lol:
17.01.07
22:04
[quote author=“GH0$T”]О Боже!
Клекнал бате нема нужда да ни обясняваш че протеина е химия и в него няма банани и ягоди :lol: . Ние си го знаем и все пак го пием ... Малко ме интересува какво мислиш за протеина .
В някои вкусни неща има достатъчно полезни неща с които да растеж , например аз преди малко хапнах една ВКУСНА пържолка , е кажи че не е полезна ? Спорт за силни мъжаги а? Ми FitDay e момиче и не е “силен мъжага” .Се пак тя ще си пие протеина и няма да стане силен мъжага дори да се напъва . Силните мъжаги също ги интересува вкуса повярваи ми ;) неможе човек да яде нещо което не му понася( нали за това има рецепти за “манджи”) . А до про-тата , за мене те не са хора , толкова храна са изяли че вече не и се наслаждават ..
Айде със здраве ! Не искам да навлизам в спорове но това меко казано ме подразни .
Един от залата вика така докато пие JC “Гаден протеин няма , има претенциозни хлапета !” А ние му се смееме докато се мръщи пиеики топчетата :lol:
Е не е нужно да се изпада в такива крайности...се пак говориш за JC,това наистина не може да се пие :mrgreen: .По темата:Пич путкенски изказвания от тоя сорт не подхождат на един билдър..по добре си избери друг спорт,в който сичко да ти е наред и да нямаш никакви неудобства.Ето виш например кърлингът мисля че много ще ти подхожда-хем няма да имаш нужда от протеини,хем пък е и по-лесен спорт-няма да те заболят ставичките или пък да ти се схване кръстчето...абе сичко ще си е на 6…
Сега след като изядох 200 гр извара се чуда как да отговоря за вкусовите качества....Само ще помоля....хора дайте един добре овкусен нощен протеин, че умрях от гадост... :lol:
17.01.07
22:49
[quote author=“KLEKNALIQ”]
А за fitday или не си хванал мисълта ми или не си причел поста ми до край. За тебе си синтезирам мисълта-целта ни е да пораснем и не ни интересува вкуса. Ако ни се яде нещо вкусно отиваме в сладкарницата :wink:
Да ти кажа и да се скъсам няма начин само с протеин да направя мускули. Не че се напъвам де, просто искам да изглеждам добре, а протеина си го пия за кеф, ако ми донесе нещо все е добре дошло. :wink: Все пак при жените е малко по - различно. :wink: Сладкарница? Тази дума ми е непозната... :shock:
Сладкарница .... това не беше ли некво заведение в което има сладкиши ? И аз незнам само съм чувал за такова място :lol: .
По темата : Сега съм на ОН ванилия , е хубав е в мляко иначе е прекалено обикновен - има много мек вкус .
GH0$T определено като порасна искам да стана като теб. Като те видях направо тъй гледах. Планина от мускули си. И съм сигурен че е от протеина които пиеш.
InDaHEad послушах те записах се на федербал. Много хубав спорт. И съм много добър даже на републиканско отидох ама кой да ми каже че има допинг тест. Нищо то и без това не е за мен те тем едни сухи всичките с едни детски хилчици. Колкото до путкенските изказвания извинявам се.... ще те смачкам... опа сори не бях аз нали се сещаш сустанонова ярос му вика един приятел не ми се сърди.
fitday Ако поне малко приличаш на Анджелина Джоли евала
И за край една история: Едно пубертетче му писнало да го тормозят момичеата. Имало и още 1000 комплекса за малоценност. И решило да става кораво. Взело си карта за фитнес, ръкавици и колан. Не забравя да се похвали на всички приятели, роднини, съученици и др. че дига(кой ли му пука но то се чуства добре). Дига 9 месеца(през това време изчита всички броеве на Олимп) и пие не какво да е а много вкусен оптимум. Разбира се че и това е голяма гордост че пие ПРОТЕИН и не пропуска да каже на всички или да се похвали в форума( в който е написало 1482 мнения). Мускулите му от жили започват да приличат на мускули на момиче и о боже решава изведнъж че адски много разбира.Най любимата му тема е хранителни добавки(нормално е като друго не разбира), но че не са най-важното какво ли го интересува.Но този спорт е труден иска лишения, няма лигавщини и всичкия мерак на пуберчето минава. (просълзих се )
Да знаете колко такива съм наблюдавал в залата. А пък колко са ми смешни нямам думи Радва ме само че като им мине пубертета някой се връщат и правят наистина нещо като хората.
Спри да иронизираш другите! Проблемите си ги решавай на друго място!
manson
Незнам на колко години си , но това няма значение .....
По добре настигни повече от форума не по друго а по обноски . Няма и да е зле да престанем с простотии че оспамихме темата с наще дразги.
Относно оня историика , нямаше нужда да си признаваш .
Когато някои не спира да упорства по някаква тема просто го оставям да си прави каквото ще .. Прав ти път @Клекналия !
[quote author=“KLEKNALIQ”]Много се извинявам че така оспамих темата и оставям децата да си говорят за бонбонки.
Колкото до вкуса Моджо-Джоджо не мислиш ли че ако едно се стори много вкусно на някой ще е отврат за друг. А протеин не си ли си купивал че да знаеш кой ти понася????И този спорт е за силни мъже нали се сещаш.Не искам да те обидя нo се съмнявам във вкусните ти неща да има всичко необходимо да растеш.
Не мисля че темета ти е глупава и че е лишена от смисъл. Напротив с нетърпение чакам темата ти “Няма мерителна лъжица в кутията с протеин какво да правя?” и “В какво да си разбия протеина да не се изцапам?”
Пфф, толкова спам и оффтопик на едно място не бях виждал :lol:
18.01.07
21:29
[quote author=“KLEKNALIQ”]GH0$T определено като порасна искам да стана като теб. Като те видях направо тъй гледах. Планина от мускули си. И съм сигурен че е от протеина които пиеш.
InDaHEad послушах те записах се на федербал. Много хубав спорт. И съм много добър даже на републиканско отидох ама кой да ми каже че има допинг тест. Нищо то и без това не е за мен те тем едни сухи всичките с едни детски хилчици. Колкото до путкенските изказвания извинявам се.... ще те смачкам... опа сори не бях аз нали се сещаш сустанонова ярос му вика един приятел не ми се сърди.
fitday Ако поне малко приличаш на Анджелина Джоли евала
И за край една история: Едно пубертетче му писнало да го тормозят момичеата. Имало и още 1000 комплекса за малоценност. И решило да става кораво. Взело си карта за фитнес, ръкавици и колан. Не забравя да се похвали на всички приятели, роднини, съученици и др. че дига(кой ли му пука но то се чуства добре). Дига 9 месеца(през това време изчита всички броеве на Олимп) и пие не какво да е а много вкусен оптимум. Разбира се че и това е голяма гордост че пие ПРОТЕИН и не пропуска да каже на всички или да се похвали в форума( в който е написало 1482 мнения). Мускулите му от жили започват да приличат на мускули на момиче и о боже решава изведнъж че адски много разбира.Най любимата му тема е хранителни добавки(нормално е като друго не разбира), но че не са най-важното какво ли го интересува.Но този спорт е труден иска лишения, няма лигавщини и всичкия мерак на пуберчето минава. (просълзих се )
Да знаете колко такива съм наблюдавал в залата. А пък колко са ми смешни нямам думи Радва ме само че като им мине пубертета някой се връщат и правят наистина нещо като хората.
Спри да иронизираш другите! Проблемите си ги решавай на друго място!
manson
Абе пич не стига че пускаш нескопосани майтапи ами май си и тъп,а?Не говорех на тебе а на автора на темата,за тва не дрънкай много
Scitec Delite е наи-вкусния протеин .. пък също така доста ефикасен и разбирасе малко скъп :wink:
KLEKNALIQ ако поспамиш още малко ще СЕДНЕШ. !!!!по темата :
Ами то различните фирми си придлагат различни вкусове, на всеки му харесват различни неща
За най-вкусния не мога да се изкажа, но определено най-отвратителния е този на JC, просто няма такава отврат - със запушен нос може и да го изпия, но иначе има опасност от нулево усвояване на дозата... :roll:
22.01.07
16:09
Това ако е тоя дето мирише на вкиснато - с двете ръце гласувам че е най-гаден.
Иначе пробвах CN банан - направо супер.
[quote author=“ASTOR”]KLEKNALIQ ако поспамиш още малко ще СЕДНЕШ. !!!!
Страхотен Лаф :lol:
24.01.07
22:43
scitec
03.09.13
14:07
Pure Nutrion 100% Pure Whey- червена боровинка (y)