значи имам следния проблем...

JO

16.01.07
17:37

значи имам следния проблем:
колената ме болят ужасно еджам клякам ако някои знае някакво мазало или лекраство моля да каже много благодаря предварително и дано някои да знае нещо защото ме болят от година и повече даже.

FZ

16.01.07
17:40

[quote author=“jorojoro”]значи имам следния проблем:
колената ме болят ужасно еджам клякам ако някои знае някакво мазало или лекраство моля да каже много благодаря предварително и дано някои да знае нещо защото ме болят от година и повече даже.

Фелоран гел за мазане, хотемин също за мазане.
Ако не помогне отиди на доктор.

17.01.07
14:03

Задължително лекар.

JO

17.01.07
22:15

мерси много и на двамата много благодаря че си направихте труда да ми отговорите 10х ;)
значи аз ходих на лекар ама ми каза че е от растежа а продалжават да ме болят утре ша потарся Фелоран гел или хотемин мерси пак :)

18.01.07
00:30

[quote author=“jorojoro”]мерси много и на двамата много благодаря че си направихте труда да ми отговорите 10х ;)
значи аз ходих на лекар ама ми каза че е от растежа а продалжават да ме болят утре ша потарся Фелоран гел или хотемин мерси пак :)

Тука колкото и да са компетентни всички едва ли знаят повече от лекарите ходи и питай лекаря с какво да се мажеш или да пиеш...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1