14.01.07
06:38
Здравейте.Мисля че не се храня правилно сутрин бягам рано на гладно.Ям 3 пъти на ден по 2-3 филийки с нещо и това е .Въпроса ми е да ли се храня правилно или ако трябва ми кажете с какво да хе храня и кога
[quote author=“kohana”]Здравейте.Мисля че не се храня правилно сутрин бягам рано на гладно.Ям 3 пъти на ден по 2-3 филийки с нещо и това е .Въпроса ми е да ли се храня правилно или ако трябва ми кажете с какво да хе храня и кога
Има толкова изписано за хранене............ :twisted:
14.01.07
10:24
Ами правилното хранене зависи от това какви са ти целите. Искаш да качваш, сваляш или задържаш тегло? Тренираш ли? Ако да, какво тренираш, колко често и т.н. Години, височина и килограми? Все пак никой тук не е баба Ванга, за да знае всичките тези неща. :wink:
2-3 филийки с нещо не са правилно хранене за трениращ човек. :)
Значи на 15 години съм не тренирам 173 см и 63кг тежа но имам корем.От днес почвам да бягам и да правя лицеви опрори,коремни преси и кофички.Значи филийките не са добро хранене.Сутринта ядох яица например.Кажете ми с какво да се храня и кога за да сваля корема .Моля ви
Наистина има много теми по този въпрос. Това твоето хранене е напълно погрешно със хляб не се отслабва :roll: , не трябва да ядеш сладки работи т.е. прости въглехидрати.Храни се по 5-6 пъти дневно като разпределиш храненето през около 3 часа. И не тичай на гладно това е гояма грешка ....
П.П преди тичане яж “ЕНЕРГИЯ” т.е. ориз, картофи и повече сложни въглехидрати .
14.01.07
22:01
[quote author=“makarona”]Наистина има много теми по този въпрос. Това твоето хранене е напълно погрешно със хляб не се отслабва :roll: , не трябва да ядеш сладки работи т.е. прости въглехидрати.Храни се по 5-6 пъти дневно като разпределиш храненето през около 3 часа. И не тичай на гладно това е гояма грешка ....
П.П преди тичане яж “ЕНЕРГИЯ” т.е. ориз, картофи и повече сложни въглехидрати .
Ако сутрин тича на гладно ще изгори много повече мазнини, отколкото ако се наяде.