28.10.04
12:49
Значи интерсуваме според вас имали лош L-GLUTAMINE или не... чак толкова лош.
Имам предвид че примерно на MUSASHI или Optimum се води за хубав
и примерно по 10g на ден са кажи речи достатъчни според оисанията... а този на останалите примерно неискам да обиждам някой фирми но като питам някой той се казва абе не е много хубав!!!
Интерсуваме примерно ако от L-GLUTAMINE na “Нутрим” вземам по големи дози примерно 15-20г нямали това да се компенсира?
Защото знам че примерно има лош креатин който ... не било много добре да се пие натоварвал бабреците!!
Да не е така и с L-GLUTAMINE?
Значи няма лош Л-Глутамин има лош продукт носещ името Л-Глутамин. Аз лично съм пил на Нутрим общо 240гр (2 кутийки по 120гр) и според мен това е някакъв прах с етикет “Л-Глутамин”, но изобщо не действа като Глутамин..
28.10.04
13:10
Е тогава според теб как трябва да действа глутамина.
Най-лесно и бързо се забелязва ефекта върху имунната система. Още след първия ден се чувстваш много свеж и работоспособен, освен това времето за възтановяване се намалява, а ако го приемате точно преди лягане (за мен това е най-оптималния вариант) мускулите изглеждат напомени и на сутринта... Има и други неща от което се вижда ясно, че продукта “работи”. Има писано доста във форума..
28.10.04
16:29
На мене l-glutamina на NUTRIM срашно ми харесва незнам какво толкова се оплаквате от него
Какво значи “харесва”?
Какво значи “харесва”?
П.С. повтарям въпроса и аз, за да няма спам.
vanisher
05.11.04
00:13
Ми на jk не е хубав и е просто някакъв си бял прах
какво ще рече “някакъв си бял прах” (не цветът има значение),всеки суплемент си има действие,на всеки организъм по принцип всеки препарат влияе по различен начин,относно Нутрим - една бг фирма на не чак толкова добро качество(но има и доста по зле) имаики предвид достъпните цени/качествно,естествено неможе да се сравнява с musashi,universal ili optimum nutritionz,но на кой - каквото му допада и му е според възможностите
Нямам си на идея за какво говориш, но като се има предвид, че чух жена да се оплаква, че от Lipozan качила (!) килограми, мога само да ти кажа, че организма ти явно не се разбира с конкретния L-Glutamine. Същия L-G се добавя във всичките протеинови формули на Nutrim и никой не се оплаква. От друга гледна точка, основно в света има два производителя на L-Glutamine - Китай и Япония. Сам може да се сетиш кой е по-добрия. А пък Ajinomoto продава суплементи и ингридиенти в над 20 страни по света и въпреки, че не го пише, присъства в състава на много от “известните” вам марки.
[quote author=“crasheR”]какво ще рече “някакъв си бял прах” (не цветът има значение),всеки суплемент си има действие,на всеки организъм по принцип всеки препарат влияе по различен начин,относно Нутрим - една бг фирма на не чак толкова добро качество(но има и доста по зле) имаики предвид достъпните цени/качествно,естествено неможе да се сравнява с musashi,universal ili optimum nutritionz,но на кой - каквото му допада и му е според възможностите
Незнам как ви хрумва да слагате Musashi в уравнението... суроватъчния на Nutrim например е точно 1 към 1 с този на мусаши (тестове в ХЕИ-София), обаче е с 50% по скъп....и се произвежда в една и съща фабрика в нова зеландия....
12.11.04
06:18
Жените казват, че качват и от въздуха :roll: :!: