НВД за покачване на теглото???

12.10.04
18:17

все си мисля че и НВД става за качване на мускулна маса... стига да приемаш повече калории откокото изразходваш. Вашето мнение?

12.10.04
18:19

аз тва ти го повторям от 2 години сигорно ,че качвам маса зимата с нвд !
по-здрави

12.10.04
18:32

Е то че можеш можеш...
Ама не си го представям, честно... тва значи да муам мноо мръвки и мазно, ще ми се доповръща баси :)

12.10.04
18:43

[quote author=“gotcha”]Е то че можеш можеш...
Ама не си го представям, честно... тва значи да муам мноо мръвки и мазно, ще ми се доповръща баси :)

Бате що ве зиме да муеш пръшки с лук е кеффф яко е тва е живото !!! :)))))))))))))

ВН

12.10.04
22:45

Да, става. Е на някои не им понася, за други това е идеалния хранителен режим - различно  е за всеки.

13.10.04
00:41

Да ама не знам дали щи стигнат парите до коледа :cry:

14.10.04
15:30

ае момчета какво е НВД ?

14.10.04
19:11

НВД-Ниско Въглехидратна Диета

20.10.04
00:37

Сам каза че трябва да приемаш повече въглехидрати от колкото изразходваш, така че за да растеш с НВД калориите идват от мазнините. Не съм пробвал, но би трябвало да става. Не знам дали ще ти хареса като диета това с повечето мазнини, а и не знам какви пари ще ти излиза да заместиш въглехидратите с качествени мазнини.

08.11.04
19:57

почваите да колите кокошки,патки,пилета,мисирки,прасенца и кой квото си има ,МЕСОТО rulez.

09.11.04
10:16

Става, става даже е супер, единствения проблем е от финансово естество :D

TO

09.11.04
14:00

Пичове какво е тва НВД?

09.11.04
14:07

Абе пич.....виж 5 поста по-горе

09.11.04
15:28

Някой може ли да ми каже какви са предимствата на НВД-то пред ВВД-то в период за маса?
Защото аз мога да изброя няколко много сериозни предимства на ВВД-то, скоро ги писах някъде, ако трябва ще ги повторя.

09.11.04
17:28

Ако си ендоморф (или ти се лепи лесно просто на талииката), предимствата на НВД в период за маса няма нужда май да се излагат.
Абсолютно съм съгласен, че един ектоморф, че дори и мезоморф е по-резултатно да ползват ВВД, абе не и ВВД, ами да си се хранят нормално, само, че повече. Въпреки, че пиша това, аз който много лесно намазвам талииката, в момента съм на ВВД, обаче това е моментна стратегия за по-добри резултати (зная, че си противореча с последното изречение, но виж следващото).
И всичко това си го посволявам, щото вече се поопознах и си имам в резерв няколко варианта за чистене без серозна загуба на маса.
Ами това е, + и - са ясни, само че си зависи и от човека.
Поздрав! :)

10.11.04
10:59

дали ще качваш маса или не е въпрос почти 100% на калориен баланс.
Оттам нататък, това за което е говориш ти не е чист режим за маса, защото не гониш МАКСИМУМ маса, а по-скоро е някакъв поддържащ или междинен режим, в който акцентът е да качваш чисто, а не много и бързи - в това няма нищо лошо, аз самия след някой друг месец ще мина в такъв режим /смятам да пробвам модерния напоследък carb cycling/.
Да, вероятно НВД става за тази цел при ендоморфите, но това не е режим за маса в общоприетия смисъл.

10.11.04
11:04

Че не е режим за маса в общоприетия смисъл, не е. Ама въпроса беше, може ли да се качва маса с НВД, таа..
Кайи нещо за модерния напоследък карб саиклинг.

Поздрави! :wink:

10.11.04
15:34

Мнението ми е, че НВД като хранителен режим, независимо от целите е добре до около 2500 калории дневно. Оттам нататък, приложението му крие много повече минуси, отколкото плюсове, минусите главно произтичат от високото ниво на наситени мазнини в дневното меню.
За carb cycling. Значи с две думи казано идеята е в седмицата да се редуват високо-, ниско- и /евентуално/ безвъглехидратни дни. Този режим е обаче за хора, които имат добри познания за храненето и собственото си тяло. Основното му предимство е че позволява фини, дори ежедневни нагласяния към преследваните цели.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1