Болка в Раменната става

KO

06.01.07
13:58

Ми.. спрях да тренирам на 20 Декември и сега мисля да почвам да тренирам на 8-9. Преди да спра да тренирам нямах никакви болки .. нищо .Всичко беше екстра.Обаче онзи ден сутринта се събуждам и усещам някаква страшна болка в  рамото. Не мускула ,а самата става.При определени движения напрао имам чувството че ще ми падне раката ...(а Само да поясня ,че от 20 не сам правил нищо .. не сам вдигал тежки работи.. само сам лежал ,ял и пил...)
Какво ли може да е това ? Казах на приатели и ме посъветваха да си купя Глюкозамин ? Как мислите ?

06.01.07
14:47

Веднага на лекар, и той ще ти каже с какво да го мажеш или ще те посаветва при какав лекар да отидеш  :roll:

06.01.07
15:56

Миналата година на няколко пъти имах подобно преживяване, отначало сметнах че е от трнировките, но след това забелязах че се случва само при по продължителен сън на дясното рамо. Оттогава се старая да спя по гръб или на дясната страна и не съм имал повече проблеми. Бъзможно е при теб случая да е подобен.. :wink:

06.01.07
16:04

преди да отидеш на лекар пробаи 1-2 дена да се мажеш със загряващ гел ( фастум гел примерно) на мен ми помага за кръста дано и на теб да ти окаже влияние

07.01.07
14:03

Това със загряването може да не е много добър съвет и да влоши нещата. Отиди на лекар, но гледай да не е джипито

TH

08.01.07
19:52

може да си спал накриво :idea:

18.01.07
23:53

Простудил си рамото пий аспирин и го мажи с някакъв загряващ
мехлем от типа на “Златна звезда”-ветнамски. zigun

19.01.07
00:19

Изчакай малко може да си спал на него и ако има болка отивай на лекар няма какво да му мислиш...

22.01.07
13:11

И аз имам подобен проблем , който се появи откакто почнах да тренирам.Пак е раменната става (дясната) винаги когато започна да тренирам (понеже пъвро упражнение ми е лег) дори като разгрявам с лоста се появява тази мн коварна болка. И определено не е от простуда или спане накриво :P

Понеже тези дни нямам възможност да ходя на лекар , с какво да го мажа ?

03.02.07
11:57

На 15 съм и вдигам 100 кг., тежа 75.Пия само протеин и нищо друго. Обаче от доста време ми пукат много силно рамената.При всяко движение-пукат.
Ще можете ли да ми кажете нещо по въпроса?

ВН

03.02.07
16:05

Притиснал си нерв в съня си. Масаж на тригерната точка на рамото може да помогне. Сложи си фелоран за болката. Смени леглото си! Не е оферта да спиш на пружина или на твърда плоскост!

04.02.07
09:34

Мерси много! Ще пробвам с фелоран и ще се старая да спа по гръб

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1