Въпрос за цикъл с Animal Pump

BU

18.01.07
15:47

Та значи сега ше ми дойде Animal Pump. Като го пия секи ден в продължение на месец (за толкова ше стигне) дали ше е добре кат го свърша да направа цикъл с креатин и глутамин ? Или да почина известно време след анимал пъмпа и тогава евентуално да направя цикъла с креатин и глутамин.
Или пък някаква друга комбинация да направя .. понеже имам 1 глутамин 300 грама на ON и се чудя с кво да го комбинирам :)
Мерси предварително.

18.01.07
23:45

Само едно се питам. Как може да поръчаш нещо и да не знаеш как се взема.Искам да кажа че първо това трябва да научиш преди да поръчаш нещо

19.01.07
08:13

[quote author=“ASTOR”]Само едно се питам. Как може да поръчаш нещо и да не знаеш как се взема.Искам да кажа че първо това трябва да научиш преди да поръчаш нещо

АБСОЛЮТНО съм съгласен !!!
Иначе добре си го измислил (налучкал).В пъмпа има креатин, така че след него пий креатина още 25-30дни и почивка.

BU

19.01.07
16:00

добре извинявам се не съм прочел толкова важното ” Directions: Take 1 pack 30 minutes prior to training, preferably on an empty stomach. “
че трябва само на трен дни са пие ...
знам че има креатин вътре в пъмпа (креатин етил естер)
и преди да го поръчам съм прочел за него какво садържа, как действа... дори и тука питах .. не съм се интересувал как се пие. Мислех като пристигне да прочета на кутията кво пише и да го пия как е оказано там, ама както и да е !

19.01.07
16:16

Има 3 вида креатин вътре ;)

Трен ден - преди тренировка
Почивен ден - на празен стомах, сутрин най-добре.
Следи си кръвното, сравни го сега и като почнеш да го приемаш.

BU

19.01.07
16:19

добре, мерси много ! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1