След натоварване посиняване на устни!

JV

18.01.07
19:20

Половинката ми ходи от почти месец на фитнес. Степер, коремни, малко гръб и пътечки. На края на 20-те мин. степер започвали да и посиниават устните и към средата на коремните вече ставали патладжаново сини!
Какво мислите?  Сърце... и да я пращам на лекар?

19.01.07
00:03

Нещо кръвното и спада . Няма да е лошо да се консултира.

19.01.07
11:39

Мда нещо кръвообръщението не е както трябва. Аз до сега не съм виждал човек да му полилавяват устните при трен... При изстиване/студ/ спада кръвообращението във външните тъкани... А свят завива ли й се?

Може пък и да е някаква специфика на погментацията на кожата й...

FZ

19.01.07
11:39

[quote author=“JV”]Половинката ми ходи от почти месец на фитнес. Степер, коремни, малко гръб и пътечки. На края на 20-те мин. степер започвали да и посиниават устните и към средата на коремните вече ставали патладжаново сини!
Какво мислите?  Сърце... и да я пращам на лекар?

Странен проблем .
Най-добре да отиде на лекар.

JV

19.01.07
12:41

Ще се съветваме с лекар. За завиване на свят не ми е споменавала. Единствено при слизане от пътечка за бягане, но смятам, че там е нормално в първия момент да оплетеш крачката. Мерси за отговорите.

31.03.14
18:19

Здравейте и на мен днес същото нещо ми се случи. на пътеката тичах по принцип тичам на 12 скорост, но днес реших да я увелича на 14скорост. пребледнях и устните ми посиняха.утре ще ида на кардиолог  защо мисля че не е нормално:x

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1