Примерна програма за трениране на крака, бедра, ханш?

18.01.07
12:37

Здравейте! Мисля, че тук е правилното място да попитам! Една колежка ме помоли да проверя в нета за някоя примерна програмка за трениране на крака, бедра и ханш! Искам да подчертая, че тя не е дебела, висока е 178 и тежи 59 кг., не съм сигурен за структурата на тялото й каква точно е, но тези килца и стоят страхотно, поне за моя вкус всичко е точно, но да не се увличаме, тя в момента спазва режим на хранене и иска да поработи във фитнес залата за тези части на тялото? Ще бъде ли някой така добър да направи една примерна програмка с обяснение на упражненията, може да включва и малко кардио, но упражнеията да са за тези части на тялото ( крака, бедра, ханш ), програмката да е за 3 дена от седмицата ( примерно пон. сряда и петък ) .. Благодаря предварително на всички помогнали! ;-)

18.01.07
20:05

Не искам да ангажирам никой с мнението си, но ако ще тренира поне да тренира цялото тяло не само определени групи! За мен е много по-секси жена с добре развити рамене, ръце, гръб (не говоря за културистки), просто по-добре изразени, отколкото баналното крака и корем!! По темата - има достатъчно програми на сайта! Преди да пускате тема тук вижте в сайта!

19.01.07
13:38

[quote author=“YODA”]Не искам да ангажирам никой с мнението си, но ако ще тренира поне да тренира цялото тяло не само определени групи! За мен е много по-секси жена с добре развити рамене, ръце, гръб (не говоря за културистки), просто по-добре изразени, отколкото баналното крака и корем!! По темата - има достатъчно програми на сайта! Преди да пускате тема тук вижте в сайта!

:red:  :red: .. Съвсем забравих да се посъветвам със сайта, просто ми се искаше някоя дама да обясни набързо какви упражненията е добре да се правят за тези части на тялото и да направи набързо една примерна програмка ..  :)

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 14.04.08 13:17.

FI

19.01.07
14:23

[quote author=“Crazy_With_Razor”][quote author=“YODA”]Не искам да ангажирам никой с мнението си, но ако ще тренира поне да тренира цялото тяло не само определени групи! За мен е много по-секси жена с добре развити рамене, ръце, гръб (не говоря за културистки), просто по-добре изразени, отколкото баналното крака и корем!! По темата - има достатъчно програми на сайта! Преди да пускате тема тук вижте в сайта!

:oops:  :oops: .. Съвсем забравих да се посъветвам със сайта, просто ми се искаше някоя дама да обясни набързо какви упражненията е добре да се правят за тези части на тялото и да направи набързо една примерна програмка ..  :)

Еми то основните упражнения за бедра са легпреса, aдуктор, абдуктор, напади.

19.01.07
18:46

[quote author=“fitday”]Еми то основните упражнения за бедра са легпреса, aдуктор, абдуктор, напади.

А клек?

FI

20.01.07
13:22

[quote author=“YODA”][quote author=“fitday”]Еми то основните упражнения за бедра са легпреса, aдуктор, абдуктор, напади.

А клек?

За мъжете може клека да е основен, но при жените според мен е друго. Аз лично правя клек и то с удоволствие, но по залите досега не съм виждала и една жена да го прави. :wink: То като сме тръгнали така и тягата да сложим. :lol:

20.01.07
13:40

[quote author=“fitday”]За мъжете може клека да е основен, но при жените според мен е друго. Аз лично правя клек и то с удоволствие, но по залите досега не съм виждала и една жена да го прави. :wink: То като сме тръгнали така и тягата да сложим. :lol:

Разбира се, че и тяга ще сложим!
Нещо не ти схващам логиката. Кое е другото при жените? И клека и тягата може и трябва да се правят от двата пола.

X_

20.01.07
17:42

Жените не обичат да се мъчат по залите,затова не правят клек и тяга.
Даже нападите ако може да ги правят без тежест...идеално!
Машините са тяхната стихия,и за това препорчвам упражнениня на уред за предна и задна част на бедрата,крос или колело/велоергометър/ и диета както казахте по горе.Успех!

FI

20.01.07
20:12

[quote author=”Петко К”][quote author=“fitday”]За мъжете може клека да е основен, но при жените според мен е друго. Аз лично правя клек и то с удоволствие, но по залите досега не съм виждала и една жена да го прави. :wink: То като сме тръгнали така и тягата да сложим. :lol:

Разбира се, че и тяга ще сложим!
Нещо не ти схващам логиката. Кое е другото при жените? И клека и тягата може и трябва да се правят от двата пола.

Няма друго при жените. Аз съм на същото мнение, че трябва да се прави, но въпроса е, че много малко жени го правят, по простата причина, че повечето ходят на фитнес за да се разходят. :wink:

20.01.07
22:31

Е ако е за въпрос и много мъже само се разхождат до фитнеса ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1