Кардио два пъти на ден?

28.12.06
01:34

Ще има ли по голям ефект ако тичам сутрин и вечер или ще претренирам.От една седмица го правя и има добри резултати.Сутрин 30 мин. и вечер по 30 мин. Стажа ми е 10 месеца без прекъсване,186см. 88кг. 18г. :)

28.12.06
01:41

Зависи какво правиш ка4ваш или Ще сваляш килограми :roll:

28.12.06
01:59

Не можеш да претренираш от бягане. Бягането стимулира сърцето, помага на работата. Единствено може да пречи ако не ядеш и почиваш както трябва. Щом имаш възможност да бягаш 2 пъти, бягай :)

28.12.06
09:48

Ще свалям кг. Еми значи почвам сутрин и вечер  :P и ще споделя какво съм постигнал. 8)

FI

28.12.06
12:15

[quote author=“NenormalnikSamEiii”]Ще има ли по голям ефект ако тичам сутрин и вечер или ще претренирам.От една седмица го правя и има добри резултати.Сутрин 30 мин. и вечер по 30 мин. Стажа ми е 10 месеца без прекъсване,186см. 88кг. 18г. :)

Ако правиш и силова тренировка и един път е достатъчно, но ако е само кардио може и два пъти.

28.12.06
12:41

Правя силова тренировка,но виждам по голям ефект като тичам сутрин и вечер.Ще пробвам как ще ми понася :roll:

19.01.07
14:50

fitday беше права  :oops:  в нетренировъчен ден е супер, но в тренировъчен ми се разказва играта едвам издържам 20 мин.Затова в деня за силова тренировка един път сутрин а пък в нетренировъчния ден по два пъти сутрин и вечер.Дано темата е била полезна за някой :)

19.01.07
16:58

[quote author=“NenormalnikSamEiii”]fitday беше права  :oops:  в нетренировъчен ден е супер, но в тренировъчен ми се разказва играта едвам издържам 20 мин.Затова в деня за силова тренировка един път сутрин а пък в нетренировъчния ден по два пъти сутрин и вечер.Дано темата е била полезна за някой :)

Какъв е резултата, който си постигнал от толкова бягане ?

19.01.07
18:01

Кантара показа 2,670 кг :) утре сутрин ще ти кажа с точност :) ,но си трябва по стабилна диетка... Не взимам никакви добавки и мисля,че постигнатото е добре  :roll:

20.01.07
00:38

Е като ти гледам ръста и килограмите няма какво толко да сваляш,но както си прецениш,а относо бягане бягай и по 3 пъти ако можеш(едва ли),колкото повече толкова по-добре,но и един път е достатъчно.

20.01.07
09:04

[quote author=“northshore`”]Не можеш да претренираш от бягане. Бягането стимулира сърцето, помага на работата. Единствено може да пречи ако не ядеш и почиваш както трябва. Щом имаш възможност да бягаш 2 пъти, бягай :)

Недей да си толкова сигурен ;) Има разлика между бягане и бягане.Някои само си мислят, че бягат.

Какъв е резултата, който си постигнал от толкова бягане ?

При мен никакъв.Въпреки това за по 1-2 седмици си правя така, но съм като парцал.

20.01.07
14:51

сутринта в 6 часа 2,900кг показа кантара.Martivr имам си шкембенце :) за това продалжавам ;)  :lol:

22.01.07
09:22

от голямо значение е начина ти на бягане
това 30 мин. сутрин и 30 мин. вечер ОК но ако
искаш да сваляш трябва да вкараш малко интервално
иначе си е тичане за развлечение поне според мен
при интервалното можеш да тичаш и веднъж на ден

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1