20.01.07
11:46
Здравеите значи аз съм 1.80 висок 75кг на 15год. съм тренирам от 5 месеца като първите 2 тренирах по Двумесечен цикъл за сила (8 седмици) в сайта а сега 3 месеца съм по » Петдневен тренировъчен сплит за покачване на мускулна маса (за напреднали) за сега гръдната ми е около 110 112 бицепса 36 интересно ми е колко да продължа с тази програма за маса и също така мисля да си взема креатин и четох че на Optimum бил много добър но аз ходих в 1 наша аптека и те казаха че ще проверят дали има и колко струва е аз отивам на другия ден и аптекарката ми казва че за такъв не са чували :shock: е отивам в друга и там ми казват че ще проверят да ида в понеделник ако може някои да ми каже от къде мога да го поръчам в интернет ще съм мо благодарен ако не го намеря в аптеките и се чудя с какво да го смеся да взема аминокиселини и протеин или нещо друго благодаря предварително :wink:
А бе човек къде си тръгнал в апкетака да купуваш креатин бре :shock: Има си специялизирани магазини за добавки :wink:
Еми брат нз ... Ако ти се занимава хващаш влака до сф и там купуваш ... И Аз пътувам час и полвина до магазина :wink:
Ах ми няма ли поръчки по интернет аз четох някъде ма затрих линка па и много приятели казват да си го поръчам от интернет ако нямам дистрибутор
Вижте какво намерих http://nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&product_id=15154 и мисля да го поръчам :P