Тренровки след татус ?

VA

19.01.07
17:03

Преди 2 седмици си направих татус на лявот рамо ;) та въпроса ми е колко време не трябва да ходя на фитнес за да не се отрази нещо на татуса ?

19.01.07
19:48

Изчакай да се обели поне както си му е реда, предполагам това време ще е достатъчно  :wink:

19.01.07
20:35

досега трябва да се е обелил.ако е станало - тренирай си

20.01.07
14:33

Еди-два дни след направата е добре да не тренираш,ако е по ръцете  или гърба.Все пак си е жива рана и е добре да я пазиш.Като се потиш може да и излезе боята така да се каже.Аз лично имам четири татуса и винаги след направата както казах един-два дни не тренирах.Почиствай я с антибактериални кърпички и я мажи през два-три часа със вазелин.Но не обилно.Просто да не ти остава татуса сух.Като се къпеш го мажи обилно и ‘’дебело’‘.

20.01.07
17:07

И аз имам няколко татуса и моят съвет е 5-7 дни. Но щом вече си на втората седмица би трябвало всичко да е Ок и да си започнеш пак с щангите  8)

20.01.07
19:57

ако имаш малки пъпчици по гърба и ръцете( както в моя случай) пречи ли да си направиш татус?

п.п. някой са с връх.

21.01.07
04:00

Ами според мен не е желателно, но ако искаш говори с лекар дерматолог. Не си ли пробвал да се отървеш от тях по някакъв начин ?

22.01.07
22:44

А Като си направя татос и след това тренирам ще се прецака ли татоса ?

23.01.07
00:08

Зависи колко маса натрупаш след като го направиш. Рисунката може да се разтегли например

23.01.07
10:38

Зависи и най-вече къде ти е.Аз сега искам да си правя отзад на трицепса един надпис,но се спирам понеже съм запланъвам още 5-10 кила да кача и чак тогава ще си я направя.Иначе аз имам една на плешката,която е откакто бях 60 кила(2-3 седмици преди да почна фитнес),сега година и нещо след това съм 76.5 кг и не е мръднала :wink:

23.01.07
15:28

А един малко глупав въпрос ама ми е интересно и важно, ако си направя временна татоировка на гърба и да речем секи ден се пека на плажа и най-вече гърба , като се махна татоировката ще има ли разлика в тена на голата част от кожата и на тази част на която е била татоировката , един вид ще се отбележи ли ? Щото неща да си правя за цял живот татос , поне не още - на 15 съм и мисля да ръста още.

Не е много свързан въпроса с тренировки и фитнес , ама :P

23.01.07
19:25

Естествено,че ще имаш разлика,но тези временни татуса са много смешна работа.1 месец изглеждат на татус и следващите 2-3 не преличат на нищо няква мацаница :x

24.01.07
00:32

Aми не знам точно за каква временна говориш. По морето гледах че са много модерни татуси правени с къна, но не знам колко държат. Чувал съм и за временни правени с машинка ,но доколкото знам като изчезне татуса ти остава белег. Така че, ако ще си правиш татус по-добре истински.

24.01.07
00:58

[quote author=”.::F.ToRReS::.”]А един малко глупав въпрос ама ми е интересно и важно, ако си направя временна татоировка на гърба и да речем секи ден се пека на плажа и най-вече гърба , като се махна татоировката ще има ли разлика в тена на голата част от кожата и на тази част на която е била татоировката , един вид ще се отбележи ли ? Щото неща да си правя за цял живот татос , поне не още - на 15 съм и мисля да ръста още.

Не е много свързан въпроса с тренировки и фитнес , ама :P

Много глупав въпрос, разбира се, че след получаването на тен, кожата която е била под татуировката ще бъде по-светла, но няма да е кой знае какво, е зависи, дали ще се направиш на циганче  :lol:  :lol:  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1