[quote author=“GH0$T”]Да ви помоля нещо ...
Ако имате време пуснете едно такова на : http://www.netrition.com/cgi/product_request.cgi
иска и саита на продукта :http://mansports.com/products_scorch.html
другото го измисляте и си оставяте меила ! Имам вяра във вас момци ;) !
Done :wink:
Scorch - Reveal the steel - как звучи само :mrgreen:
Е за тфа ОБИЧАМ тоя форум!
Щото тука сички сме сериозни (с малки изключения , се пак сме хора) Три пъти ХИП ХИп УРА за за потреителите и модераторите на бб-тийм!
[quote author=“nk_niki”][quote author=“GH0$T”][quote author=“no fate”]Всичко ми излезе 650лв :shock:
Това доказва че си фитнес маняк ;) .
[quote author=“no fate”]което е с 400лв по-евтино от тук! :shock:
А това доказва че пазара в бг е надут като ц*ц*те на Памела Андерсън!
абе не е точно така - цените се формират по-следния начин...
((цена на добавката х 1.25 мито) + транспорт) х 1.2 ДДС... и като сметнеш, че вносителя трябва да сложи достатачно надценка, за да може да прави отстъпки на дистрибутори.... и става реалността от която се налага да пазаруваме...
не е точно така, защото и този сайт си е сложил печалба, а дистрибуторите в БГ със сигурност и те пазаруват на заводски цени на каквито и сайта пазарува. така, че просто са супер надути цените. Аз сега ми донесоха Animal Pump за около 50лв ми излезна. В БГ още го няма или поне така мисля, но ще е сигурно 115лв като другите продукти от Анимал серията
[quote author=“vanisher”][quote author=“nk_niki”][quote author=“GH0$T”][quote author=“no fate”]Всичко ми излезе 650лв :shock:
Това доказва че си фитнес маняк ;) .
[quote author=“no fate”]което е с 400лв по-евтино от тук! :shock:
А това доказва че пазара в бг е надут като ц*ц*те на Памела Андерсън!
абе не е точно така - цените се формират по-следния начин...
((цена на добавката х 1.25 мито) + транспорт) х 1.2 ДДС... и като сметнеш, че вносителя трябва да сложи достатачно надценка, за да може да прави отстъпки на дистрибутори.... и става реалността от която се налага да пазаруваме...
не е точно така, защото и този сайт си е сложил печалба, а дистрибуторите в БГ със сигурност и те пазаруват на заводски цени на каквито и сайта пазарува. така, че просто са супер надути цените. Аз сега ми донесоха Animal Pump за около 50лв ми излезна. В БГ още го няма или поне така мисля, но ще е сигурно 115лв като другите продукти от Анимал серията
има една малка подробност - в нормалният свят търговските отстъпки се определят според обема...
повечето подобни сайтове могат да се похвалят с милиони долари оборот на месец (това са ми ги казвали от там)... нали се сещаш колко е оборота на един български вносител...
(изключение са преференциални цени за дадена държава)
имаш право, но SNC са официален дистрибутор на Юнивърсъл...мисля, че трябва да имат добри цени.
а те прекаляват
продукта НОКС3 в бб.ком е 20$ = 30лв
а на пиротска е 110лв....
[quote author=“vanisher”]имаш право, но SNC са официален дистрибутор на Юнивърсъл...мисля, че трябва да имат добри цени.
а те прекаляват
Прекаляват лъжа няма ..
Сега обаче има доста хора които предпочитат да си купят от нет-а и дано го разберат тея гадова та да намалят цените към по нормални ...
ВСАА ОН 12$ в бг 48-50 лв!?!? Тфа като го видях бех паднал от стола
[quote author=“GH0$T”][quote author=“vanisher”]имаш право, но SNC са официален дистрибутор на Юнивърсъл...мисля, че трябва да имат добри цени.
а те прекаляват
Прекаляват лъжа няма ..
Сега обаче има доста хора които предпочитат да си купят от нет-а и дано го разберат тея гадова та да намалят цените към по нормални ...
Има още много фрапиращи разлики в цените.Аз например стаковете ги взимам за по 50лв,а тук са 110-120лв парчето!Само от Animal серията спестявам 150лв :shock:
Да ама не, за всеки влак си има пътници.Много хора ще продължат да пазарят от БГ вносителите, най-малкото защото няма да им се чака по 20ина дни за доставка.
[quote author=“emzo”]Да ама не, за всеки влак си има пътници.Много хора ще продължат да пазарят от БГ вносителите, най-малкото защото няма да им се чака по 20ина дни за доставка.
А ти би ли предпочел да се прекараш с 100-200лв пред това да чакаш някви 20-тина дена???Това не е основателна причина,по скоро биха си взели от тук,защото не им се занимава с банки и искарване на кредитни карти!
[quote author=“GH0$T”][quote author=“vanisher”]имаш право, но SNC са официален дистрибутор на Юнивърсъл...мисля, че трябва да имат добри цени.
а те прекаляват
Прекаляват лъжа няма ..
ами и аз падам от стола... обаче - 12$ х 1.25 = 15$ + 3$ (не ми се смята колко е транспорта точно) = 18$ х 1.2 = 21.6$ х 1.5 = 32.4 лв. х 1.3 = 42.12 лв. и сега като сложим едни 25% за Т.О. и се получава 52.65 лв.
сметката не е съвсем точна, но дава ориентация... и на 6$ да го купува вносителя пак идва на 31-32 лв., а 12$ са 18 лв.
не ме разбирайте погрешно и аз смятам, че цените тук могат да се направят много по-поносими, но не толкова колкото ни се иска....
И още нещо ако мама и тати им дават и имат повечко и без тфа защо да се занимават? So True ...
Eдна кока-кола на борсата е.. х лв., а в магазина/в кафето/ е приблизително 2х лв.
Нормално - наричат го пазарна икономика. :)
Вие пък и вие сега какво говорите...
И на мен не ми харесват цените, но такава е пазарната политика.
Ако ги пуснат на цени каквито са зад океана всички ще сме с по 55 ръка и ще сме 120 килограма, трябва да има търсене. А търсенето определя цената. Дано повече хора започнат да пазаруват от интернет и вносителите да се усетят да намалят цените.
не ми е ясно защо слагате и мито и ДДС ?
аз съм внасял нова стока и съм плащал 20% ДДС. мито не са ме карали да плащам т.к. си е от Европа или нещо такова. И въобще не правете такива дребни сметки с които оневинявате търговците в БГ. Факт, че са си е*али майката. Скоро ще се появи алтернатива, но още не е завършена и не искам да говоря :)
[quote author=“vanisher”]не ми е ясно защо слагате и мито и ДДС ?
аз съм внасял нова стока и съм плащал 20% ДДС. мито не са ме карали да плащам т.к. си е от Европа или нещо такова. И въобще не правете такива дребни сметки с които оневинявате търговците в БГ. Факт, че са си е*али майката. Скоро ще се появи алтернатива, но още не е завършена и не искам да говоря :)
ми зависи какво си внасял и дали като частно лице или като фирма...
а иначе и аз съм се замислил върху алтернатива... :wink:
[quote author=“vanisher”]...Скоро ще се появи алтернатива, но още не е завършена и не искам да говоря :)
Може би ще си имаме shop.bb-team.org или нещо подобно :wink:
[quote author=“shemeta”][quote author=“vanisher”]...Скоро ще се появи алтернатива, но още не е завършена и не искам да говоря :)
Може би ще си имаме shop.bb-team.org или нещо подобно :wink:
Добре звучи ! Времето ще покаже това което ванишер не иска да сподели сега ;) .
[quote author=“vanisher”]няма нищо общо със бб-теам :)
ще видим дали ще излезне нещо
А има ли общо с вносни добавки на сносни цени за бг потребител ? :wink:
[quote author=“GH0$T”][quote author=“vanisher”]няма нищо общо със бб-теам :)
ДА! :)
[quote author=“vanisher”][quote author=“GH0$T”][quote author=“vanisher”]няма нищо общо със бб-теам :)
ДА! :)
Е май тази информация ни стига , за сега ...! Стискам палци за начинанието!
Момчета току-що пуснах първата си поръчка в netrition.com :D
След като идиотите от bb.com ми отхвърлиха златната американска виза, реших да не си хабя нервите повече с тях и да поръчам почти същите неща от netrition.com:
3 x NOW ADAM Multi-Vitamin for Men, 90 Vcapsules
6 x NOW BCAA Pure Powder, 340g
3 x Lipo-6 Liqui-caps, 120 liqui-caps
4 x Syntrax Glu FM, 500g
1 x Shock Therapy, Wild Punch Kicker, 2.2 lbs
Subtotal After Discount $306.65
Shipping - Airmail (1 to 2 weeks) $84.25
Ако пишат по-малка цена и мито да не плащам - златни!
Сега само чакането остана....
:shock: :shock: :shock: отде ги вадите тия пари да ги хвърляте за добавки... :shock:
21.01.07
01:28
:shock: :shock: :shock: отде ги вадите тия пари да ги хвърляте за добавки... :shock:
И на мен това ми направи впечатление като го прочетох :)
Живи и здрави да са тия хора дето могат да дават толкова пари за спорта (буквално)! Дано станат повече.
И на мен това ми направи впечатление като го прочетох :)
Живи и здрави да са тия хора дето могат да дават толкова пари за спорта (буквално)! Дано станат повече.
Еми наистина парите не са малко,но за човек с много високи цели,като моите смятам,че тези добавки са нещо напълно нормално.Все пак съм се насочил към състезателния подиум и трябва да се правят много жертви за спорта!
Иначе за сега съм страшно доволен от добавките.В момента пия Animal пак,Креатин,Глутамин,Таурин,Аргинин,Суроватката,
Амино,БЦАА и ми предстои да почвам м-стак,а след него и стак2,а след това и трибестан....и т.н
П.П в момента ръката ми е 44(напомпена)
[quote author=“TREVATA”]No Fate .... Колко качи до сега от това ??? Давай некфи снимки да те видим
Еми около 5кг за 4 седмици,но разбира се има и мазно,има и вода но и на мускул и на сила видимо сам качил!Снимки скоро няма да дам,щот съм се омазал и не съм много за показване
:lol:
Успех колега! Ще идваме да викаме на републиканското за теб. Аз смятам, че е трябвало още малко да пораснеш преди да почнеш някои добавки, ама ти си знаеш ;) Успех още един път, на 15 години 44 ръка не е зле!
21.01.07
14:00
Ооо щом ще си съзтезател значи екстра. И щом можеш да даваш толкова пари... супер! И аз ти пожелавам успех и гледай щом не сега поне около републиканското април месец, ако се явяваш на него, да дадеш някви снимки, че ни заинтригува.
[quote author=“Jorku”]Ооо щом ще си съзтезател значи екстра. И щом можеш да даваш толкова пари... супер! И аз ти пожелавам успех и гледай щом не сега поне около републиканското април месец, ако се явяваш на него, да дадеш някви снимки, че ни заинтригува.
Не пичове аз няма да се пускам тая година нито следващата,щото ми още рано(не че ако се пусна сега няма да съм конкурентен).Мисля да се пусна на състезание за НАТУРАЛНИ когато навърша 17.Тогава съм сигурен,че ще зема медал при юноши,а и наградата никак не е малка(тази година общия награден фонд ще е 100 000$ :shock: )
P.P. живот и здраве ако всичко е нормално мисля да няправа към 46ръка(най-малко),а юни на 44 да е релефа(тогава най-вероятно ше направя една фотосесия) :wink:
[quote author=“x_3_mar”]...на 15 години 44 ръка не е зле!
Какво?!? :shock: :shock:
на 15 години ли си? Тая ръка на натурална ли е? От колко време тренираш?
За 15 годишен 44 см ръка е доста добре .... Аз сам сигурен че е натурален ... Пича фърля по 1000 лв за добавки :wink:
[quote author=“diksi”][quote author=“x_3_mar”]...на 15 години 44 ръка не е зле!
Какво?!? :shock: :shock:
на 15 години ли си? Тая ръка на натурална ли е? От колко време тренираш?
Да никога не съм зобил,макар,че само тези които ме познават ми вярват(за мое съжаление).A с Bodybuilding се занимавам супер сериозно вече трета година :wink:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=18883&postdays=0&postorder=asc&start=0
Прегледай тази тема!Тук за първи път си казах мерките във форума и някои хора не вярваха и ме искъраха какъв ли не,но какво да праиш има ги и такива......
Искам да отбележа,че снимките са от преди 5месеца и сега изглеждам много по-голям!!! 8)
Момчета и на мен ми пристигна току-що поръчката от netrition.com :D :D :D
В жълт чувал и вътре в кашон, всичко точно! Братлетата от netrition шапка им свалям , писали са $38.95 , а истинската е $390 с доставката! Никакво мито никакви 5 лева ! Вече обмислям втората поръчка! :lol: Както писах:
3 x NOW ADAM Multi-Vitamin for Men, 90 Vcapsules
6 x NOW BCAA Pure Powder, 340g
3 x Lipo-6 Liqui-caps, 120 liqui-caps
4 x Syntrax Glu FM, 500g
1 x Shock Therapy, Wild Punch Kicker, 2.2 lbs
http://img142.imageshack.us/img142/386/pic00082rh3.jpg
http://img166.imageshack.us/img166/8699/pic00083hb3.jpg
Витамините ADAM са уникални! Виждам вече че и в БГ има NOW Nutriton, ама нещо не съм навит да давам 61 лв. като мога да ги зимам на около 20 или за BCAA 340г. - 78 лв. ми идват 30 със доставката :lol: Препоръчвам горещо netrition.com, стига вече сме пълнили гушите на българските прекупвачи! :evil:
Само чакам да се оправя от настинката и почвам да спя в залата :D !
07.02.07
20:16
Хаха пич нещо май не можеш да смяташ добре....витамините които си си зел са 90 капсули които стигат за 30 дена и струват 30 лева като същевременно чакаш 2 седмици доставка,а витамините от nowbg.com са 33 лева за 60 таблетки които пак стигат за 30 дена при абсолютно същите дози,и същевременно чакаш 1-2 дена с безплатна доставка....за тва преди да почнеш да ги “саботираш” помисли малко,че вместо на далавера си се преебал :mrgreen: ...сега щом си поръчал толкова неща ти е по оферта от чужбина,но за 1-2 продукта не си заслужава :wink:
InDaHEad незнам какво си разбрал брат и какви цени гледаш, само ще кажа , първо, че 90 капсули ги зимам за $9.5 което е 15 лв (моя грешка) стигащи за 30 дни, а таблетките в БГ са както каза 33лв. за 30 дни :D Кое е по-изгодно пак си помисли... И нещо друго, в БГ не се предлагат капсули. Незнам дали си запознат със разпада на таблетките и на капсулите, но ще ти кажа само че капсулите се разграждат по-бързо от таблетките (специално отбелязвам че ВСИЧКИ Adam разновидности нарочно не са направени time-released, оставям те да помислиш защо :D ). Те хората ги търсят под път и над път тия капсули, само дето не са толкова разпространени и са малко по скъпи... За референция прочети http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=1357841 и ще разбереш че NOW ги критикуват от много места и най-вече от www.consumerlab.com, защото май :mrgreen: има проблем с разграждането и май неможеш да усвоиш цялата таблетка :lol: . За последно ще си позволя да цитирам nowfoods.com, раздел Disintegration of Tablets (които раздел го направиха точно след скандала и се оправдават само) и няма повече да говоря :lol: :
NOW has a specific specification for disintegration of each tableted product, typically 45 minutes. Capsules are typically tested to disintegrate within a 40 minute window, but some capsule materials (hard 2-piece gelatin, gelatin softgels, cellulose or polysaccharide Vcaps®) disintegrate within different timeframes that may be shorter.
Другото което е, че 3 капсули ги разделям на 3 приема през деня. Раздели ми 2 таблетки на 3 и ще съм доволен :)
И второ , какво ще кажеш за цените на BCAA-тата? :roll: :D И после защо съм критикувал... Айде вече, омъзна ми да не мога да си купя необходимите неща в необходимите количества от моята си държава, даже и с 400 лв на месец само за добавки :(
Без лоши чувства и дано съм ти бил полезен !
По здрави!
08.02.07
10:11
[quote author=“BadHorsie”]Айде вече, омъзна ми да не мога да си купя необходимите неща в необходимите количества от моята си държава, даже и с 400 лв на месец само за добавки :(
Без лоши чувства и дано съм ти бил полезен !
По здрави!
Ми така и така явно имаш капитал, вземи направи 1 фирма за внос и пускай на народни цени. :) Обзалагам се, че ако се наемеш да внесеш и ти ще продаваш на “пазарни цени” щото поръчка 30 дни не може да струва колкото поръчка 2 дни.