Вапроче за Nutrim

NE

20.01.07
22:46

Всеки от форума дава мнение,че протеините на Nutrim са некачествени,но не намерих някои да е говорил за креатина,глутамина  и останалите продукти.Има ли някои които знае какво претставляват другите им продукти за да каже?
                                10X за мненията    :wink:

Оправи си заглавието на темата!
РАМБО

ИВ

21.01.07
10:00

Креатинът е добър, казвали са ми, че действа много добре.

Глутаминът съм го ползвал за възстановяване, добре ми подейства и като тонизиращо средство е добър ;).

21.01.07
13:10

Абе много хора са доволни от креатина на Нутрим, аз не съм! По-доволен бях от Биогеим. Истината е, че цените на креатина и глутамина на Нутрим не са толкова ниски и може да си позволиш нещо, което не е българско, за приблизително същата цена.

21.01.07
14:59

От креатина на Нутрим съм си взимал 2 пъти и двата пъти бях много доволен от силата и водната задръжка. В началото обаче имах проблеми със стомаха, но после свикнах. Глутамина им съм го пил, усещах ефект на действие, но честно да си кажа очаквах да е по-силен. Явно самата добавка не е чак толкова силна.

KO

25.01.07
16:45

Креатина и глутамина на Нутрим са много добри, пил съм ги и останах доволен качих 2 см. за 1 месец!

SL

25.01.07
16:47

[quote author=“kokala1”]Креатина и глутамина на Нутрим са много добри, пил съм ги и останах доволен качих 2 см. за 1 месец!

Евала кокал, и аз съм на същото мнение всички продукти на фирмата са с високо качество и се ползват от много български топатлети!

BU

25.01.07
17:19

[quote author=“Slayer4o”][quote author=“kokala1”]Креатина и глутамина на Нутрим са много добри, пил съм ги и останах доволен качих 2 см. за 1 месец!

Евала кокал, и аз съм на същото мнение всички продукти на фирмата са с високо качество и се ползват от много български топатлети!

:lol:  :lol:
пил съм креатин и амино на нутрим.. пълен ташак не усетих нито да ми се е увеличила силата нито качих няква маса (от въпросния креатин)
и кой топ атлет пие нутрим ?

SL

25.01.07
17:29

Значи не си се възстановявал, не си го приемал както трябва или не си тренирал както трябва

25.01.07
17:33

Аз съм пил доста креатина им на Нутрим. Имам чувството, че не всички партиди са им еднакви-попадал съм на доста прилични, както и на напълно безполезни. Може би от българските продукти са най-добре. Така че ако имаш късмет ... :lol: .

BU

25.01.07
17:40

[quote author=“Slayer4o”]Значи не си се възстановявал, не си го приемал както трябва или не си тренирал както трябва

не ми се разправя ..

SL

26.01.07
14:54

[quote author=“BuKTop”][quote author=“Slayer4o”]Значи не си се възстановявал, не си го приемал както трябва или не си тренирал както трябва

не ми се разправя ..

Като сте предубедени не го пийте но и не го плюйте, въпрос на потребителски избор и финансови възможности

26.01.07
16:09

[quote author=“Slayer4o”]... финансови възможности

Браво от 187 мнения (26.01.2007 г.) най-накрая в едно от тях да си прав. Сигурен съм, че ако всеки можеше да си позволи скъпи и реномирани добавки никой нямаше да помирише дори нещо на Нутрим, Биогейм и т.н....
Сега по темата. Пил съм Креатин и Глутамин... От Креатина останах доволен, но Глутамина... :roll:

®N

26.01.07
16:21

[quote author=“kokala1”]Креатина и глутамина на Нутрим са много добри, пил съм ги и останах доволен качих 2 см. за 1 месец!

.
На корема ли ги качи тея сантиметри :lol:

26.01.07
17:47

И после касто се изпика станаха 0см, нали?

26.01.07
20:01

Абе хора какво му се връзвате на тоя, не гледате ли, че си ги е направил тия никове, за да ни лъже още повече. Модераторите го казаха, че всичките никове влизат от едно и също ИП.

[quote author=“Slayer4o”]Като сте предубедени не го пийте но и не го плюйте, въпрос на потребителски избор и финансови възможности

Повече няма и да ги помиришем.
А ти миризлива свиньо си отивай при другите свине и си пийте Про 47 - най-добрия протеин опс по-точно гейнър.

26.01.07
20:09

Пия вече седмица L-карнитин и изобщо не усещам ефекта  :roll: Следващия път когато си вземам L-карнитин определено няма да е на Nutrim или пък какъвто и да е друг български - найстина са боклуци!

26.01.07
20:59

@SteFFo - ти какво очакваш от карнитина ? Да “луднеш” и да бягаш/вдигаш като невидял ли ?

С казаното по-горе по никакъв начин не оправдавам, който и да е продукт на тези мошеници !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1