Искам съвет за хранене конкретно за мен.

20.01.07
19:38

Значи да започна с това :
Ученик съм в 10-то клас и съм на 16 навършени 17 започнати години.Започнах да ходя на фитнес преди 1 година и 5 месеца , като първоначално бях към 85 килограма и височина 1.7 метра .Сега съм 70кг и съм 1.76 метра и от година вече усилено тренирам за корем.Има някакъв ефект ,защото го правя 3 пъти седмично корема и от 36-ти номер дънки сега нося 30-ти или 32-ри номер.Обаче проблема ми е ,че за този период още не съм си стегнал корема , когато го стегна и го пипна ми се струва адски мек и като ,че ли има един слой малък такъв виснала кожа , но иначе зависи от светлината  :D обаче по някой път изглежда ,като че ли имам плочки  :shock: ,а си е мек като го пипна.В началото като тренирах имах адска мускулна треска на корема сега обаче от доста време на сам не съм имал (първия месец , месец и половина имах).За този период след започването да ходя на фитнес спрях всякакво газирано ,а алкохол не близвам въобще.Сладкото съм го намалил колкото мога ,но не е без хич (драстично по-малко е от преди).Въпроса ми е да ми препоръчате някакъв хранителен режим ,съобразен с годините ми и с това ,че съм ученик.Искам да намаля процента на мазнините в тялото си ,защото според мен там е проблема вече след 1 година тренирочки корема ми да е още мекичък.Мерси!  :wink:
ЕДИТ: Пропуснах да кажа ,че съм ограничил и вечерите , тоест след 6 часа не ям нищо ,а преди това някаква пържола или кренвирш или плод.Също така не взимам НИКАКВИ протеини,креатини и тем подобни глупости!
Също така лятната ваканция 3-то месеца ,редовно ходих да бягам на стадиона по 3 пъти седмично 15-20 обиколко , сега обаче нямам време за това  :cry:  и остава бягането пак за другото лято ...

FI

20.01.07
20:15

[quote author=“HeBRoS”]Значи да започна с това :
Ученик съм в 10-то клас и съм на 16 навършени 17 започнати години.Започнах да ходя на фитнес преди 1 година и 5 месеца , като първоначално бях към 85 килограма и височина 1.7 метра .Сега съм 70кг и съм 1.76 метра и от година вече усилено тренирам за корем.Има някакъв ефект ,защото го правя 3 пъти седмично корема и от 36-ти номер дънки сега нося 30-ти или 32-ри номер.Обаче проблема ми е ,че за този период още не съм си стегнал корема , когато го стегна и го пипна ми се струва адски мек и като ,че ли има един слой малък такъв виснала кожа , но иначе зависи от светлината  :D обаче по някой път изглежда ,като че ли имам плочки  :shock: ,а си е мек като го пипна.В началото като тренирах имах адска мускулна треска на корема сега обаче от доста време на сам не съм имал (първия месец , месец и половина имах).За този период след започването да ходя на фитнес спрях всякакво газирано ,а алкохол не близвам въобще.Сладкото съм го намалил колкото мога ,но не е без хич (драстично по-малко е от преди).Въпроса ми е да ми препоръчате някакъв хранителен режим ,съобразен с годините ми и с това ,че съм ученик.Искам да намаля процента на мазнините в тялото си ,защото според мен там е проблема вече след 1 година тренирочки корема ми да е още мекичък.Мерси!  :wink:
ЕДИТ: Пропуснах да кажа ,че съм ограничил и вечерите , тоест след 6 часа не ям нищо ,а преди това някаква пържола или кренвирш или плод.Също така не взимам НИКАКВИ протеини,креатини и тем подобни глупости!
Също така лятната ваканция 3-то месеца ,редовно ходих да бягам на стадиона по 3 пъти седмично 15-20 обиколко , сега обаче нямам време за това  :cry:  и остава бягането пак за другото лято ...

Е нямате ли в фитнеса пътечки, колела или кростренажори?

AN

20.01.07
20:18

ами пич като за начало спри да праиш толкова мн коремни преси мн сте ми чудни като почнете да равите 7 пати в седмицата корем и тои няма да се свали от тях кардиото му е маиката и аз сам твои набор 185 95 кг сам ям пове4е белтачни ястия ии се полу4ава като приемам и по малко калорични храни храни се 5 6 пати дневно в по малко порции тренираи добре и ще се получи .... а за корема 1 2 пъти в седмицата напълно достатачно

20.01.07
20:37

@anio_90 мисля ,че 3 пъти не е чак толкова много.
@fitday ... имаме такова колелко и ски ,ама не ми харесва нещо да връткам на тях  :roll: .. или трябва?

FI

21.01.07
00:02

[quote author=“HeBRoS”]@anio_90 мисля ,че 3 пъти не е чак толкова много.
@fitday ... имаме такова колелко и ски ,ама не ми харесва нещо да връткам на тях  :roll: .. или трябва?

Трябва да, ако искаш да сваляш е много добре като добавка. :wink:

21.01.07
00:09

Абе интересно що аз когато започнах да тренирам (преди година и 5-6 месеца) правих всеки ден корем до преди началото на това лято когато драстично намалих тренировките. Наслаждавах се на гледката на един мноооого добре оформен, стегнат и красив корем. Правих си по 5-6 пъти седмично корем с по 200-250 повторения на всяка тренировка и всичко беше повече от идеално. Всеки организам си е различен и нека всеки си тренира както смята най добре за него си.

21.01.07
10:39

Добре де ,но никой не ми отговори за въпроса за храненето с намаляне на мазнини.Иначе не искам да свалям 1.76 метра съм ,а съм 70кг.Все пак искам и някакви мускули освен тези плочки  :lol:

AN

21.01.07
13:09

northshore` продалжаваи така дано след време ти останат някви мускули по корема жив и здрав ....

21.01.07
20:28

пробвай преси с тежест - 15-20 повторения в серия

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1