Как ви се струва новата ми програма ?

21.01.07
21:00

Днес говорих, с интруктора и ми смени програмата ето така:
*Моля за някакво мнение, дали е добра и с добри упражнения  :wink:
на 16 години, съм не ползвам добавки .. надали има значение за програмата :roll:

1 ден - Гърди и Бицепс

1.Лежанка широк хват  - 1х10 2,3х8 4х6
2.Дъмбели за горна част от 30 градуса наклон - 3х8
3.Кросоувър 3х8
4.Гладиатор гърди 3х8

5.Бицепс от стоеж с крив лост 3х8/6
6.Скотово сгъване с лост 3х8
7.Концетрично-чуково 3х8
предмишница ... 3х12-15
8.Корем 3х до отказ

2 ден - Гръб и трицепс

1.Набирания широк хват зад врат - 3х до отказ
2.Набирания тесен хват от пред 2х до отказ
3.Долен скрипец 3х8
4.Мъртва тяга 3х8

5. Лежанка тесен хват 3х8
6. Разгъване на горен скрипец 3х8
7. Дъмбел зад глава 3х8
предмишница 3х12-15
8. Корем 3х отказ

3 ден Крака и рамо

1.раммена преса с щанга 3х8
2.разтваряне на дъмбели пред тяло 3х8
3.Задно рамо от лег по корем

4.Лег преса 3х8/6
5.Бедрено разгъване (бедрени екстензии) 3х8
6 Задно бедро на машина 3х8
7.Прасец 3х8-10
предмишница 3х12-15
8 Корем 3х до отказ

Искам да спомена, че преди всяка тренировка загрявам с 5 до 10 минути пътечка
:wink:

П.П. Огледах във сайта, някой упражнения, но не разбрах кое е Гладиатор  ... съвсем възможно е да не съм ги видял ... а също може ли малко повече инфо за Кросоувъра и Мъртвата тяха, и повече снимки как се изпълнява, дали може да замена мъртвата тяга с някое друго упражнение, струва ми се трудно изпълнимо  :wink:

Кросоувъра най - добре да ти го покаже някой по опитен в залата как се изпълнява, просто не мисля, че с думи е достатъчно. Тягата като прочетеш от сайта става много ясно, поне на мен ми стана. Вярно, че е малко по - трудно като техника, но си е незаменимо. Моя съвет е да не я сменяш. Гладиатора не се сещам какво беше в момента...
Програмата ти е добра. Основни упражнения с добър брой повторения. Нямаш упражнение за средно рамо до колкото виждам обаче.

21.01.07
21:39

[quote author=“Jorku”]Кросоувъра най - добре да ти го покаже някой по опитен в залата как се изпълнява, просто не мисля, че с думи е достатъчно. Тягата като прочетеш от сайта става много ясно, поне на мен ми стана. Вярно, че е малко по - трудно като техника, но си е незаменимо. Моя съвет е да не я сменяш. Гладиатора не се сещам какво беше в момента...
Програмата ти е добра. Основни упражнения с добър брой повторения. Нямаш упражнение за средно рамо до колкото виждам обаче.

Благодаря за мнението, значи ще попитам инструктора за гладиатор, мъртвата тяга, и кросоувъра  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1