Собственоръчно направен хранителен режим

22.01.07
16:34

След като в предишната ми тема, никой не сподели опита и знанията си реших аз да си направя един Х.Р. Тук поне се надявам да ме критикувате и да ми дадете съвети.

06:30ч - 100гр. мюсли + 200гр. прясно мляко 0.1% масленост + 1 ябълка/банан
10ч - сандвич с пилешка пържола + кофичка кисело мляко
14ч - 200гр ориз/картофи(варени) + 150гр. пилешка пържола + 3-4 филии пълнозърнест хляб + сирене + домат - не всеки ден ще ми е възможно да го ям така, че дали може да се замени със:
4 филии пълнозърнест хляб + някакво филе + 3 белтъка + 1 жълтък + сирене + домат

към 15 часа тренировка до към 16:30-17ч и веднага след това 3-4 лъжици медец

19ч - 20ч - 200гр супичка :P или ориз/картофи(варени, печени) + 150-200гр. пилешко, свинско, телешко, риба + 3-4 филии пълнозърнест хляб + сирене + салатка

23-00ч (преди лягане) - 100гр извара или сирене + ябълка

22.01.07
17:05

Бива го режима.Само не видях къде ти е протеина след тренировка? :shock: Тая ябълка я махни преди лягане.3-4 филии хляб от вечерното хранене ги махни.

22.01.07
17:14

Можеш да сложиш 3-4 варени яйца при закуската.

22.01.07
18:31

За сега не мисля да взимам нищо(протеини, аминокиселини и тн и тн), с какво мога да го заместя - извара?

22.01.07
18:50

06:30ч - 100гр. мюсли + 1 доза протеин + 1 ябълка/банан - заливаш с гореща вода
10ч - сандвич с пилешка пържола + кофичка кисело мляко
14ч - 200гр ориз/картофи(варени) + 150гр. пилешка пържола + 3-4 филии пълнозърнест хляб + домат - не всеки ден ще ми е възможно да го ям така, че дали може да се замени със:
7-8 филии пълнозърнест хляб + някакво филе100г + 3 белтъка + 1 жълтък + домат може

махнах ти сирената :idea:

към 16 часа тренировка до към 17 ч.(много дълга таз тренировка, или си бъркаш в носа или претренираш) и веднага след това 3-4 лъжици медец, 1 доза протеин, 400 мл. вода

18ч - 19ч - 150 ориз/картофи(варени, печени) + 100 гр. пилешко, свинско, телешко, риба + 3-4 филии пълнозърнест хляб + сирене + салатка

23-00ч (преди лягане) - 100гр извара или сирене + 1 кисело мляко

Добави 1 чаша вода към всяко хранене, не пий газирано или каквото е друго освен вода с храненията. Пооправил съм ти времената, през около три часа трябва да се храниш, предпоследното ти беше дръпнато много след тренировката. Понеже ще ти е много трудно да ядеш едно и също всеки ден може да включиш конс. риба тон или 3-4 яйца на мястото на месото в някое от храненията. Ориза е добре да е кафяв. На 70 кг. мисля, че ще ти е добро количество храна за да качваш. Ми може и по-прецизно да се направи ама мисля, че така е добре.

22.01.07
19:01

@butthead, благодаря ти много! Само да питам, какво им е на сирената, че си ги махнал? Задължително ли трябва да взимам този протеин, понеже малко ме притеснява да не повлиае на акнето, и ако е незаменим/задължителен какъв да бъде?
“Ми може и по-прецизно да се направи ама мисля, че така е добре.” - за сега и на толкова се радвам ;) .

23.01.07
13:42

Неприятни мазнини, излишен белтък, затормозяват усвояването на храната в конкретните хранения. Друга хранителна добавка може да не си взимаш, но си купи суроватъчен протеин. Разгледай в хранителни добавки - да не е български задължително. Той реално ти върши същата работа като 150 г пържола в някое от храненията само, че е доста по-лесно да го сдъвчеш:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1