22.01.07
21:34
Някой знае ли как точно се пълнее от газираното. На етикета пише че съдържат
въглехидрати 0гр.
белтъчини 0.1гр.
мазнини 0гр.
ккал - 0.8
Говоря за най-обикновенно безалкохолно - вода, оцветители, подсладители и въглероден двуокис.
22.01.07
21:41
Нямат калории, но издуват корема супер много. Иначе оригиналните имат по 10 гр въглехидрат на 100 мл.
Значи това което е 2.5литра за 50стотинки мога да си го пия без да се притеснявам че ще кача мазно. Питам защото по принцип пия по една бутилка на ден.
22.01.07
22:10
[quote author=“Niki_1300”]Значи това което е 2.5литра за 50стотинки мога да си го пия без да се притеснявам че ще кача мазно. Питам защото по принцип пия по една бутилка на ден.
Замисли се какво трябва да има в това нещо за да струва 50 ст?Тва са най-долнопробните напитки,кой знае кви простотии има вътре.Незнам дали ще качиш мазно но зъбите си определено ще ги развалиш от толко много,вероятно ще имаш проблеми и със стомаха
22.01.07
23:10
За напълняване не знам обаче от мен да знаеш - нищо добро не те чака от газирани напитки от 2,5л за 0,50лв. Имам някаква идея какво слагат вътре и по-добре да не знаеш как се правят...
[quote author=“Niki_1300”]Някой знае ли как точно се пълнее от газираното. На етикета пише че съдържат
въглехидрати 0гр.
белтъчини 0.1гр.
мазнини 0гр.
ккал - 0.8
Говоря за най-обикновенно безалкохолно - вода, оцветители, подсладители и въглероден двуокис.
Ами за напълняване няма опасност, щото няма калории, понеже е с подсладител. Пълне се от напитките със захар.
До колко обаче е полезна (или по - скоро безвредна) и качествена подобна напитка може доста да се спори.