Аз не пиша на кирилица !

Темата е заключена.

06.11.04
10:44

kakav medikament triabva da vzimam ta da mi se poka4i silata i izdrajlivosta?

Бъди така добър да използваш кирилица при писането си в този форум, в противен случай действаш в разрез с нашите правила, заради което ще бъдат взети съответните мерки. Sax-o-matic

DI

06.11.04
12:38

Абе човек ти не можеш ли да четеш?!? Този сайт за какво е според тебе. Всеки стероид си е описан - странични ефекти, за какво се използва и т.н. Има достатъчно инфo. Тук се пита като нещо не си разбрал от това което си прочел, а така като гледам май не си направил това. http://www.bb-team.org/stuff/ пише си кое е за сила, кое е за маса и сила, кое е за чистене,издържливост. Като избереш нещо чак тогава може да се консултираш във форума.

RH

06.11.04
14:15

Ами пии аналгин с витамин С....... :lol:
Абе ей келеши аре стига сте писали глупости ами вземете почетете малко книжки.

06.11.04
15:36

[quote author=“bobi1111”]kakav medikament triabva da vzimam ta da mi se poka4i silata i izdrajlivosta?

Що не пробваш да потренираш малко?

06.11.04
22:56

Е,аре престанете малко с това разубеждаване за приема на химия де!Вече започвате да ставате банални.Решило е момчето,негова работа!На вас какво ви пука,или просто трябва да се прояви някаква позиорска добронамереност.И само да запитам,кое те кара да мислиш,че момчето непременно не тренира при условие,че желае да прибегне до андрогените?Та той може да е в залата от 10 години,а просто да не се е  изказвал досега във форума !

RH

06.11.04
23:08

[quote author=“Yurdek”]Е,аре престанете малко с това разубеждаване за приема на химия де!Вече започвате да ставате банални.Решило е момчето,негова работа!На вас какво ви пука,или просто трябва да се прояви някаква позиорска добронамереност.И само да запитам,кое те кара да мислиш,че момчето непременно не тренира при условие,че желае да прибегне до андрогените?Та той може да е в залата от 10 години,а просто да не се е  изказвал досега във форума !

Абе човек никои не иска да го разубеждава ама кви са тия работи

“kakav medikament triabva da vzimam ta da mi se poka4i silata i izdrajlivosta? “

Е как да отговориш на това нито колко кг е нито от колко време тренира нито кав му е режима нищо все едно да отидеш на лекар и да му кажеш боли ме корема и кво без да те прегледа ами на ти тука е едно хапче и аре готово. Мен не ми е проблем ша му кажа на тоя пич пии по 20 таблетки бионабол на ден вкарай по 5 ампули ретаболил на ден и кво ша пукне момчето. не стават тия работи така да земе да почете книжки да поразпита тук там да пробва с други суплементи и т.н.
ама всеки да прави квото ще аз повече няма да се меся само ще зяпам и ще се хиля на хорската глупост.

07.11.04
00:32

Tрябва Big Brother да направят едно шоу 10 души за 3 месеца затворени в една ББ зала и яко праскащи стероиди в мега дози.. да видим как един идиот се превръща в говедо! Оживелият след 3 месечният цикъл взима награда 200 000 лв и две безплатни трансплантации на органи!

P.S: Ако не виждате връзка с темата много сори.

DI

07.11.04
03:09

АХАХХАХАХА  :lol: това е наистина една добра идея, патентовай я преди да влезнем в гадния еврейски съйуз и може да издърпаш някой лев.  :D Аз определено бих гледал некви тапири как зобят без да разбират много много и накрая щастливеца, който се е пръкнал с тяло което издържа на тази отрова да грабне 200те хилки. Само има един проблем че кат ги земе тея 200хил. и му трансплантират новите органи: черен дроб, сърце, простата, тестиси, коса, кости, стави, нерви и тн. той няма да бъде способен да си каже името. Кой не би гледал тази простотия, а чакай сетих се може би тея, които не ходят на фитнес, защото останалата част (боди билдерите) гледат това шоу всеки ден във фитнес залата. Хора... не разпитвайте по форумите преди да сте прочели абсолйутно всичко за медикамента който ще взимате :!:

07.11.04
09:46

Абе вие сте много ‘интересни” хора! Човека ,който е пуснал темата не поства въобще ,а вие го обърнахте на чат. Ае караите само по темата и ако bobi1111 има интерес!

AR

11.11.04
23:12

bobi1111първо пробвай с трибестан.повярвай ми наистина деиства.а после ако все още искаш да покоряваш върховете почвай да зобиш.недей да бързаш със стероидите.опитай се да направиш нещо без тях.
трибестана е идеален за тази цел може да го комбинираш с еленов корен(екдистен) продава се на капки в аптеките.от трибестана на jk sport nutrition съм наи доволен като цена и качество.
виж какво опитай 2 месеца на тази схема храни се добре освен протеини  си вземи и амино киселини(особенно за след тренировка).ако не си доволен почни с химията макар че съм сигърен че ще останеш доволен.просто опитаи няма да съжеляваш!

11.11.04
23:44

Човека не иска да си губи времето с “глупости”, някакви си 30% тестостерон отгоре, очевидно иска да стане като говедото трениращо до него в залата... Ама аз много отдавна съм се отказал да казвам “пий ЕТО ТОВА”.. защото все пак имам съвест. Поне да си направи труда да прочете малко повече, да избере 2-3 от по-качествените стероиди или прохормони и да коментираме кое би имало по-малки странични ефекти и по-ефективно за неговите конкретни нужди..
Ако не ме разбирате за какво ви говоря (Емо), то все едно да влезне някой във форума и да ни кара да го научим на А-Б, да чете и пише.. да му даваме на час по лъжичка.. има ли някой нужното търпение да му обясни кое как става..?!?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1