23.01.07
16:19
Здравейте на всички...Значи на 20 години съм 65 килограма 1,80 висок и реших да се занимавам с фитнес.От 3 месеца правя общи опражнениа обващащи цялото ми тяло казаха ми да правя така за да можело да свикне със бъдещото натоварване.И ето сега вече съм готов да се занимавам интензивно Реших да следвам следната програма за трениране - http://www.bb-team.org/training/000157.php Но сега ми оставя да си направя и програма за покачване на мускулна маса спрях се на следната която си направих сам :
10:00 Като се наспя ям едно кислело мляко със мюсли и вътре си разбърквам едно яйце и си мажа една филия със извара
12:00 Ям около 150 грама пилешко телешко или друго месо + 2 филййки пак с извара
14:00 Варени картофи със 2/3 варени яйца + 1 филййка хляб
16:00 Салата,Ориз,Спагети,макарони <<Зависи какво си направя от тези
17:00 нещо лекичко + 2 яйца и 2/3 лъжици мед
18:00 Тренировка
20:00 Някаква сготвена манджичка вкъщи + яйца + мед или нещи сладко + 2 филййки хляб
22:00 Някакви плодове +2 филййки хляб
И общо взето това си правя от близо 4/5 дена взимам бирена мая сутрин обет и вечер след ядене по две + 2/3 литра минерална вода на ден + Между чесовете който ям си купувам разни ядки като съм на вън или някаде другаде....
Но все пак не качвам мускулна маса... :cry:
Помогнете ми какво да променя какво да махна какво да добавя Но не искам никакви химии без значения какви са.
изварате от обяд можеш да я махнеш.Прекалено много белтък се натрупва на едно ядене,които няма да усвоиш.Мед преди тренировка не се препоръчва,след тренинг добре,но преди тц...Сложи извара+картофи преди тренировка.След тренировка яйца да кажем с меда или банани.Но трябва да ги носиш в кофичка,за да ги изядеш веднага след тренинг(щом отказваш да пиеш “химии” като протеина),тъйкато ти трябва поне 30 минути от залата до вас.Хляба в последното ядене също го премахни с плодовете.Сложи отново извара примерно.Иначе спокойно ти сега почваш,така че ако ще се вайкаш:”ееее нищо не става от 4,5 дена на подходящ хранителен режим” по-добре се откажи.Търпение се иска