ИМАМ ЕДНО ПИТАНЕ

Темата е заключена.

11.11.04
18:21

започнах да взимам биоанабол но го взимам само от 4 дни по 10мг  ,но днеска бях на уроци и изведнъж целия се разтреперих , заболя ме главата от зад и от горе  и мисля 4е сам качил кръвното ,но уви аз го взимам само от 4ри дена .Та питането ми е дали това е от него или от нещо друго? Ако може да ме посаветвате какво да права (нещо ако може да взимам та да свалям крувното ) мерси предварително :roll:
Старайте се заглавието на темата ви да отговаря конкретно на въпроса. Не използвайте само главни букви. Благодаря. :)
Mr_Muskul

11.11.04
21:53

Не може сас сигурност да се каже дали тая реакция е от него или не.Според мене спри бионабола и виж,ако няма6 тоя проблем zна4и е от него.

AR

11.11.04
22:25

в толкова малки дози съмнявам се че е от бианабола.най вероятно си настинал или е нещо нещо друго.не се преуморявай все пак физическата и психическа преумора понякога са доста опасни може и те да са причината.

11.11.04
23:55

Абе качва си се кръвното дори и от малки дози. Аз от 10мг съм го качвал много, така че внимателно, защото това товари сърцето страшно много и много кофти проблеми могат да се получат.

AR

13.11.04
13:06

явно различно влияе на всеки.аз примерно мах взимах 40мг бианабол+250сустанон и нямах абсолютно никакви проблеми със здравето.само че много ми ставаше......често попадах в неудобни ситуации

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1