пъпки!!!

Темата е заключена.

24.01.07
15:12

Здравейте!
От месец пия Л-карнитин, а от две седмици - рибено масло Ескимо-3, уж най-пречистеното!
Притесняват ме огромни, дебели подкожни пъпки :shock: и мисля, че се появиха откакто пия рибеното масло
:cry: За първи път ми се случва такова нещо! За първи път пия и рибеното, Л-карнитин съм вземала много, но не са ми се появавали нито пъпки, нито други проблеми.
Възможно ли е това, някой имал ли е подобен проблем? Пъпките са без връх, без гной, малко са червени и много болезнени :cry:  :cry:

Пускай заглавията с малки букви!
Прочети правилата на форума!
Спазвай правилата на форума!
Оправил съм ти заглавието.
head_hunter

Темата беше редактирана от Ради Хаджирадев на 12.05.07 22:36.

ВН

24.01.07
15:28

Спри маслото. Може да си се натровила с витамин А...

24.01.07
15:37

И аз имам много пъпки на гърба ,но аз знам от каде е моя проблем.... Ям много белтъци за моята възраст килограми и спортна активност. Пупките представляват в ранния си стадий червена подутина и след 2-3 дни стават сини след което се лющат(падат)...

РО

24.01.07
15:38

[quote author=“winni”]Здравейте!
От месец пия Л-карнитин, а от две седмици - рибено масло Ескимо-3, уж най-пречистеното!
Притесняват ме огромни, дебели подкожни пъпки :shock: и мисля, че се появиха откакто пия рибеното масло
:cry: За първи път ми се случва такова нещо! За първи път пия и рибеното, Л-карнитин съм вземала много, но не са ми се появавали нито пъпки, нито други проблеми.
Възможно ли е това, някой имал ли е подобен проблем? Пъпките са без връх, без гной, малко са червени и много болезнени :cry:  :cry:

Заглавието на темата се пише с малки букви !

24.01.07
16:47

[quote author=”РОКИ”]

Заглавието на темата се пише с малки букви !

Съжалявам!! :roll:  :roll:
Моите са по лицето, ми добре щом казвата, че може да е от маслото, го спирам на момента!
И аз се съмнявах, че е от него.
Благодарности! :wink:

DC

12.05.07
22:03

Зависи от годините ти , може да е влошено акне, най добре отиди на лекар , ние тук не можем да ти помогнем

Темата е много стара. Затварям я.
manson

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 12.05.07 22:36.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1