Съвет за моя режим

20.10.04
18:17

Ще можете ли да ми кажете дали хранителният ми режим е добър.Преди няколко дена свалих 5 кила и сега съм 65кг. и 175см. на 17 години.До  сега съм тренирал няколко неща  но сега съм решил да направя  доста мускули и як релеф около 70-75кила (исчистен). Ще съм ви благодарен ако ми кажете дали режима ми става за качване на маса(мускулна естествено) като все пак искам да не качвам много мазнини шот се пак и зимата има гаджета. :D
Закуска:
25г овесени ядки,1 ябълка, 1 банан .1 кофичка.кис.мляко, 1 пилешка пържола-сичко около 80г.въглехидрати и 40г. белтъини
Обяд 1:1 пилешка пържола,1 коф.кис.мляко,3 филии хляб “бонус” 50г. сирене-40г. въглехидрати и 60 бел.
След 1 час:50г. овесени ядки, 1 хап 2700 universal,
и на тренировка.
След тренировка 3 хапа 2700 универсал испити в чаша с  мед разтворвн в чаша вода.
Обяд 2:
1 коф.кис. мляко, 1 пилешка пържола,кашкавал,1 филия “бонус”- около 20г. въг. и 50г. бел.
Следобедна закуска:кот е останало
Вечеря:някакво месо

Общо:160 белтъчини и 140 въглехидрати
Е благодаря ви предварително за отговорите предварително :)

20.10.04
19:15

не си дал никакви грамажи за отделните храни /нито точното време на приема им/, но ако общо имаш 160 гр. протеин и 140 гр. въглехидрати, мазнините като ти ги гледам не са много, скоро ще отслабнеш още 5 кг.

При правилен режим можеш да не качваш МНОГО мазнини, но НЯМА КАК да не качваш НИКАКВИ мазнини, в период за маса.

Ако искаш по-точен съвет, напиши си един примерен ден, по часове и грамажи, със съответните сметки на протеини/въглехидрати/мазнини.

Лично мнение, но 175 см/70 кг не ми звучи много внушително като цел за постигане, по-добре направи повече маса преди да чистиш. Ти си знаеш де. :D

SK

20.10.04
20:32

както каза “Pars”

Лично мнение, но 175 см/70 кг не ми звучи много внушително като цел за постигане, по-добре направи повече маса преди да чистиш. Ти си знаеш де

и според мен не е внушително:) фани яко маса ако искаш як да ставаш :) стани 80 кила(минимум) и тогава поизчисти мазнините;)

08.11.04
19:54

според мен може да намалиш още малко въглехидратите,храненията ти са ще годе на ниво,но ядеш доста различни храни,едни и същи на малки количеста,по добре първо яж от едното,после от другото.

09.11.04
10:37

Според мен дори 85 и нагоре трябва да гониш преди да изчистиш. Още повече опита показва, че първото чистене гори и доста от мускулите. Абсолютно - само чист мускул е почти невъзможно да качиш, ако пък успееш, то ще е малко (2-5 кг). Освен това, като ти гледам данните, съмнявам се да се омазниш много (е, все пак всеки си е различен). Абе общо взето яж яко-или увеличи храненето като добавиш и мазнини, или намали въглехидратите до минимум и увеличи протеина, а и мазнините чувствително.

Приятно качване на маса :D

ВН

12.11.04
06:53

Изглежда добре, като за начало, но не си си изчислил мазнините. Направи това и тогава ще коментирам. Прегледай рецептите ни там има интересни предложения!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1