08.11.04
17:00
аре некои да каже как 6от искам да ка4вам яко и яденетета са ми само паржоли и подобни и ваглехидратите изоб6то не покриват никви норми та от какво може да се набавят от малко коли4ество-много ваглехидрати :wink: ако е вазможно изоб6то де :?:
Мииии, набивай с пържолите яко леб. К’во друо да ти кажа. Освен това в хляба има и доста протеин. Само, ако ти е възможно, гледай да е някакъв от тия бонус, монус, тонус и други там. Иначе е безмислено да го набиваш толко яко.
Не че няма и други варианти, ама тоя (струва ми се) щи оди на-добре.
Аре и успех! И ако има още нещо - поствай. :D
Абе да ти имам проблема - аз се чудя как да се отърва от въглехидратите :) Въглехидратите са супер евтини и са навсякъде - хляб, ориз, картофи, бобени храни, плодове, зеленчуци, вафли, шоколад, тестени изделия (кифли, баници и т.н.). Не виждам как може въглехидратите да са ти проблем.
Абе, Петко, проблем има човека, пък ти не го разбираш :D
А шоколада не от най-добрите храни за билдъри май :D
Добре де, знам, че си го написал ей така, ама все пак!
Поздрави! :)
яж много банани,те са бързо действащи въглехидрати,пържолите ... зависи от какво месо са,ама най-вече наблегни на сандвичи,кифли с шоколад,пици,може и да пиеш безалкохолно и там има доста въглехидрати,кексове,млечен и чист шоколад и торта.
09.11.04
17:02
това което ти повтарят да ядеш предимно и само хляб не е за предпочитане.Отхляба се качва предимно в корема.за предпочитане са сложните въглехидрати
Трябват ти предимно сложни въглехидрати, без тотално да изключваш простите. Най-добрите източници са овесени ядки, зърнени храни, ориз /кафяв!/, картофи, пълнозърнести хляб и спагети, не забравяй и плодовете и зеленчуците.
Абе пичове тоя Бонус, Монус не е ли сложен въглехидрат? Щото аз мисля че е. Или бъркам нещо.
09.11.04
17:27
Да определено е сложен при това с фибри вътре, което е още по добре.То и никой не е казал, че не е.
12.11.04
07:02
Какви паржоли, какви мале... В сайта има таблица със състава на доста храни, там пише колко грама въглехидрати се дъдържат на 100 грама суров продукт.