24.01.07
19:17
как е тази комбинация :?:
24.01.07
19:23
За кво се мятате на амино. Само по себе си с него маса нема да видиш повече отколкото без него.
Купи си протеин на прах. :!:
24.01.07
19:32
[quote author=“Sportex”]За кво се мятате на амино. Само по себе си с него маса нема да видиш повече отколкото без него.
Купи си протеин на прах. :!:
добре де а ми аминото за какво се взимат щото до колкото знам се правят от протеин :?: :(
24.01.07
22:00
За възстановяване.
24.01.07
22:03
[quote author=“Jorku”]За възстановяване.
а протеина не е ли за възтановяване :?: :shock:
24.01.07
22:06
[quote author=”КУМЧО ВЪЛЧО”][quote author=“Jorku”]За възстановяване.
а протеина не е ли за възтановяване :?: :shock:
Да, за това е общо казано. Прочети малко и за двете и ще схванеш разликата.
24.01.07
22:35
То всяка добавка е за възстановяване,дори и витамини да са...
25.01.07
09:37
От аминото принципно ти казват че маса не можеш да направиш защото на кутията пише да се пият примерно по 2, по 3 и от този сорт. Нали се сещаш че протеин приемаш примерно 2 дози по 30-32 грама, а амино по 8-10 таблетки на ден, които са между 1000 и 2000 мг. ..е при тези дози няма как да има маса.
Абе момчета, стига с тая маса! От тва качва ли се маса, от тва сваля ли се... :) от мноо работи ще качите маса, лошото е че от повечето от тях каченото ще е мазно :lol: ... а сега сериозно... както знаете (ама вече се замислям) протеините се разграждат на аминокиселини и тогава се усвояват в кръвообръщението. Има няколко фактора , които трябва да се имат предвид, избирайки източник на белтъчини, в зависимост от целта с която се приемат: биоактивност, процентно съдържание, скорост на усвояемост, аминокиселинен профил и др.. КУМЧО ВЪЛЧО комбинацията аминокиселини + глюкоза приемам че само след тренировка ще я зимаш... 8) Според мен няма по добра комбинация от амино + бързоусвояеми въглехидрати веднага след тренировка (за бързо възстановяване на гликогеновите запаси и предоставяне на уморените мускулни клетки точно това ок тоето се нуждаят за да се възстановят и оттам нататък да хипертрофират) ! Нали затова си давате парите - за по-бързо усвояване! А точно това е нужно postworkout. Моят съвет е ако ще зимаш амино + глюкоза веднага след трен., направи си следващшто ядене 30-40 мин след това вече по-бавно усвояващи се протеини (месо, риба, млечно-яйчен) и по-бавно усвояващи се въглехидрати (ориз, картофи, пълнозърнести тестени изделия) , за да поддържаш инсулиновите нива и да използваш по пълноценно 4-часовия “златен прозорец” който се отваря след тренировка. Ако имаш пари за 40 гр аминокиселини след тренировка - давай! В противен вариант придържай се към съроватъчен. Надявам се да съм ти от полза!
По-здрави!