Впечатления .. ?

11.12.06
23:55

Какви са Ви впечатленията от продуктите на Higher Power,защото ме интересуват някой техни продукти :D

12.12.06
00:04

[quote author=“SpUd3r”]Какви са Ви впечатленията от продуктите на Higher Power,защото ме интересуват някой техни продукти :D

по добре ги избягваи нали знаеш евтиното винаги излиза скъпо на тази фирма съм взимал единствено глутамин и креатин етил естер  маи пове4е няма да си купувам ниЩо от тази фирма ,този креатин е  голям боклук

12.12.06
08:32

[quote author=“valentinik46”][quote author=“SpUd3r”]Какви са Ви впечатленията от продуктите на Higher Power,защото ме интересуват някой техни продукти :D

по добре ги избягваи нали знаеш евтиното винаги излиза скъпо на тази фирма съм взимал единствено глутамин и креатин етил естер  маи пове4е няма да си купувам ниЩо от тази фирма ,този креатин е  голям боклук

Ако съдиш само по вкуса на етил естера, всеки един на пазара дето е н прах има вкус на ......... абе ужасен вкус. :lol:

13.12.06
10:34

Ееее вие ме утрепахте тамън щях да си поръчвам аргинин и глутамин на тази фирма :?

13.12.06
18:26

[quote author=“SpUd3r”]Ееее вие ме утрепахте тамън щях да си поръчвам аргинин и глутамин на тази фирма :?

ами аргинин си поръ4ваш от фирмата NOW , GLUTAFORCE 1KG   PRIMAFORCE и готово малко по скъпи4ко с 3или 4 долара ама ка4ество

14.12.06
12:01

Да ама на NOW ААКГ 200 грама е на цената на HigherPower 500 грама,толкова ли са зле Higher Power,че не си заслужава разликата от 300 грама ? :roll:

IN

14.12.06
13:10

Абе Higher Power са мн добри бе погледни колко се продават в Америка....

14.12.06
14:55

[quote author=“SpUd3r”]Да ама на NOW ААКГ 200 грама е на цената на HigherPower 500 грама,толкова ли са зле Higher Power,че не си заслужава разликата от 300 грама ? :roll:

еми като си купиш няколко пътя някои тяхен продукт сам Ще се увериш и Ще пишеш тук твоите оплаквания  :wink: ,така и така си решил да си пазариш от там поне си купи продукти на някоя свястна фирма, не вси4ки са скъпи

15.12.06
08:38

Де що е в топ 10 на bodybuilding.com са все добри фирми...

15.12.06
11:55

Накрая се реших и ще поръчам
PrimaForce GlutaForm - 1 кило
Higher Power AAKG Powder - половин кило
SciFit Kre-Alkalyn 1500 - 240 капсули

15.12.06
11:56

[quote author=“SpUd3r”]Накрая се реших и ще поръчам

xtra :wink:

15.12.06
16:46

[quote author=“SpUd3r”]Накрая се реших и ще поръчам

много добре  дръж ни в те4ение  особено  за ААКГ дали има  ефект  :wink:

23.01.07
13:35

Нещата дойдоха,големи благодарности на chochosan :D
Сега имам няколко въпроса за приемането.Значи кре-алкалина ще го приемам 1,5 грама сутрин и 1,5 грама пловин час преди тренировка (тренирочъвен ден) и само 1,5 гр сутрин в нетренировъчен.Въпроса ми е сутрин на гладно ли да е?
След това глутамина ще го взимам след тренировка и вечер преди лягане.
И сега ААКГ-то  пише да се взима сутрин и половин час преди тренировка.Сутрин хубаво ще го взимам,но доколкото четох ААКГ-то при необходимост може тялото да го използва като енергиен източник,но аз не искам да стане това.Демек мога ли да го пия и него вечер преди лягане заедно с глутамина ?
Другото,което е останали са ми около 1-2 кила от Оптимум Уей,него го пиех преди и след тренировка.Сега да продължавам ли така да го пия и след тренировка мога ли да го умешам заедно с глутамина в шейкчето ?
А понякога като забравя преди тренировка освен след тренировка,вечер протеина си го забърквам в една кофичка кисело мляко.Мога ли,когато си го забърквам в кофичката вътре да слагам глутамина и аргинина ?
Малко доста пописах,но са неща,които ме вълнуват нека,който може да помогне да помогне :D
Приемам всякакви забележки и съвети :D

23.01.07
20:29

Айде кажете де,че от утре ги почвам :D

23.01.07
21:30

1. Кре алкалина мисля , че беше точно както го написа ти, виж на етикета за всеки случай. Иначе - ДА. сутрин на гладно.
2.AAKG-то както е написано на етикета, сутрин на гладно и преди тренировка пак на гладно. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да е на гладно !Никакво смесване с кисели млека и др. храна.Няма смисъл да го пиеш вечер.
3. Протеина е екстра да го смесиш с глутамина след тренировка.Преди тренировка ако ще пиеш ААКГ мисля, че не трябва да се смесва с протеина (не съм много сигурен)

23.01.07
21:34

[quote author=“emzo”]
3. Протеина е екстра да го смесиш с глутамина след тренировка

Класика  8)
Аз лично ги смесвам у нас като сухо в-во и след това само водица в shaker-а и буквално веднага след трен ги пия...

23.01.07
22:38

Значи преди тренировка няма да пия протеина,тъй като се прибирам в 7:30 и в 8 ми е срещата за фитнеса.Така че като се прибера ще изпия
алкалина и ААКГ-то и протеина след тренировка и вечерта с мляко :D
А аз пак да си питам няма ли опасност ААКГ-то тялото да го използва като енергия и само да съм си хвърлил парите на вятъра ? :?

23.01.07
22:45

[quote author=“SpUd3r”]А аз пак да си питам няма ли опасност ААКГ-то тялото да го използва като енергия и само да съм си хвърлил парите на вятъра ? :?

:mrgreen:  т’ва направо за бисерите, прочети за действието на ААКГ.

Arginine released into the bloodstream will dramatically increase nitrix oxide production. An increase in nitric oxide may lead to the following benefits: extended and enhanced “muscle pump” after training, improved endurance and recovery time, improved workout capacity, and increased sexual vigor.

23.01.07
22:51

цитат

е гликогенна аминокиселина - може да бъде преобразуван до D-глюкоза и гликоген, ако тялото се нуждае от тях, или пък да бъде разграден за освобождаване на енергия

от тук http://www.bb-team.org/stuff/000558.php :wink:
а нали ААКГІто е вид аргинин или тма квото беше,не ги разбирам много :wink:  :D

24.01.07
10:57

Днеска сутринта пих ААКГ-то и е ебати гадното на вкус,има вкус на кучешка урина бати гнусното е,не мога ли да го мешам със някъв сок нещо или ?

24.01.07
13:10

Стискай зъби и очи и пий.
Обаче нямаш никакви антиоксиданти, а ще ти трябват заради ААКГто.
Купи си Grean Tea (EGCG) и/или ALA.

24.01.07
19:07

За кво са тези неща?Откъде да си купя и колко пари са ? :roll:

24.01.07
22:59

За радикалите.
Азотния бустър оставя свободни радикали в организма.Антиоксиданите изчистват тези радикали.
Общо взето ако бях на твое място, задължително щях да си взема АЛК и/или зелен чай.
ON Lean Tea Complex беше около 35-40лв за 1месец, АЛК нямам идея какви пари е.

24.01.07
23:29

Тия свободни радикали за първи път ги чувам,кво могат да ми навредят ?А то зелен чай мисля,че продават и по аптеките,че не ми се набиват сега още пари за някви маркови ще погледна там.
А днес нещо нито осетих особенна енергия от кре-алкалина, нито па напомпване от аргинина.Който съм питам ми разправяше,че като зимаш аргинин вените ти се едно се подували и се напомнпваш яко като тренираш, ма днес всичко си беше като един нормален ден.Нищо ще видим в петък как ще е,дано да усетя някъв ефект поне :?

24.01.07
23:42

Е ти какво искаш от първия път и ..... :?
Само да спомена, че от зеления чай в аптеките и този, който е в ON Lean Tea Complex има разлика от земята до небето.

Controlled Labs Team:

In our opinion, any nitric oxide supplement that does not include antioxidants is being irresponsible.

Склонен съм да им вярвам, защото не са само те на това мнение.

25.01.07
10:35

А тия радикали кво могат да ми повредят ?
Защото за първи път ги чувам,сега ще потърся и в гугъл да видя :roll:

26.01.07
22:25

Нормално ли е 3 дена вече подред пия кре-алкалина и ААКГ-то и да не усещам никъв ефект.
Сутрин като стана пия 2 лъжички аргинин и 10 минути след това 2 хапчета кре-алкалин.После като се прибера 30-40 минути преди фитнес пия аргинина пак и пак кре-алкалина на гладен стомах.Даже днеска последното ядене ми беше към 4 и пак нищо.Нито усещам няква особенна енергия.Всичко си е същото като преди :?
Къде греша ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1