08.07.06
19:40
По телевизията дават реклама за едно лекарство наречено, златно чудо , където азис го рекламира :) това лекарство наистина действа
За две седмици свалих 9 килограма :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Реших да го взема да го пробвам..първо си взех малка опаковка, а сега си взех и голяма :D
това чудо наистина действа,обаче като го пих не ядох като разпран, а нормално не се претупквах с ядене, нито пък чувствах глад.препоръчвам Ви го ..Действа..9 килограма за 2 седмици това наистина е чудо и е факт ...изпробвал съм го и съм мн мн мн мн доволен ;)
08.07.06
21:00
И колко струва тази малка опаковка?
Абе не знам за цената и не ме вълнува, но много добре си спомням преди година-две майка ми като си го купи, че вътре имаше една малко листовка.Въпросната листовка тогава беше примерна диета (да не казвам гладуване).Сега какаво има вътре не знам :roll:
08.07.06
21:12
цена ?
861. ЗЛАТНО ЧУДО-1 150мл./ИМУННА СИСТЕМА/ 10.70 лв
862. ЗЛАТНО ЧУДО-10 150мл./ЗА ДЕЦА/ 10.70 лв
863. ЗЛАТНО ЧУДО-14 150мл./ЗА ОТСЛАБВАНЕ/ 10.70 лв
864. ЗЛАТНО ЧУДО-2 150мл./НЕРВНА СИСТЕМА/ 10.70 лв
865. ЗЛАТНО ЧУДО-3 150мл./ЗА ДИХАТЕЛНА СИСТЕМА/ 10.70 лв
866. ЗЛАТНО ЧУДО-4 150мл./ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА/ 10.70 лв
867. ЗЛАТНО ЧУДО-7 150мл./ДВИГАТЕЛЕН АПАРАТ/ 10.70 лв
868. ЗЛАТНО ЧУДО-8 150мл./СЪРДЕЧНО-СЪДОВА СИСТЕМА/ 10.70 лв
Взето от http://neo.bgpharmacy.com/
08.07.06
21:27
казва се “Златно Чудо N:14 Макс
08.07.06
21:52
11.00 lv
08.07.06
22:02
сигорен ли си в това дето го говориш-2 седмици 14 кг ?Нещо не ми се връзва -кво пише на опаковката кво съдържа ?
[code:1]Действа..9 килограма за 2 седмици [/code:1]
a ? Прочети по добре кво е написал
Бе те и 9 не са малко. :wink:
real`boy, тая опаковка от 150мл за колко време стига (каква е дневната доза)?
Каква е тази бележка, за която спомена emzo? Дават ли ти диета барабар с “лекарството” и каква е?
Я вземи опаковката и кажи две думи за основните съставки, че ми е любопитно.
09.07.06
09:53
[quote author=”|Chosen|”]Бе те и 9 не са малко. :wink:
real`boy, тая опаковка от 150мл за колко време стига (каква е дневната доза)?
Каква е тази бележка, за която спомена emzo? Дават ли ти диета барабар с “лекарството” и каква е?
Я вземи опаковката и кажи две думи за основните съставки, че ми е любопитно.
златното чудо е направено предимно на билкова основа ;)
амиии една тубичка на мен беше за 2 седмици, а то има и значение как го пиеш..според години ..
не недават диета ама все пак аз си спазвах..спазвах в такъв смисъл, че не преяждах,както правя винаги
09.07.06
10:47
Е то като ти намалява апетита просто нямаш избор :wink:
Абе нали казват че Ути Бъчваров 50 кг. бил свалил с това чудо... :roll: Все по-любопитно ми става... :roll:
[quote author=“Jicky”]Абе нали казват че Ути Бъчваров 50 кг. бил свалил с това чудо... :roll: Все по-любопитно ми става... :roll:
И после качил тия 50 че и отгоре.....
10.07.06
00:52
То хубаво свалил, но мен повече ме интересува въпроса колкото от тези килограми са чисти мазнини... Ако можеш да дадеш някаква снимка преди и след няма да е лошо.
Повечето ми колежки са се зарибили яко по него, но засега продължават да си разхождат въглехидратните задници.. :idea:
Това е билкова тенктура, предлага се с диетичен план за приемане, по принцип стрелката на кантара ще мръдне надолу и само от диетата, без Чудото златно.
Гледам по форумите, даже някои се оплакват, че наддават... :D :D
Милите.
http://club.biberonbg.com/read.php?12,159108
[quote author=“Neo”]по принцип стрелката на кантара ще мръдне надолу и само от диетата, без Чудото златно.
Ей това се опитвам да кажа във всяка тема за “Златното чудо” :mrgreen:
10.07.06
09:49
Ми с диетата, която е дадена в опаковката на “4удото” и без 4удото ще отслабнеш доста
10.07.06
22:35
Ето я въпросната диета :
ДНИ ЗАКУСКА ОБЯД ВЕЧЕРЯ
1 ДЕН 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ОБЯД ВЕЧЕРЯ
2 ДЕН ЗАКУСКА 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ВЕЧЕРЯ
3 ДЕН ЗАКУСКА ОБЯД 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода
4 ДЕН 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ОБЯД 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода
5 ДЕН ЗАКУСКА 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода
6 ДЕН 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ОБЯД 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода
7 ДЕН 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ОБЯД ВЕЧЕРЯ
8 ДЕН ЗАКУСКА 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ВЕЧЕРЯ
9 ДЕН ЗАКУСКА ОБЯД 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода
А някой знае ли какво садържа това “чудо”?Да не е пак хром,ел-карнитин,зелен чай и нещо за аромат ?
Виждам че тука няма нито 1 мнение на човек които разбира от диети и отслабване :lol: Така споко никои не се е родил научен :wink: Сега това нещо златно чудо за мен е фат стопер и НИЩО повече. Защо ? Ето ви доказателствата: 1.Вътре има билки които възпрепядстват освояването на голям процент от приетите при ядене мазнини.
2.Освен че въпрепядства освояването на мазнини и убива апетита и кара човек да яде по малко и да не освоява храната напълно демек се лъжеш че ядеш.
Всичко това е = на: ефекта на това нещо е следния> подлага организма на стресов глад и го кара да се “самоизяжда” демек да се храни от мазнините натрупани до момента и заради това отслабваш стремглаво. Лошо няма НО сега идва интересното :twisted: а именно че след като сте остслабнали и спрете да пиете това “чудо” си освоявате пак всичките въглехидрати и мазнини от храната но :lol: понеже организма ви е бил подложен на стресово гладуване тои инстинктивно не превръща храната в енергия а трупа запаси в мастните депа които силово са били изпразнени и така качвате корем и гъз :twisted: Даже немога да каже че йо йо ефект защото след тоя стрес огранизма освен че пак се запасява тои се и ПРЕЗАПАСЯВА и сами си вадете изводи какво ви чака :twisted: :lol: СА запомнете отслабва се не за седмици а с МЕСЕЦИ аз за 4 месеца съм се вталил достатачно че да си сменя целия гърдероб но паралелно с изгарянето на мазнините съм качил и мусколна маса така че не кантара а огледалото трябва да взимате предвид преди да кажете отслабнах :wink: Ако има въпроси драскаите в темата или на ЛС :)
[quote author=“power_hammer”]Ето я въпросната диета :
ДНИ ЗАКУСКА ОБЯД ВЕЧЕРЯ
1 ДЕН 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ОБЯД ВЕЧЕРЯ
2 ДЕН ЗАКУСКА 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ВЕЧЕРЯ
3 ДЕН ЗАКУСКА ОБЯД 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода
4 ДЕН 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ОБЯД 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода
5 ДЕН ЗАКУСКА 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода
6 ДЕН 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ОБЯД 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода
7 ДЕН 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ОБЯД ВЕЧЕРЯ
8 ДЕН ЗАКУСКА 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ВЕЧЕРЯ
9 ДЕН ЗАКУСКА ОБЯД 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода
А някой знае ли какво садържа това “чудо”?Да не е пак хром,ел-карнитин,зелен чай и нещо за аромат ?
Случайно видях че майка ми има Златно чудо ( тя тая жена кво ли не си купува да слабее ама аз и викам спорт тя е иска) та видях че го имаме и ето съдържанието :
Пчелен мед и екстракти от елеутеокок , червена боровинка , глог , ленено семе , лайка , бял равнец , бял трън ..... бла бла бла.....не съществува риск от предозиране......бла бла бла .....Противопоказания:непоносимост към пчелен мед
ем тва е ....
[quote author=“OVERMIND”]
Всичко това е = на: ефекта на това нещо е следния> подлага организма на стресов глад и го кара да се “самоизяжда” демек да се храни от мазнините натрупани до момента и заради това отслабваш стремглаво.
А 100% ли е сигурно примерно,че се “изяждат” мазнините,а не мускулната маса,когато не си приял достатачно белтъчини примерно ? :roll:
ЕДИТ - Сега се сетих също да питам,а ако след взимането на тва златно чуда,може ли да се избегне този пинг-понг ефект примерно ако продължавам да си правя някво кардио и гледам да не ям много въглехидрати,защото ако верно толкова бързо топи мазнини сега за морето ще е перфект :D
[quote author=“SpUd3r”][quote author=“OVERMIND”]
Всичко това е = на: ефекта на това нещо е следния> подлага организма на стресов глад и го кара да се “самоизяжда” демек да се храни от мазнините натрупани до момента и заради това отслабваш стремглаво.
А 100% ли е сигурно примерно,че се “изяждат” мазнините,а не мускулната маса,когато не си приял достатачно белтъчини примерно ? :roll:
ЕДИТ - Сега се сетих също да питам,а ако след взимането на тва златно чуда,може ли да се избегне този пинг-понг ефект примерно ако продължавам да си правя някво кардио и гледам да не ям много въглехидрати,защото ако верно толкова бързо топи мазнини сега за морето ще е перфект :D
И аз това се питам...”Чудото” изяжда ли и ММ ?
Абе до сега не съм видял случай на нормално, добро отслабване базирано на друго освен спорт и режимно хранене. /Във форума има хора, които могат да служат за примери./
Не вярвам на подобни ‘ескстри’, не само защото ги рекламира някакъв нерез или защото съм супер консервативен, което е факт, а просто защото що годе съм учил биология и по-скоро химия и съм се интересувал от физиология.
Идаже не само, че не се прави добра форма с подобни ‘помощни средства’ ами и може яко да се навреди.
Поздрави.
24.07.06
11:45
Доста се съмнявам да върши работа тва ЧУДО :evil:
[quote author=“Neo”][quote author=“djpetko”]И аз това се питам...”Чудото” изяжда ли и ММ ? 100%
Значи не стаа :lol:
12.08.06
14:36
Е каква мускулна ще остане като пропускаш 2 хранения :lol: Изобщо не мога да разбера какво прави тема като тази във форум за бодибилдинг :o Това е една голяма ЛЪЖА,както написа оувърмайнд си връщаш миналите,че и повече килограми и на всичкото отгоре струва 15 лева за 2 седмици,което прави 3- лева за месец.Е,какъв е проблема да си вземете някой свестен фет бърнър за тия пари вместо тая глупост???
изобщо не ги слушаите тея по телевизията кви глупости говорят.това 4удо не вър6и никва работа.пих го цял месец 4е и нагоре и единственото което свърши е да ме умори от глад.а след като го спрях запо4нах да ка4вам стремглаво кила и мазнини с тях.сега ве4е 3 месеца си ходя пак на фитнес без някви спец диети и оооооо,4удо хем топя маз,хем ка4вам отново на мускул.така 4е отиваите в залата и по4ваите с железата и хвърлете златното 4удо.
01.10.06
10:24
хора аз също го бях пила-взех си едно шишенце и така и не го доизпих.ефекта беше следния-незнам как те кара да не ти се яде ама на мен ми се ядеше повече от всякога.освен това през цялото време имах чуството,че вместо да отслябвам,напълнявам...може би отговора е в това ,че на всеки му действа различно :roll:
който има мерак да пробва-лошо няма......само после да не реве :wink:
Туй златно чудо е голяма простотия. Аз бях си взел преди 1-2г. както и да е. Пишеше без никакви лишения и такива глупости. Вътре на листовката пише не трябва да се яде сладко хляб и още суматии глупости после някаква диета, в която заменяш храненията с това златни чудо. Но в крайна сметка резултат никакъв. Аз пък с правелно хранене и редовно ходене на фитнес за 2седмици свалих 5-6 кила и си мисля, че свалянето е било доста по-качествено и трайно отколкото ако бях ги свалил с златно чудо. Една позната взимаше ЗЧ и като го спря продължи да отслабва постоянно и се повдигаше и постоянно се чувстваше отпаднала. Така че предпочитам фитнес. :wink:
23.11.06
10:10
Еми много ясно, хубаво че все пак си открил топлата вода, макар и по - късно. :D :D :D
25.01.07
10:55
Защо сте такива мушмороци всички,бе хора!? Ами айде отслабнете с диети само,както твърдите че можете.Можете,ама друг път.Ако беше така - нямаше да гледате тия сайтове и описанието на Златно чудо N 14 и да питате “абе,действа ли наистина или какво?”!!!
Добавката действа не просто ако следвате хранителния режим,описан на опаковката.Има много голям ефект ако се вслушате в собственото си тяло - то диктува ритъма,честотата на храненето.Аз например се отказвах от вечеря,последното ядене беше в 17.30 или в 18 най-късно. След около 2 часа изпивах лъжичка от Чудото.Моето тяло порсто “трупа” страшно активно килца вечер.Разбрах,че там е проблема и че именно тогава трябва да приемам чудото.Трябва да ви кажа че не просто отслабвах страхотно,но и никога повече не качих тези килограми!Разбира се,не се и върнах към мощните преяждания - просто се храня нормално.От време на време взимам по една лъжичка,с цел да не ме нападне случайно някакъв зверски глад - но това не се случва вече.Апетитът се е регулирал и организма няма нужда вече от подпомагане на контрола върху него.
Така че тези,които четат че няма никакъв ефект,да не се шашкат.Хората са различни - на някой не им понася,на други им се яде непрекъснато,трети ПРОСТО СИ ВЪОБРАЗЯВАТ ЧЕ ПЪЛНЕЯТ ОТ ЗЛАТНО ЧУДО.Пробвайте просто,да му се невиди! Толкова ли е сложно,все пак опит много често се трупа на собствен гръб.
25.01.07
21:12
[quote author=“karizma__”]Защо сте такива мушмороци всички,бе хора!? Ами айде отслабнете с диети само,както твърдите че можете.Можете,ама друг път.Ако беше така - нямаше да гледате тия сайтове и описанието на Златно чудо N 14 и да питате “абе,действа ли наистина или какво?”!!!
Добавката действа не просто ако следвате хранителния режим,описан на опаковката.Има много голям ефект ако се вслушате в собственото си тяло - то диктува ритъма,честотата на храненето.Аз например се отказвах от вечеря,последното ядене беше в 17.30 или в 18 най-късно. След около 2 часа изпивах лъжичка от Чудото.Моето тяло порсто “трупа” страшно активно килца вечер.Разбрах,че там е проблема и че именно тогава трябва да приемам чудото.Трябва да ви кажа че не просто отслабвах страхотно,но и никога повече не качих тези килограми!Разбира се,не се и върнах към мощните преяждания - просто се храня нормално.От време на време взимам по една лъжичка,с цел да не ме нападне случайно някакъв зверски глад - но това не се случва вече.Апетитът се е регулирал и организма няма нужда вече от подпомагане на контрола върху него.
Така че тези,които четат че няма никакъв ефект,да не се шашкат.Хората са различни - на някой не им понася,на други им се яде непрекъснато,трети ПРОСТО СИ ВЪОБРАЗЯВАТ ЧЕ ПЪЛНЕЯТ ОТ ЗЛАТНО ЧУДО.Пробвайте просто,да му се невиди! Толкова ли е сложно,все пак опит много често се трупа на собствен гръб.
Всичко е в главата ти, ако си избрал да се забллуждаваш, че чудото ти помага да си регулираш глада - твоя работа. Аз пък предпочитам да не се заблуждавам с такива съмнителни неща. :roll:
[quote author=“karizma__”]Защо сте такива мушмороци всички,бе хора!? Ами айде отслабнете с диети само,както твърдите че можете.Можете,ама друг път.Ако беше така - нямаше да гледате тия сайтове и описанието на Златно чудо N 14 и да питате “абе,действа ли наистина или какво?”!!!
Айде още един рекламен агент :lol:
Абе може и да работи чудото, но работи за хората които не се занимават сериозно с бодибилдинг... И които искат да запазят максимално мускулна маса...
15.02.07
23:51
Пробвайте бе, пробвайте. То ако всеки тука пробва тоя смешник дето го е измислил милиардер ще стане. Самия факт, че го кръщава “чудо” е ЕВТИН рекламен трик, който сам по себе си ме кара да не го пия и пари да ми дават. И кой/коя си ти, че ще казваш, че не сме можели да отслабнем “САМО” с диети. Еми храненето му цаката, а не някви чудеса. Човек и това, което яде. Чудесата са в приказките :lol: .