" Златно Чудо "

RE

08.07.06
19:40

По телевизията дават реклама за едно лекарство наречено, златно чудо , където азис го рекламира :) това лекарство наистина действа
За две седмици свалих 9 килограма  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
Реших да го взема да го пробвам..първо си взех малка опаковка, а сега си взех и голяма  :D
това чудо наистина действа,обаче като го пих не ядох като разпран, а нормално не се претупквах с ядене, нито пък чувствах глад.препоръчвам Ви го ..Действа..9 килограма за 2 седмици това наистина е чудо и е факт ...изпробвал съм го и съм мн мн мн мн доволен ;)

И колко струва тази малка опаковка?

08.07.06
21:06

Абе не знам за цената и не ме вълнува, но много добре си спомням преди година-две майка ми като си го купи, че вътре имаше една малко листовка.Въпросната листовка тогава беше примерна диета (да не казвам гладуване).Сега какаво има вътре не знам :roll:

SE

08.07.06
21:12

цена ?

08.07.06
21:16

861.  ЗЛАТНО ЧУДО-1 150мл./ИМУННА СИСТЕМА/  10.70 лв 
862.  ЗЛАТНО ЧУДО-10 150мл./ЗА ДЕЦА/  10.70 лв 
863.  ЗЛАТНО ЧУДО-14 150мл./ЗА ОТСЛАБВАНЕ/  10.70 лв 
864.  ЗЛАТНО ЧУДО-2 150мл./НЕРВНА СИСТЕМА/  10.70 лв 
865.  ЗЛАТНО ЧУДО-3 150мл./ЗА ДИХАТЕЛНА СИСТЕМА/  10.70 лв 
866.  ЗЛАТНО ЧУДО-4 150мл./ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА/  10.70 лв 
867.  ЗЛАТНО ЧУДО-7 150мл./ДВИГАТЕЛЕН АПАРАТ/  10.70 лв
868.  ЗЛАТНО ЧУДО-8 150мл./СЪРДЕЧНО-СЪДОВА СИСТЕМА/  10.70 лв

Взето от http://neo.bgpharmacy.com/

SE

08.07.06
21:27

казва се “Златно Чудо N:14 Макс

RE

08.07.06
21:52

[quote author=“SeLeCt”]цена ?

11.00 lv

SE

08.07.06
22:02

сигорен ли си в това дето го говориш-2 седмици 14 кг ?Нещо не ми се връзва -кво пише на опаковката кво съдържа ?

08.07.06
23:27

[quote author=“SeLeCt”]сигорен ли си в това дето го говориш-2 седмици 14 кг ?Нещо не ми се връзва -кво пише на опаковката кво съдържа ?

[code:1]Действа..9 килограма за 2 седмици [/code:1]

a ? Прочети по добре кво е написал

08.07.06
23:57

Бе те и 9 не са малко.  :wink:

real`boy, тая опаковка от 150мл за колко време стига (каква е дневната доза)?

Каква е тази бележка, за която спомена emzo? Дават ли ти диета барабар с “лекарството” и каква е?

Я вземи опаковката и кажи две думи за основните съставки, че ми е любопитно.

RE

09.07.06
09:53

[quote author=”|Chosen|”]Бе те и 9 не са малко.  :wink:

real`boy, тая опаковка от 150мл за колко време стига (каква е дневната доза)?

Каква е тази бележка, за която спомена emzo? Дават ли ти диета барабар с “лекарството” и каква е?

Я вземи опаковката и кажи две думи за основните съставки, че ми е любопитно.

златното чудо е направено предимно на билкова основа ;)
амиии една тубичка на мен беше за 2 седмици, а то има и значение как го пиеш..според години ..
не недават диета ама все пак аз си спазвах..спазвах в такъв смисъл, че не преяждах,както правя винаги

09.07.06
10:47

Е то като ти намалява апетита просто нямаш избор  :wink:

09.07.06
23:45

Абе нали казват че Ути Бъчваров 50 кг. бил свалил с това чудо... :roll: Все по-любопитно ми става... :roll:

10.07.06
00:49

[quote author=“Jicky”]Абе нали казват че Ути Бъчваров 50 кг. бил свалил с това чудо... :roll: Все по-любопитно ми става... :roll:

И после качил тия 50 че и отгоре.....

SI

10.07.06
00:52

То хубаво свалил, но мен повече ме интересува въпроса колкото от тези килограми са чисти мазнини... Ако можеш да дадеш някаква снимка преди и след няма да е лошо.

10.07.06
08:26

Повечето ми колежки са се зарибили яко по него, но засега продължават да си разхождат въглехидратните задници.. :idea:
Това е билкова тенктура, предлага се с диетичен план за приемане, по принцип стрелката на кантара ще мръдне надолу и само от  диетата, без Чудото златно.
Гледам по форумите, даже някои се оплакват, че наддават...  :D :D
Милите.
http://club.biberonbg.com/read.php?12,159108

10.07.06
08:38

[quote author=“Neo”]по принцип стрелката на кантара ще мръдне надолу и само от  диетата, без Чудото златно.

Ей това се опитвам да кажа във всяка тема за “Златното чудо”  :mrgreen:

CR

10.07.06
09:49

Ми с диетата, която е дадена  в опаковката на “4удото” и без 4удото ще отслабнеш доста

10.07.06
22:35

Ето я въпросната диета :
ДНИ ЗАКУСКА ОБЯД ВЕЧЕРЯ
1 ДЕН 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ОБЯД ВЕЧЕРЯ
2 ДЕН ЗАКУСКА 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ВЕЧЕРЯ
3 ДЕН ЗАКУСКА ОБЯД 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода
4 ДЕН 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ОБЯД 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода
5 ДЕН ЗАКУСКА 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода
6 ДЕН 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ОБЯД 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода
7 ДЕН 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ОБЯД ВЕЧЕРЯ
8 ДЕН ЗАКУСКА 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ВЕЧЕРЯ
9 ДЕН ЗАКУСКА ОБЯД 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода

А някой знае ли какво садържа това “чудо”?Да не е пак хром,ел-карнитин,зелен чай и нещо за аромат ?

13.07.06
17:07

Виждам че тука няма нито 1 мнение на човек които разбира от диети и отслабване :lol: Така споко никои не се е родил научен :wink:  Сега това нещо златно чудо за мен е фат стопер и НИЩО повече. Защо ? Ето ви доказателствата: 1.Вътре има билки които възпрепядстват освояването на голям процент от приетите при ядене мазнини.
2.Освен че въпрепядства освояването на мазнини и убива апетита и кара човек да яде по малко и да не освоява храната напълно демек се лъжеш че ядеш.

Всичко това е = на: ефекта на това нещо е следния> подлага организма на стресов глад и го кара да се “самоизяжда” демек да се храни от мазнините натрупани до момента и заради това отслабваш стремглаво. Лошо няма НО сега идва интересното  :twisted:  а именно че след като сте остслабнали и спрете да пиете това “чудо” си освоявате пак всичките въглехидрати и мазнини от храната но  :lol:  понеже организма ви е бил подложен на стресово гладуване тои инстинктивно не превръща храната в енергия а трупа запаси в мастните депа които силово са били изпразнени и така качвате корем и гъз :twisted:  Даже немога да каже че йо йо ефект защото след тоя стрес огранизма освен че пак се запасява тои се и ПРЕЗАПАСЯВА и сами си вадете изводи какво ви чака  :twisted:  :lol: СА запомнете отслабва се не за седмици а с МЕСЕЦИ аз за 4 месеца съм се вталил достатачно че да си сменя целия гърдероб но паралелно с изгарянето на мазнините съм качил и мусколна маса така че не кантара а огледалото трябва да взимате предвид преди да кажете отслабнах  :wink:  Ако има въпроси драскаите в темата или на ЛС  :)

14.07.06
18:44

[quote author=“power_hammer”]Ето я въпросната диета :
ДНИ ЗАКУСКА ОБЯД ВЕЧЕРЯ
1 ДЕН 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ОБЯД ВЕЧЕРЯ
2 ДЕН ЗАКУСКА 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ВЕЧЕРЯ
3 ДЕН ЗАКУСКА ОБЯД 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода
4 ДЕН 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ОБЯД 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода
5 ДЕН ЗАКУСКА 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода
6 ДЕН 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ОБЯД 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода
7 ДЕН 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ОБЯД ВЕЧЕРЯ
8 ДЕН ЗАКУСКА 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода ВЕЧЕРЯ
9 ДЕН ЗАКУСКА ОБЯД 1 с.л. Зл.Чудо в 50 ml вода

А някой знае ли какво садържа това “чудо”?Да не е пак хром,ел-карнитин,зелен чай и нещо за аромат ?

Случайно видях че майка ми има Златно чудо ( тя тая жена кво ли не си купува да слабее ама аз и викам спорт тя е иска) та видях че го имаме и ето съдържанието :
Пчелен мед и екстракти от елеутеокок , червена боровинка , глог , ленено семе , лайка , бял равнец , бял трън ..... бла бла бла.....не съществува риск от предозиране......бла бла бла .....Противопоказания:непоносимост към пчелен мед
ем тва е ....

15.07.06
16:59

[quote author=“OVERMIND”]
Всичко това е = на: ефекта на това нещо е следния> подлага организма на стресов глад и го кара да се “самоизяжда” демек да се храни от мазнините натрупани до момента и заради това отслабваш стремглаво.

А 100% ли е сигурно примерно,че се “изяждат” мазнините,а не мускулната маса,когато не си приял достатачно белтъчини примерно ? :roll:

ЕДИТ - Сега се сетих също да питам,а ако след взимането на тва златно чуда,може ли да се избегне този пинг-понг ефект примерно ако продължавам да си правя някво кардио и гледам да не ям много въглехидрати,защото ако верно толкова бързо топи мазнини сега за морето ще е перфект :D

18.07.06
10:59

[quote author=“SpUd3r”][quote author=“OVERMIND”]
Всичко това е = на: ефекта на това нещо е следния> подлага организма на стресов глад и го кара да се “самоизяжда” демек да се храни от мазнините натрупани до момента и заради това отслабваш стремглаво.

А 100% ли е сигурно примерно,че се “изяждат” мазнините,а не мускулната маса,когато не си приял достатачно белтъчини примерно ? :roll:

ЕДИТ - Сега се сетих също да питам,а ако след взимането на тва златно чуда,може ли да се избегне този пинг-понг ефект примерно ако продължавам да си правя някво кардио и гледам да не ям много въглехидрати,защото ако верно толкова бързо топи мазнини сега за морето ще е перфект :D

И аз това се питам...”Чудото” изяжда ли и ММ ?

18.07.06
11:54

[quote author=“djpetko”]И аз това се питам...”Чудото” изяжда ли и ММ ?

100%

18.07.06
12:06

Абе до сега не съм видял случай на нормално, добро отслабване базирано на друго освен спорт и режимно хранене. /Във форума има хора, които могат да служат за примери./

Не вярвам на подобни ‘ескстри’, не само защото ги рекламира някакъв нерез или защото съм супер консервативен, което е факт, а просто защото що годе съм учил биология и по-скоро химия и съм се интересувал от физиология.

Идаже не само, че не се прави добра форма с подобни ‘помощни средства’ ами и може яко да се навреди.

Поздрави.

FZ

24.07.06
11:45

Доста се съмнявам да върши работа тва ЧУДО  :evil:

26.07.06
17:56

[quote author=“Neo”][quote author=“djpetko”]И аз това се питам...”Чудото” изяжда ли и ММ ? 100%

Значи не стаа  :lol:

ZO

12.08.06
14:36

Е каква мускулна ще остане като пропускаш 2 хранения :lol: Изобщо не мога да разбера какво прави тема като тази във форум за бодибилдинг :o Това е една голяма ЛЪЖА,както написа оувърмайнд си връщаш миналите,че и повече килограми и на всичкото отгоре струва 15 лева за 2 седмици,което прави 3- лева за месец.Е,какъв е проблема да си вземете някой свестен фет бърнър за тия пари вместо тая глупост???

29.09.06
13:10

изобщо не ги слушаите тея по телевизията кви глупости говорят.това 4удо не вър6и никва работа.пих го цял месец 4е и нагоре и единственото което свърши е да ме умори от глад.а след като го спрях запо4нах да ка4вам стремглаво кила и мазнини с тях.сега ве4е 3 месеца си ходя пак на фитнес без някви спец диети и оооооо,4удо хем топя маз,хем ка4вам отново на мускул.така 4е отиваите в залата и по4ваите с железата и хвърлете златното 4удо.

01.10.06
10:24

хора аз също го бях пила-взех си едно шишенце и така и не го доизпих.ефекта беше следния-незнам как те кара да не ти се яде ама на мен ми се ядеше повече от всякога.освен това през цялото време имах чуството,че вместо да отслябвам,напълнявам...може би отговора е в това ,че на всеки му действа различно :roll:
който има мерак да пробва-лошо няма......само после да не реве :wink:

23.11.06
09:53

Туй златно чудо е голяма простотия. Аз бях си взел преди 1-2г. както и да е. Пишеше без никакви лишения и такива глупости. Вътре на листовката пише не трябва да се яде сладко хляб и още суматии глупости после някаква диета, в която заменяш храненията с това златни чудо. Но в крайна сметка резултат никакъв. Аз пък с правелно хранене и редовно ходене на фитнес за 2седмици свалих 5-6 кила и си мисля, че свалянето е било доста по-качествено и трайно отколкото ако бях ги свалил с златно чудо. Една позната взимаше ЗЧ и като го спря продължи да отслабва постоянно и се повдигаше и постоянно се чувстваше отпаднала. Така че предпочитам фитнес. :wink:

FI

23.11.06
10:10

[quote author=“SaSh0o”]Туй златно чудо е голяма простотия. Аз бях си взел преди 1-2г. както и да е. Пишеше без никакви лишения и такива глупости. Вътре на листовката пише не трябва да се яде сладко хляб и още суматии глупости после някаква диета, в която заменяш храненията с това златни чудо. Но в крайна сметка резултат никакъв. Аз пък с правелно хранене и редовно ходене на фитнес за 2седмици свалих 5-6 кила и си мисля, че свалянето е било доста по-качествено и трайно отколкото ако бях ги свалил с златно чудо. Една позната взимаше ЗЧ и като го спря продължи да отслабва постоянно и се повдигаше и постоянно се чувстваше отпаднала. Така че предпочитам фитнес. :wink:

Еми много ясно, хубаво че все пак си открил топлата вода, макар и по - късно. :D :D :D

23.11.06
10:26

По-добре късно, отколкото никога. :wink:

KA

25.01.07
10:55

Защо сте такива мушмороци всички,бе хора!? Ами айде отслабнете с диети само,както твърдите че можете.Можете,ама друг път.Ако беше така - нямаше да гледате тия сайтове и описанието на Златно чудо N 14 и да питате “абе,действа ли наистина или какво?”!!!
Добавката действа не просто ако следвате хранителния режим,описан на опаковката.Има много голям ефект ако се вслушате в собственото си тяло - то диктува ритъма,честотата на храненето.Аз например се отказвах от вечеря,последното ядене беше в 17.30 или в 18 най-късно. След около 2 часа изпивах лъжичка от Чудото.Моето тяло порсто “трупа” страшно активно килца вечер.Разбрах,че там е проблема и че именно тогава трябва да приемам чудото.Трябва да ви кажа че не просто отслабвах страхотно,но и никога повече не качих тези килограми!Разбира се,не се и върнах към мощните преяждания - просто се храня нормално.От време на време взимам по една лъжичка,с цел да не ме нападне случайно някакъв зверски глад - но това не се случва вече.Апетитът се е регулирал и организма няма нужда вече от подпомагане на контрола върху него.
Така че тези,които четат че няма никакъв ефект,да не се шашкат.Хората са различни - на някой не им понася,на други им се яде непрекъснато,трети ПРОСТО СИ ВЪОБРАЗЯВАТ ЧЕ ПЪЛНЕЯТ ОТ ЗЛАТНО ЧУДО.Пробвайте просто,да му се невиди! Толкова ли е сложно,все пак опит много често се трупа на собствен гръб.

FI

25.01.07
21:12

[quote author=“karizma__”]Защо сте такива мушмороци всички,бе хора!? Ами айде отслабнете с диети само,както твърдите че можете.Можете,ама друг път.Ако беше така - нямаше да гледате тия сайтове и описанието на Златно чудо N 14 и да питате “абе,действа ли наистина или какво?”!!!
Добавката действа не просто ако следвате хранителния режим,описан на опаковката.Има много голям ефект ако се вслушате в собственото си тяло - то диктува ритъма,честотата на храненето.Аз например се отказвах от вечеря,последното ядене беше в 17.30 или в 18 най-късно. След около 2 часа изпивах лъжичка от Чудото.Моето тяло порсто “трупа” страшно активно килца вечер.Разбрах,че там е проблема и че именно тогава трябва да приемам чудото.Трябва да ви кажа че не просто отслабвах страхотно,но и никога повече не качих тези килограми!Разбира се,не се и върнах към мощните преяждания - просто се храня нормално.От време на време взимам по една лъжичка,с цел да не ме нападне случайно някакъв зверски глад - но това не се случва вече.Апетитът се е регулирал и организма няма нужда вече от подпомагане на контрола върху него.
Така че тези,които четат че няма никакъв ефект,да не се шашкат.Хората са различни - на някой не им понася,на други им се яде непрекъснато,трети ПРОСТО СИ ВЪОБРАЗЯВАТ ЧЕ ПЪЛНЕЯТ ОТ ЗЛАТНО ЧУДО.Пробвайте просто,да му се невиди! Толкова ли е сложно,все пак опит много често се трупа на собствен гръб.

Всичко е в главата ти, ако си избрал да се забллуждаваш, че чудото ти помага да си регулираш глада - твоя работа. Аз пък предпочитам да не се заблуждавам с такива съмнителни неща.  :roll:

26.01.07
08:38

[quote author=“karizma__”]Защо сте такива мушмороци всички,бе хора!? Ами айде отслабнете с диети само,както твърдите че можете.Можете,ама друг път.Ако беше така - нямаше да гледате тия сайтове и описанието на Златно чудо N 14 и да питате “абе,действа ли наистина или какво?”!!!

Айде още един рекламен агент  :lol:
Абе може и да работи чудото, но работи за хората които не се занимават сериозно с бодибилдинг... И които искат да запазят максимално мускулна маса...

SI

15.02.07
23:51

Пробвайте бе, пробвайте. То ако всеки тука пробва тоя смешник дето го е измислил милиардер ще стане. Самия факт, че го кръщава “чудо” е ЕВТИН рекламен трик, който сам по себе си ме кара да не го пия и пари да ми дават. И кой/коя си ти, че ще казваш, че не сме можели да отслабнем “САМО” с диети. Еми храненето му цаката, а не някви чудеса. Човек и това, което яде. Чудесата са в приказките  :lol: .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1