Vit B12 ... help

Темата е заключена.

24.01.07
23:22

Здравейте ,

Искам да ви попитам за витамина Б12 . Понеже тренирам лека атлетика и съм бегач на средни и дълги бягания от сорта на 1500м и 3000м , с какво може да ми помогне витамина Б12 ?

Ами ако можете ми кажете нещо , защото съм малко бегал с витамините и хранителните добавки :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 12:13.

25.01.07
00:45

Този витамин се продава както на хапчета,така и за инжектиране.Вторият вариянт е по-добър.Познавам хора които са си били Б-12 във задника.Почти съм сигорен че цикълат им беше от 12 инжекций и повреме на него единия от пиятелите ми качи доста сила и издражливост и от 30 бицепс му стана на 31,5 което е мн. добре. За твоя спорт е подходящ ,също така за издръжливост може да се поинтересуваш за креатин има доста теми за него как се приема и т.н.т

FZ

25.01.07
11:17

[quote author=“The Runner*”]Здравейте ,

Искам да ви попитам за витамина Б12 . Понеже тренирам лека атлетика и съм бегач на средни и дълги бягания от сорта на 1500м и 3000м , с какво може да ми помогне витамина Б12 ?

Ами ако можете ми кажете нещо , защото съм малко бегал с витамините и хранителните добавки :)

Нищо особено няма да стане от това Б12.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1