А бе тия килца много се лепят по краката ?!?

11.11.04
09:41

Е сега както хубаво си похапваме и зимата продължаваме в същия дух
от периода за маса излизаме малко закръглени.С какво ще ги свалим тия килограми- фетбърнери ? бягане на стадиона ?
Искам спец. отговори  8) Мерси предварително !

11.11.04
11:30

Ами мяма много логика в заглавието на темата ти и това което си написал,ама няма значение :lol: Значи целта е не само да чдеш и се закрьглиш ,както казваш а да тренираш и качиш мускулна маса,колкото се може повече.Акато трьгнеш да сваляш диета и бягане са ти достатьчни :lol:

11.11.04
18:20

Всичко много зависи от конституцията ти. Но имай предвид, (ако е така), че при първо сваляне се губи и много от масата. Иначе Миле ти го написа. Не знам дали са ни специални отговорите, но съм сигурен, че напролет ще са по-специални. Все пак ако постнеш някакви подробности за себе си, сигурен съм, ще имаш твоите специални отговори.
Успехи!

11.11.04
19:31

[quote author=“Martin”]Всичко много зависи от конституцията ти.

Е те тва не го разбрах...  :shock:  :?:

11.11.04
20:14

Пфф. Ами значи висок съм 180 тежа 71 и се занимавам с около 3 месеца с фитнес.И това ядене много ми се лепи по горната част на краката (бедрата).И се притеснявам дали ако продължа да ям няма да мога после да ги сваля тия килца :? А междудругото не му е тука мястото ама да питам - направил съм си една закуска дали ще е добре да намаля някой съставки или е добре в този вид  :) та значи:
350-400 гр мляко, 1 ябълка, 1 банан, стафиди,1 лъжица мед, пшеничен зародиш , овесени ядки, белени семки, ядрки от кайсии, белен сусам, всичко това е сурово  :) о.к ли е ?

AZ

11.11.04
20:38

искам да те питам това го пиеш преди тренировка за енергия сигурно???
ако е така овеличи меда!!! а ядките са белтачини по добре (аз поне си мисля) да дадеш парите за някои протеинов шеик!а ядките да ги хапнеш когато си почиваш за да може корема да си ги смели на спокоиствие
иначе си е супер закуската! м/у другото ореховите ядки са също мнного полезни :wink:

12.11.04
02:38

Това ще ти стане такъв буламач в корема... а пък за предтренировачно е абсурдно. Ако нямаш иначе проблем с лактозата (млякото) може и да стане за сутришна закуска, то си е като мюзли.

12.11.04
12:35

а бе тая закуска мн яко влиза само да кажа .Никви проблеми нямам и доста добре се чувствам с нея.Направо и се чудя на майка ми от де ги намери всичките тия съставки.А във връзка с темичката разбрах също че и стълбите били добре за сваляне !?!

12.11.04
13:01

Гоча, конституция - конституцонален тип (екто, мезо, ендо) - индивидуални особености - лесно ли трупа мускули/мазнини; лесно ли сваля мазнини....и такива работи :)

Значи точно си е много добре маса да си правиш яко, Джони. Свалянето става (според мен) с умерено кардио (да не свалиш и мускули) и разбира се, диета. Избери си нещо: разделно хранене, НВД, зонова диета, при всички случай с отрицателен калориен баланс, примерно -300;500 калории.
Тренировката в залата следва да ти е такава, че да не те претоварва, в смисъл да свалиш мускулна маса. Примерно леки тежести, доста на брой серий и упражнения, къси почивки между сериите (не като правило, а като общ вариант го приемай това).
За цялостен режим, наистина, рано е да мислиш. По простата причина, че не е ясно “къде ще бъдеш” след края на зимата и оттам тренировъчния режим, който отсега си избереш, просто може да не  е актуален.
Успех!

12.11.04
17:56

[quote author=“azerty”]искам да те питам това го пиеш преди тренировка за енергия сигурно???
ако е така овеличи меда!!! а ядките са белтачини по добре (аз поне си мисля) да дадеш парите за някои протеинов шеик!а ядките да ги хапнеш когато си почиваш за да може корема да си ги смели на спокоиствие
иначе си е супер закуската! м/у другото ореховите ядки са също мнного полезни :wink:

Те това не ми стана ясно,колко белтъчини има в тези ядки :roll: Тов което аз мога да ти кажа без да сьм спец в храненето е че в тях има основно Омега-3 мазнини или ненаситени,също полезни но не и като източник на белтъчини.Меда би свършил работа за след тренировка,но не прекалявай с него защото има доста фруктоза.Ама това си е тема за раздел”хранене

12.11.04
18:10

Специално за Миле :)
шам фъстък - 33,2гр
фъстък - 26,2гр
леблебия - 20,2гр
бадеми - 14,9гр
лешници - 13,5гр
слънчоглед - 20,7гр
Така пише на опаковките от които ям в момента. Не знам малко ли са белтъчините или много, ама...дискутирайте :D

AZ

12.11.04
23:49

Тов което аз мога да ти кажа без да сьм спец в храненето е че в тях има основно Омега-3 мазнини

—->това че в ядките има много мазнини аз не го отричам.Все пак от сланчогледа,фъстъците, се прави масло и олио! Исках да кажа само че ако се ядат доста ядки (а и каквато и да е друга в по-голямо количество храна) малко преди тренировка стомахът се затормозява да е смели и ефекта от тренировката пада!DjoNi обясни си сам от каде идват доста излишните килца??? :D (май от неизгорените калории?) вярвам че источника ти на мазнини не са само ядките!Нали???Хапвай разнообразно  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1