Предложете НВД

22.01.07
10:12

По принцип сутрин преди даскало не закусвам така съм свикнал от много време
на обяд ако се прибера хапна нещо я от вчерашната гозба я  нещо друго,или ако не се прибера нещо от магазина за засищане до към 15:30-16:00 тогава 100% съм си вкъщи.Следва тренировка  в фитнеса от 17 часа някаде до кам 6:30 да съм у нас и към 19:30-20:00 вечерям каквото има като избягвам да ям храните които се считат за вредни за НВД.До сега не съм спазвал но мисля вече да започвам.В залата въртя на велгометър 15-20 мин а в седмицата бягам 1 път към 2 км и секи път увеличавам с по малко,но мисля скоро ще почвам и по 2 пати седмично.

Та за НВД ако може да се вмъкне в тези часове
7:00-закуска(нещо бързо)
13:00-14:00-обяд
16:00(преди тренировка нещо)
19:00 Вечеря

FI

22.01.07
15:54

[quote author=“Qrosten123”]По принцип сутрин преди даскало не закусвам така съм свикнал от много време
на обяд ако се прибера хапна нещо я от вчерашната гозба я  нещо друго,или ако не се прибера нещо от магазина за засищане до към 15:30-16:00 тогава 100% съм си вкъщи.Следва тренировка  в фитнеса от 17 часа някаде до кам 6:30 да съм у нас и към 19:30-20:00 вечерям каквото има като избягвам да ям храните които се считат за вредни за НВД.До сега не съм спазвал но мисля вече да започвам.В залата въртя на велгометър 15-20 мин а в седмицата бягам 1 път към 2 км и секи път увеличавам с по малко,но мисля скоро ще почвам и по 2 пати седмично.

Та за НВД ако може да се вмъкне в тези часове
7:00-закуска(нещо бързо)
13:00-14:00-обяд
16:00(преди тренировка нещо)
19:00 Вечеря

Има доста теми за НВД, можеше да си направиш труда малко да потърсиш.

На закуска сложи овесени ядки с мляко, черен хляб с месо и извара или нещо подобно.

На обяд месо, зеленчуци, салата или риба.

Вечеря подобно на обяда.

Трябва да си изчислиш колко калории са ти нужни и да определиш грамажа.

FA

24.01.07
17:32

[quote author=“fitday”]Трябва да си изчислиш колко калории са ти нужни и да определиш грамажа.

Един наистина тъп въпрос:
Как да определя грамажа? Везни ли да си купя :? Има ли друг начин?

FI

24.01.07
18:36

[quote author=“Fat_no_more”][quote author=“fitday”]Трябва да си изчислиш колко калории са ти нужни и да определиш грамажа.

С везна.

25.01.07
15:47

към неговата тема само да попитам:
МММ... не съм дебел обаче не съм и слаб - едър съм ... леко уформен и съм си направил режим в яденето:
Месо , Ориз , черен хляб (1филяия на ден МАКС 2 ) , яица , банани ....
С това искам лека полека да махам мазнини и да ги замествам с мускул , пък вече за сериозното чеистене по на татък ша има кардио и т.н. молбата ми е беше да ми кажете дали е добре и ако липсва нещо - какво ? :roll:

25.01.07
16:04

[quote author=“Dakas”]към неговата тема само да попитам:
МММ... не съм дебел обаче не съм и слаб - едър съм ... леко уформен и съм си направил режим в яденето:
Месо , Ориз , черен хляб (1филяия на ден МАКС 2 ) , яица , банани ....
С това искам лека полека да махам мазнини и да ги замествам с мускул , пък вече за сериозното чеистене по на татък ша има кардио и т.н. молбата ми е беше да ми кажете дали е добре и ако липсва нещо - какво ? :roll:

Не си много подробен.. Към менюто си можеш да прибавиш: овесени ядки, картофи, кисело(прясно) мляко, извара, плодове и зеленчуци.

25.01.07
16:24

Не си много подробен.. Към менюто си можеш да прибавиш: овесени ядки, картофи, кисело(прясно) мляко, извара, плодове и зеленчуци.

ми ... аз плодовете си ги ям преди трен главно банани ... зеленчуци има в ориза. По подробно ... гледам да ям поне 3-5 пъти на ден по малко и начесто както се вика ... наблягам на водата сладко избягвам даже не ям  .
За увесенеите ядки ... преди ваканцията ми бяха в менюто сега нямам възможност заради даскалото , иначе мисля събота и неделя да ги ям за закуска

25.01.07
17:26

[quote author=“Fat_no_more”][quote author=“fitday”]Трябва да си изчислиш колко калории са ти нужни и да определиш грамажа.

Риба,пилешки гърди,пуешки гърди,нетлъсто месо-100г=компютърна мишка,тесте карти или дланта на ръката ви;
50г=стандартна кибритена кутия или пакентче чай;

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1