Предложете ми някакъв режим на хранене!!!

TH

24.01.07
18:53

Здравейте интересува ме някаква програмка как да покача теглото си.Ако имате нещо подходящо моля пишете ми.
16 годишен 1.80 висок и 67 кг.благодаря предварително.

Повече белтъчини. Въглехидратите също да не са малко, но си мисля че чак за ВВД не си като ти гледам мерките.

TH

25.01.07
08:37

Не си прав аз съм само кожа и кости нямам маса.А да те питам имам възможност да дигам вторник,петък,събота и неделя а през останалите дни спортувам карате.Всяка сутрин гирички,лицеви опори,коремни преси.Грешно ли е да го правя?

Всяка сутрин е много ми се струва. През ден ги раздели.
Щом си само кожа и кости дето викаш яко хранене. По 6-7 пъти на ден в малки количества. Малки за да може след 2 часа(даже по - малко някой път) пак да можеш да хапнеш за да ги направиш тия 6 хранения.

TH

25.01.07
19:22

Нямам парични възможности да ям тези неща от режимите които са предложени.Проблем ли е ако ям домашно приготвена храна???

25.01.07
19:24

[quote author=“the_marshal”]Нямам парични възможности да ям тези неща от режимите които са предложени.Проблем ли е ако ям домашно приготвена храна???

Под ‘тези’ неща всичко което се използва в режимите ли да разбираме ?

TH

25.01.07
19:27

Еми някои от тях де.Иначе ям стабилно.Каквото набарам.Ама така не е правилно  :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1