Траумил Ес

25.10.06
11:33

здр искам да питам какво точно представлява това лекарство? Единственото, което зн за него е че се предлага на инжекции и таблетки, един доктор ми каза да го вземам (имах проблеми с китката и по-точно с меките връзки) но го нямало в бг и щял да ми го внесе от САЩ. Някой може ли да ми даде инф
п.с. извинявам се на админите ако съм объркал раздела, но мисля че е хран. добавка

25.01.07
21:07

[quote author=“jalokin”]здр искам да питам какво точно представлява това лекарство? Единственото, което зн за него е че се предлага на инжекции и таблетки, един доктор ми каза да го вземам (имах проблеми с китката и по-точно с меките връзки) но го нямало в бг и щял да ми го внесе от САЩ. Някой може ли да ми даде инф
п.с. извинявам се на админите ако съм объркал раздела, но мисля че е хран. добавка

И аз имам проблем с китката,още от лятото.Надявах се да отмине...ма още не мога да тренирам заради нея.Кажи нещо повече,кой е тоя доктор,коя болница.Како точно ти каза за трвмата...анд со он

30.01.07
12:23

братле минаха почти 14месеца и аз още не съм се възстановил .... нямам думи направи >>> http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=12687 това е темата, която бях пуснал по повод на травмата едва ли ще помогне мн, но все пак я прегледай ;) и дано се оправиш възможно най-скоро
ПО ЗДРАВИ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1