???????

Темата е заключена.

25.01.07
22:10

Здравеите искам да ви помоля да  направите една програма за един приятел,на 15 години е висок е 178 и тежи 62 килограма.(нормално ли са му пропорциите) Съставете му една програмка тои нетренира програма за ядене кое кога и по колко.плс Колко е нормално да му е бицепса.

25.01.07
22:22

На всичките ти въпроси вече има дадени отговори в сайта или в форума. Потърси.

25.01.07
22:46

Аз ти говоря  за определен човек.С точни килограми и височина.Не всеки е 178 см и 61 кг :)

SP

25.01.07
22:50

[quote author=“plamenht”]Аз ти говоря  за определен човек.С точни килограми и височина.Не всеки е 178 см и 61 кг :)

Ако искаш да ти кажа и колко голяма да му е пишката? :x

Задай нормални и конкретни въпроси и в нужния раздел!

И заглавието на темата трябва кратко и ясно да насочва към самата нея. Да не говорим за липсата на елементарна пунктуация, което пречи да се разбере целия смисъл на постът ти.

И все пак нормално за нетренирал човек с тези данни да има около 31-32 ръка според мен.

ИВ

25.01.07
22:50

[quote author=“plamenht”]Аз ти говоря  за определен човек.С точни килограми и височина.Не всеки е 178 см и 61 кг :)

Ей бухал няма да нареждаш много в ИРЦ !

С четене ще си направите програмите.

26.01.07
10:30

Ей за такива теми си умирам! “абе един прител ....” ” един приятел взема ХХХХХ и ....”
Такива теми са пълни с бисери!

Всеки е индвидуален! Може ръката му да е 27 , може да е и 33 .
Диета трябва да си изготви сам . Всичко става с четене . Нека да прочете всичко в саита за храненето и няма да му е проблем да си я направи сам!
Повечето хора тук са направили точно така ;) .

26.01.07
17:56

Толкова ли е трудно да се напише какво да направи човека.Знам че има статаии ама постовете са толкова много че за да ги прочети всичките сигурно седмица.За 5 мин труд всички се праят и нареждат.Вие да не сте се родили научени.Дайте му малко упътване и със здраве.

26.01.07
19:25

[quote author=“mantodeus”]Толкова ли е трудно да се напише какво да направи човека.Знам че има статаии ама постовете са толкова много че за да ги прочети всичките сигурно седмица.За 5 мин труд всички се праят и нареждат.Вие да не сте се родили научени.Дайте му малко упътване и със здраве.

Хората написаха сайта, не форума! Прочети там и после пиши! Освен това заглавието е неподходящо и неразбираемо!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1