12.11.04
12:13
Ако някой е пробвал Animal Test на Universal ( или има сигурна информация за него) да пише. До колкото съм чувал той съдържа прохормони. Бих искал да знам като цяло продукта дали е опасен и до каква степен (предполагам че в него има вклйучени некви протектори). Който го е пробвал моля да каже как му е подействал (и ако може кажете каква му е цената и какъф цикъл е използвал)
В чуждите форуми, преобладаващото мнение е, че е доста лош и опасен продукт и силно непрепоръчителен (спрямо другите продукти от този клас).
12.11.04
17:59
Така и предполагах, защото са го махнали от сайта си. Има един друг продукт който звучи по-обещаващо - animal stack. При него също ли се наблйудават странични ефекти като при споменатия по горе препарат? Държа да спомена че до сега това което съм чел за animal stack е че предпазва от каквито и да било странични ефекти.
От трън(Test) та на глог(Stack), че по-висок...
Не си чел къде трябва :lol:
Четенето на рекламите на техния сайт или пък на селърските е просто безмислено .. по-добре погледни големите форуми, където се обсъждат детайлно съдържанието, ефектите на всеки продукт и т.н.
Test-a е по-силен от Stack-а, но и за двете има изписано доста може би feedbacka за тези продукти е не повече от 20-30% в положителен аспект, а за мен това нещо са прекалено обезпокоително. Другото важно нещо (което се крие и в самото име) е стек-а от съставки.. по-голямата част са безмислени и недоказано ефективни (особено за целите на предпазването)! Аз лично смятам, че е по-правилно да си закупиш по отделно качестени “продукти” както за цикъла, така и възтановителния период (с даказали с времето си продукти), а не да си правиш (Animal) Test със своето здраве...