какво да правя

24.01.07
23:03

на4и имам 60 лв и си мисля да ги дам ли за някои хубав ка4ествен  сурвата4ен протеин(с които 6те го комбинирам с креатин кои го имам в момента) или да ги дам за добра храна.кажете 6то годе е да добра  цена да ми стигне за кум 15 дена кажете и марката

Дай 3 лева от тях за декстроза и си я комбинирай с креатина, а другото го дай за качествена храна.  :wink:

24.01.07
23:14

[quote author=“radko89”]на4и имам 60 лв и си мисля да ги дам ли за някои хубав ка4ествен  сурвата4ен протеин(с които 6те го комбинирам с креатин кои го имам в момента) или да ги дам за добра храна.кажете 6то годе е да добра  цена да ми стигне за кум 15 дена кажете и марката

100 % уей на ОН(2 лбс).Все пак кажи как искаш да го пиеш,за да разберем какво количество горе долу трябва да ти препоръчваме,за да ти стигне за 1 месец?

Зимаш си протейн на Biotech Ultra Whey Pro 750g - 35лв
Креатин на Ultimate Nutrition Creapure 300g - 31 лв
1кг декстроза - 3лв

За тия пари толкоз!

24.01.07
23:20

аз креатин4е имам маи 6те зема да пробвам тоя на био тек и декстроза а на ОН няма в моя град такав протеин

25.01.07
03:36

[quote author=“RejiMillar”]Зимаш си протейн на Biotech Ultra Whey Pro 750g - 35лв
Креатин на Ultimate Nutrition Creapure 300g - 31 лв
1кг декстроза - 3лв

За тия пари толкоз!

Добра комбинация и много добър съвет :idea:

[quote author=“radko89”]аз креатин4е имам маи 6те зема да пробвам тоя на био тек и декстроза а на ОН няма в моя град такав протеин

еми след като си имаш креатин има няколко варианта:
I-ви: взимаш двa пакета Biotech Ultra Whey Pro 750г 35лв = 1.5кг за 70лв, гледай протеина да е в пакет щото в кутия е значително по скъп, взимай си един зелен със някви ядки вътре той е готин на вкус, ягодата не е хубав.

IІ-ри: един пакет 750г Biotech Ultra Whey Pro 35лв и eдни аминокиселини Biotech Mega Amino 3200 300tab - 35лв

ІІІ-ти: ако си с бърз металболизъм това е най-добрия и изгоден вариант, взимаш си на Ultimate Nutrition Muscle Juice 4,75kg - 72лв в момента е на промоция, като го комбинираш със креатина става перфектно. Пил съм го така само една доза 250г след трен с 5г креатин и ефект имаше много голям, но и доста омазних заради бавния метаболизъм затова повече гейнер няма да си взема какъвто и да било, но ако ти си с бърз метаболизъм ще ти свърши много добра работа, за мен това е най-добрия гейнер в съотношение качество-количество-цена !

25.01.07
11:08

метаболизма не е бурз.мойите ли да ми кажете ако не намеря в лове4 на био тек или на оптиум да ми кайете някои саит да си пору4ам

BU

25.01.07
11:39

[quote author=“radko89”]метаболизма не е бурз.мойите ли да ми кажете ако не намеря в лове4 на био тек или на оптиум да ми кайете някои саит да си пору4ам

nutritiontarget.com

25.01.07
12:14

Навсякъде ли има протеин в пакет???? Или поне във Варна къде има?

[quote author=“Cocoa”]Навсякъде ли има протеин в пакет???? Или поне във Варна къде има?

на Биотек протеините са в пакети и от там са и по евтини може да си вземеш и с кутия но излиза по скъпо, за други фирми незнам да продават в пакети.

25.01.07
18:37

мом4ета я ми предложете какво да правя да си зема 750 гр на био тек с едни аминки или 2 лб на ОН 100% лей какво да правя

26.01.07
02:00

дайте савети де плс 4е 6те пору4вам :D

Земи си Оptimum 100% Whey ако поръчваш от сайт щото Биотек няма от каде да си поръчаш по интернет.

26.01.07
10:38

тоя в 4ерната кутия ли или в бялата.и горе долу за колко 6те ми  стигне
и на био тек мога да си го пору4ам там от залата

26.01.07
10:44

Ето ти още един съвет - при все че вече трябва да си решил.
Послушай manson - купи си декстроза и креатин (+ евентуално АК), а остатъка инвестирай в храна.

Впечатленията ми от този форум са, че хората (особено ако са начинаещи или не са съвсем наясно с хран добавки) са по склонни да си дават парите за разни протеини, отколкото да инвестират в един добър хранителен режим. Абсолютно сигурен съм, че дори има случаи когато приемането на “вълшебни прахчета” се разглежда като задължително условие за успеха, което, разбира се, не е съвсем така. 

Примерно аз от край време си набавям протеина изключително от хр продукти и съм доста доволен откъм постигнати резултати. (Единствено преди и след тренировка взимам АК). Разбира се нямам нищо против едно балансирано съчетаване на хр добавки (в случая говорим само за протеин) с правилно хранене. Но ако си ограничен откъм финанси, на преден план винаги трябва да ти стои храненето.

[quote author=“voland”]Ето ти още един съвет - при все че вече трябва да си решил.
Послушай manson - купи си декстроза и креатин (+ евентуално АК), а остатъка инвестирай в храна.

Впечатленията ми от този форум са, че хората (особено ако са начинаещи или не са съвсем наясно с хран добавки) са по склонни да си дават парите за разни протеини, отколкото да инвестират в един добър хранителен режим. Абсолютно сигурен съм, че дори има случаи когато приемането на “вълшебни прахчета” се разглежда като задължително условие за успеха, което, разбира се, не е съвсем така. 

Примерно аз от край време си набавям протеина изключително от хр продукти и съм доста доволен откъм постигнати резултати. (Единствено преди и след тренировка взимам АК). Разбира се нямам нищо против едно балансирано съчетаване на хр добавки (в случая говорим само за протеин) с правилно хранене. Но ако си ограничен откъм финанси, на преден план винаги трябва да ти стои храненето.

Той си има креатин малко по горе го е написал, затова иска да си вземе някъв протеин и декстроза щото има малко излишни пари.

26.01.07
11:17

[quote author=“radko89”]на4и имам 60 лв и си мисля да ги дам ли за някои хубав ка4ествен  сурвата4ен протеин или да ги дам за добра храна

Избирам храната....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1