09.01.07
09:07
Привет.
Прегледах форума, но почти не намерих инфо за хранителна добавка:
http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=64&gid=65
Пише, че е за аеробни упражнения. Става ли за тежки тренировки в залата? Изобщо става ли за нещо или е боклук?
И кога се пие, преди, след тернировка?
Благодаря!
09.01.07
12:11
[quote author=“Peho”]Привет.
Прегледах форума, но почти не намерих инфо за хранителна добавка:
http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=64&gid=65
Пише, че е за аеробни упражнения. Става ли за тежки тренировки в залата? Изобщо става ли за нещо или е боклук?
И кога се пие, преди, след тернировка?
Благодаря!
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13718
Самата фирма си прави гавра с потребителите си ... какво повече да кажа ....
“Ода за Нутрим”
Три дена,откак младите дружини Pro Gold-а събират,
с гърди мъжки лежат и пъжкат.
Три дена,откак младите дружини от Pro Gold-а нишестето филтрират,
с ръце мъжки упорито миксират.
След три дена младите дружини,попухкавяха,подуха се и поумняха,подпухнаха и изтрезняха...
След още три дена младите дружини Про Голда изхвърлиха,WPI-а забравиха и Nutrim затриха.
След още три дена,на третия младите дружини решиха “О,Нутрим,Нутрим”,”О БГ добавки”,не ще дам аз на ваште евтинки ценички,да ме преластят”, “От тук нататък само качеството гледам,не ще се дам,всичко ще прегледам”.
Не ще се дадат те на нишестета и сои,подкрепени с голямо количество консерванти и бои.Както и на всички долнопробни амино-пробои.
DJПетко
“Ода за Нутрим”Три дена,откак младите дружини Pro Gold-а събират,
с гърди мъжки лежат и пъжкат.
Три дена,откак младите дружини от Pro Gold-а нишестето филтрират,
с ръце мъжки упорито миксират.
След три дена младите дружини,попухкавяха,подуха се и поумняха,подпухнаха и изтрезняха...
След още три дена младите дружини Про Голда изхвърлиха,WPI-а забравиха и Nutrim затриха.
След още три дена,на третия младите дружини решиха “О,Нутрим,Нутрим”,”О БГ добавки”,не ще дам аз на ваште евтинки ценички,да ме преластят”, “От тук нататък само качеството гледам,не ще се дам,всичко ще прегледам”.
Не ще се дадат те на нишестета и сои,подкрепени с голямо количество консерванти и бои.Както и на всички долнопробни амино-пробои.
Хахахахааааа евала :lol: :lol: :lol:
25.01.07
16:53
Петко просто си няма друга работа и усмива фирмата хахах , кажи Момчилчо каква заплатка ти плаща защото много плоски бъзици мислиш
[quote author=“Slayer4o”]Петко просто си няма друга работа и усмива фирмата хахах , кажи Момчилчо каква заплатка ти плаща защото много плоски бъзици мислиш
Кой ми плаща ?
Каквото и да приказваш всички БГ добавки са за коша...
И Нутрим и P&B и Биогейм и JC
26.01.07
14:55
Ами добре тогава не ги пий,всеки има право на личен избор какво ще прави и какво няма да прави, но просто спри да плюеш наляво и надясно безмислено е и форума се превръща в селска кръчма няма смисъл...
26.01.07
14:56
[quote author=“Slayer4o”]Ами добре тогава не ги пий,всеки има право на личен избор какво ще прави и какво няма да прави, но просто спри да плюеш наляво и надясно безмислено е и форума се превръща в селска кръчма няма смисъл...
Съглесен съм с теб, нека не усмиваме всички фирми а да се оптиаме да споделим кое е полезно кое върши работа и кое да си вземем и кое не:)
26.01.07
15:27
[quote author=“kokala1”][quote author=“Slayer4o”]Ами добре тогава не ги пий,всеки има право на личен избор какво ще прави и какво няма да прави, но просто спри да плюеш наляво и надясно безмислено е и форума се превръща в селска кръчма няма смисъл...
Съглесен съм с теб, нека не усмиваме всички фирми а да се оптиаме да споделим кое е полезно кое върши работа и кое да си вземем и кое не:)
Хубаво е когато човек постига съгласие със себе си!
[quote author=“head_hunter”][quote author=“kokala1”][quote author=“Slayer4o”]Ами добре тогава не ги пий,всеки има право на личен избор какво ще прави и какво няма да прави, но просто спри да плюеш наляво и надясно безмислено е и форума се превръща в селска кръчма няма смисъл...
Може да страда от раздвоение на личността и заради това да има 2 ник-а
:lol: . Една почивка няма да му се отрази зле - може би доживот на БАНановите острови?
26.01.07
19:40
Хахаха сяка тема влиза да се подкрепи с някой резервен акаунт....ХААААА смешен си бе задник!
Slayer4o за пореден път доказа колко е прост. Как може да си толкова тъп да си отговаряш само минута след като си си пуснал поста с другия акаунт. Ти дори и да лъжеш не можеш, лайнар.
[quote author=“head_hunter”][quote author=“kokala1”][quote author=“Slayer4o”]Ами добре тогава не ги пий,всеки има право на личен избор какво ще прави и какво няма да прави, но просто спри да плюеш наляво и надясно безмислено е и форума се превръща в селска кръчма няма смисъл...
head_hunter отново изби рибата :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
[quote author=“Slayer4o”]Ами добре тогава не ги пий,всеки има право на личен избор какво ще прави и какво няма да прави, но просто спри да плюеш наляво и надясно безмислено е и форума се превръща в селска кръчма няма смисъл...
Няма да ги пия, спокойно просто не искам други да се заблуждават и да си дават парите на вятъра. :wink: