Относно протеин

20.01.07
18:59

Прочетех всички възможни теми в които се съдържа думата Nutrim и съм меко казано объркан...В близкия до нас хипермаркет от веригата Kaufland видях за 16 лева 0,5кг от http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=133&gid=60 ако го е ползвал  някой или има информация за него моля да ми я сподели.Благодаря.

20.01.07
19:59

А, тук погледна ли http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13718 .
Явно Не - след като обмисляш да купиш нещо на Нутрим. За съжаление в България все оше няма реномирана фирма за производство на хранителни добавки.

А, сега за продукта. Ползвал съм го преди доста време...не очаквай чудеса.
Съветвам те да избереш доказали се фирми (американски или немски) или да наблегнеш върху храненето.
Пре спокойно можеш да си осигуряваш 150-180 гр протеин само от храна...

AN

23.01.07
12:56

Аз пък ща посъветвам да  си размърдаш мозъка и да се посъветваш със специалист кво да лапаш.Тук май всички са рекламни лица и взимат пари да си предлагат стокичката и оплюват останалите къде с повод къде без

23.01.07
14:21

Има такива, Анабол, но са по-малко. Не прави такива изказвания с 3 мнения ако обичаш. Специално за Nutrim има хиляда мнения срещу тях, не може всички да са рекламни лица, нали :wink:

AN

23.01.07
15:12

[quote author=“butthead”]Има такива, Анабол, но са по-малко. Не прави такива изказвания с 3 мнения ако обичаш. Специално за Nutrim има хиляда мнения срещу тях, не може всички да са рекламни лица, нали :wink:

Нямах предвид тях пък и в тоя форум дойдох ей сега, доскоро  влизах само в тялото и в оня за културизъмСя точно разглеждах форума и тва ми направи впечатление.Тук се превъзнасят едни фирми и други се обявяват за велики пък в другите форуми излиза точно обратното.Затва трябва човек да мърда мозък а не само да чете кво писал тоя или оня.Щото някой трупа пачки на наш гръб с калташки номера и стига вече с тоя нутрим всяка втора тема за тях , егати рекламата дето правите

23.01.07
15:43

[quote author=“anabol_bez_mozuk”][quote author=“butthead”]Има такива, Анабол, но са по-малко. Не прави такива изказвания с 3 мнения ако обичаш. Специално за Nutrim има хиляда мнения срещу тях, не може всички да са рекламни лица, нали :wink:

Нямах предвид тях пък и в тоя форум дойдох ей сега, доскоро  влизах само в тялото и в оня за културизъмСя точно разглеждах форума и тва ми направи впечатление.Тук се превъзнасят едни фирми и други се обявяват за велики пък в другите форуми излиза точно обратното.Затва трябва човек да мърда мозък а не само да чете кво писал тоя или оня.Щото някой трупа пачки на наш гръб с калташки номера и стига вече с тоя нутрим всяка втора тема за тях , егати рекламата дето правите

Ами пич те само Нутримските мишоци пускат рекламни агенти в този форум...Има едно неписано правило, че когато продуктите които произвеждаш SUCK-ват трябва да се опиташ да ги рекламираш сред хората за да станат известни и хората да ги купуват...разбира се сваляш цената до минимум и пълниш нишесте до половината...така работят Нутрим...
Големи,реномирани фирми като ON,CN,Nature’s Best и т.н. нямат такава практика, просто защото продуктите им са Top quality и нямат нужда от безплатни рекламки във форумчетата...

23.01.07
16:25

Ако не бяха пратили продукти на NUTRIM за изследване, сега повече от половината които говорят само против тях щяха да се обяснават как им расте всичко щото пият BG марки. Някой да е тествал америакнски марки???? Или говорите колкото да не заспите?

И не мога да разбера какво толкова очаквате ор един протеин. като  американски кво? Ще вдига вместо вас ли?? Имам чувството, че се очакват някакви чудеса направо  от една елементарна хранителна добавка. Вярно е че има разлика в качеството ама тази разлика е пповече от нормална. така е и във всяко друго отношение. Много ясно че на NUTRIM продуктите ще са по калпави от тези на Champion ili Оптимум. Вижте цената само....

23.01.07
17:56

[quote author=“Cocoa”]Ако не бяха пратили продукти на NUTRIM за изследване, сега повече от половината които говорят само против тях щяха да се обяснават как им расте всичко щото пият BG марки. Някой да е тествал америакнски марки???? Или говорите колкото да не заспите?

И не мога да разбера какво толкова очаквате ор един протеин. като  американски кво? Ще вдига вместо вас ли?? Имам чувството, че се очакват някакви чудеса направо  от една елементарна хранителна добавка. Вярно е че има разлика в качеството ама тази разлика е пповече от нормална. така е и във всяко друго отношение. Много ясно че на NUTRIM продуктите ще са по калпави от тези на Champion ili Оптимум. Вижте цената само....

Ае стига с тия наивни разсъждения ве, пичове. Толкова ли не можете да разберете, че що се отнася до протеин качеството е от ОГРОМНО значение. И като даваш 15 лева по-малко за Nutrim или, който и да е български, не получаваш за 15 лева по-малко, а получаваш едно голямо НИЩО. По-добре дай тези пари отгоре и поне знаеш, че това вътре реално си е ПРОТЕИН, и това не го казвам аз, Киро Скалата или който и да е мушмул, а го казва bodybuilding.com.

ИВ

23.01.07
20:18

Ай стиа ревахте против белтъците на НУТРИМ ве ! Много ясно, че се случват отклонения от състава ! Винаги става така ! Ко са перкате върнете се 20-30 страници назаде и си прочетете мненията. Аууууу про-голда колко е добър аууу туй аллл онуй. Ебати капризните жени сте ся.

23.01.07
21:03

и аз така мисля!

23.01.07
21:22

[quote author=“Cocoa”]Ако не бяха пратили продукти на NUTRIM за изследване, сега повече от половината които говорят само против тях щяха да се обяснават как им расте всичко щото пият BG марки. Някой да е тествал америакнски марки???? Или говорите колкото да не заспите?

Честно казано преди тези изследвания много хора твърдяха от личен опит, че добавките на Нутрим не струват и има нещо гнило в тях(може и буквално да го приемете това)...
Естествено имаше и голям процент от хора, които ги препоръчваха...
След изследванията този процент намаля драстично и останаха само хора като Slayer4o, които ги рекламират, но него му плащат за това !

Мдаа,наистина нищо внушаващо не можем да очакваме от 1 протеин, но извинявайте вие говорите все едно дали Оптимум дали Нутрим почти няма разлика...това е смешно...
Как можеш да сравняваш нишесте със един от най-качествените суроватки на пазара...!?
Разликата се усеща когато си в застой...особено силно в период на изчистване...
ограничил си въглехидратите,оптимално количество белтъчини,всичко е ОК,прибягваш към протеин
1.Купуваш Pro Gold - нещата естествено ще се влошат след като той е 80% нишесте.
2.Купуваш си Nature’s Best - тук поне можем да бъдем сигурни, че в най-лошия случай няма да получиш голям ефект...
Мисля, че ме разбрахте от простите примери, които дадох...

Не мога да говоря от името на други хора, но аз съм пробвал доста продукти и имам донякъде личен опит...другото е чул,видял,прочел...
Преди тези изследвания бях си взимал супер много пъти и WPI и Pro Gold ефект никакъв, голямо освинване обаче...Това е моето лично мнение.

23.01.07
22:21

[quote author=“DJПетко”]
Мисля, че ме разбрахте от простите примери, които дадох...

А разбрали, аз им обяснявам като на малоумници те си знаят тяхното. Ама то като се хранят куцо както предполагам разлика между Оптимум и Нутрим наистина трудно ще открият.

AN

24.01.07
10:09

“2.Купуваш си Nature’s Best - тук поне можем да бъдем сигурни, че в най-лошия случай няма да получиш голям ефект... ” позволявам си да та цитирама ама  направо ма разби с тва .Кво излиза , че в най-добрия случай най-лошото е да ти струва скъпо без ефект .Съвсем ма объркахте вече.Аз ся съм събрам около 80 лева и трябва да “зареждам” ама са чуда с кво та хем да е на добра цена хем да има ефект!

24.01.07
10:11

[quote author=“anabol_bez_mozuk”]“2.Купуваш си Nature’s Best - тук поне можем да бъдем сигурни, че в най-лошия случай няма да получиш голям ефект... ” позволявам си да та цитирама ама  направо ма разби с тва .Кво излиза , че в най-добрия случай най-лошото е да ти струва скъпо без ефект .Съвсем ма объркахте вече.Аз ся съм събрам около 80 лева и трябва да “зареждам” ама са чуда с кво та хем да е на добра цена хем да има ефект!

Ставаше въпрос, че ако храненето ти куца, протеина няма да ти подейства в най-лошия случай...(Nature’s best)
Докато Про Голда като е 80% нишесте само може да ти навреди...

AN

24.01.07
10:19

Един вика супер е друг ти казва не е !Направо незнам кво да зимам.Ся незнан колко е истина ама  един авер разправяше по нова година че тия от нутрима зареждали яко тва на леката атлетика отбора и някви други национални забравих кои бяха.Та сигурно са яки щото иначе  що да тъпчат говедата от спорта с нишесте? :roll:

24.01.07
10:22

[quote author=“anabol_bez_mozuk”]Един вика супер е друг ти казва не е !Направо незнам кво да зимам.Ся незнан колко е истина ама  един авер разправяше по нова година че тия от нутрима зареждали яко тва на леката атлетика отбора и някви други национални забравих кои бяха.Та сигурно са яки щото иначе  що да тъпчат говедата от спорта с нишесте? :roll:

мхммх  :lol:
Ти наистина ли мислиш, че реално ги зареждат с тях... :lol:
Просто са им рекламни лица...нормално...
Ако щеш ги пии сам ще разбереш, чеса боклуци и, че си им пълнил гушките на Нутрим...
Нищо евтино не е качествено, разберете !

24.01.07
10:43

Тука вече @DJПетко напипа болна тема, но е абсолютно прав.
Повечето си мислят, че като си купят “добра” добавка и всичко им е наред, но дори и най-скъпата такава няма да си заслужава ако храненето куца.Факт  :!:

LH

24.01.07
10:53

Да ама Анабол това и пита човека добра-лоша къде е границата и също фактора цена скъпо-ефтино!Тънка граница и трябва човек да си прецени възможностите.Събрал човека 80 кинта и нормално да иска да купи най-доброто за по-малко пари.

LH

24.01.07
11:00

Сега като прочетох темата и по-нагоре искам да кажа , че за леката атлетика съм сигурен че ги взимат от Нутрим.Братовчед ми тренира висок скок и е в националния и всичкото възстановяване му е от там.Виждал съм у тях едни шишета като на хармоника свити вътре с прах и като реши да пие само налива водата и разгъва бутилката като хармоника ама по магазините май ги няма , може да е само за спортистите и да им ги правят специално за тях.Някой ако знае повече може да ме светне с инфо.

KO

25.01.07
16:43

Дж Петко ти си супер смешник, кво плюеш там където не ти е работа, фактите говорят достатъчно.Аз съм пил Про ГОлд и съм доволен,сега качеството му е още по-високо!Ти си някъв смешен, престани да сипеш критики към нещо което не е така

25.01.07
17:16

[quote author=“kokala1”]Дж Петко ти си супер смешник, кво плюеш там където не ти е работа, фактите говорят достатъчно.Аз съм пил Про ГОлд и съм доволен,сега качеството му е още по-високо!Ти си някъв смешен, престани да сипеш критики към нещо което не е така

Смешния си ТИ и всеки , който на черното вика бяло !

SL

25.01.07
17:28

[quote author=“emzo”][quote author=“kokala1”]Дж Петко ти си супер смешник, кво плюеш там където не ти е работа, фактите говорят достатъчно.Аз съм пил Про ГОлд и съм доволен,сега качеството му е още по-високо!Ти си някъв смешен, престани да сипеш критики към нещо което не е така

Кое е черно и кое е бяло питам аз?В интернет всеки може да си фалшифицира някое документче и да го прати някъде.И аз мога да си извадя удостоверение че съм президент на САЩ Хаха Критиките ви са безпочвени

25.01.07
17:34

[quote author=“Slayer4o”][quote author=“emzo”][quote author=“kokala1”]Дж Петко ти си супер смешник, кво плюеш там където не ти е работа, фактите говорят достатъчно.Аз съм пил Про ГОлд и съм доволен,сега качеството му е още по-високо!Ти си някъв смешен, престани да сипеш критики към нещо което не е така

Кое е черно и кое е бяло питам аз?В интернет всеки може да си фалшифицира някое документче и да го прати някъде.И аз мога да си извадя удостоверение че съм президент на САЩ Хаха Критиките ви са безпочвени

Колега Що не са спреш малко а  :!:  не сме длъжни тука да ти търпим празните приказки в всяко мнение за хранителни добавки.Спри да ръсиш простотии за някои други хора които се занимават с тази деиност да ни си намериш маистора някъде,ниЩо ли4но ама умната еи  просто един съвет  :wink:

25.01.07
19:37

[quote author=“kokala1”]Дж Петко ти си супер смешник, кво плюеш там където не ти е работа, фактите говорят достатъчно.Аз съм пил Про ГОлд и съм доволен,сега качеството му е още по-високо!Ти си някъв смешен, престани да сипеш критики към нещо което не е така

Ок, аз съм смешен... :D
Кой факти ?  :lol: Фактите от изследванията ли... :?: Да те говорят страшно много... Но че Нутрим са боклуци това вече всеки билдер го знае, независимо дали го признава...
Айде постни снимки да ти видим невероятните резултати ! :roll:
Или по-добре не се излагай тук, ама ми ги прати по ЛС...:roll:
Но това няма да го направиш, защото си същия форумен мишок като Slayer4o…
[quote author=“Slayer4o”][quote author=“emzo”][quote author=“kokala1”]Дж Петко ти си супер смешник, кво плюеш там където не ти е работа, фактите говорят достатъчно.Аз съм пил Про ГОлд и съм доволен,сега качеството му е още по-високо!Ти си някъв смешен, престани да сипеш критики към нещо което не е така

Aйде постни твое изследване...
Чакам го с нетърпение... Но няма да го направиш, защото си мишка и много добре знаеш с какво пълнят продуктите на Нутрим, но те разбирам напълно...май в последно време търсиш повишение....

KO

26.01.07
14:51

[quote author=“DJПетко”][quote author=“kokala1”]Дж Петко ти си супер смешник, кво плюеш там където не ти е работа, фактите говорят достатъчно.Аз съм пил Про ГОлд и съм доволен,сега качеството му е още по-високо!Ти си някъв смешен, престани да сипеш критики към нещо което не е така

Кой факти ?  :lol: Фактите от изследванията ли... :?: Да те говорят страшно много... Но че Нутрим са боклуци това вече всеки билдер го знае, независимо дали го признава...

Чакам го с нетърпение... Но няма да го направиш, защото си мишка и много добре знаеш с какво пълнят продуктите на Нутрим, но те разбирам напълно...май в последно време търсиш повишение....

Няма смисъл от тези изследвания по интернет, защото ако почнем да правим излседвания на всички БГ фирми едва ли ще останем доволни от резултата,засега Нутрим като че ли са най-стабилни от БГ Фирмите

26.01.07
15:06

[quote author=“kokala1”]
...засега Нутрим като че ли са най-стабилни от БГ Фирмите

но не задълго... Това, че инвестират страшно много в реклами, не означава, че са най-стабилни - да не говорим за качество...

26.01.07
15:08

Тея Кокала и Анабол без мозък какви мушици са, онзи ден се регистрирали и веднага се впуснаха в пламенна защита на онази фирма как се казваше, забравих й името. Пичове на всеки средно интелигентен човек му е ясно за какво става въпрос, не се морете.

Кокала: “Няма смисъл от тези изследвания по интернет, защото ако почнем да правим излседвания на всички БГ фирми едва ли ще останем доволни от резултата,засега Нутрим като че ли са най-стабилни от БГ Фирмите”

Виж тук си прав, Биогейм и ДжейЗи вероятно са още по-големи боклуци.

26.01.07
21:51

[quote author=“kokala1”][quote author=“DJПетко”][quote author=“kokala1”]Дж Петко ти си супер смешник, кво плюеш там където не ти е работа, фактите говорят достатъчно.Аз съм пил Про ГОлд и съм доволен,сега качеството му е още по-високо!Ти си някъв смешен, престани да сипеш критики към нещо което не е така

Няма смисъл от тези изследвания по интернет, защото ако почнем да правим излседвания на всички БГ фирми едва ли ще останем доволни от резултата,засега Нутрим като че ли са най-стабилни от БГ Фирмите

Тук се съгласяваме Slayer4o… Но нормално живеем в България това е !
И ти не си виновен, че работиш за БГ фирма която пълни продуктите си с евтиний..Не си виновен, просто си вършиш работата като рекламен агент...

26.01.07
23:04

ПеткоК - кокала1 и слайърчо - един и същ човек - не се ли подразбира

26.01.07
23:09

[quote author=“ASTOR”]ПеткоК - кокала1 и слайърчо - един и същ човек - не се ли подразбира

обърка ме малко с адаша, но карай  :lol:
Мда, вече разбрах, че са 1 човек  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1