Amino 2222 Softgels Optimum

Прескочи до:
AN

25.01.07
16:25

Ай стига бе, то излиза че и Петко е в  бизнеса  с рекламата.

25.01.07
19:42

[quote author=“Slayer4o”][quote author=“DJПетко”]http://i.data.bg/07/01/25/204345.jpg
:D

Видя ли Петко и Арнолд ги е ползвал!Хахахах

Мда, ползвал го е и още след първата глътка Про Голд се е изсмял на Нутрим... :lol:

25.01.07
19:44

[quote author=“anabol_bez_mozuk”]Ай стига бе, то излиза че и Петко е в  бизнеса  с рекламата.

Мда аз съм таен агент на Афганистан&Казакстан United Nutrition
Съкратено AKU Nutrition, които работят съвместно с Нутрим и ги снабдяват с AKU продукти.

ST

25.01.07
23:50

[quote author=“DJПетко”][quote author=“anabol_bez_mozuk”]Ай стига бе, то излиза че и Петко е в  бизнеса  с рекламата.

Съкратено AKU Nutrition, които работят съвместно с Нутрим и ги снабдяват с AKU продукти.

Доста самоуверено, ама по полечка щото нали знаеш кво са случи на “мощниа” съветски съюз като реши да нагази Афганистан - скъсаха им шортите .Лекичко АКУИ!

26.01.07
08:30

[quote author=“Steroidenia_bog”][quote author=“DJПетко”][quote author=“anabol_bez_mozuk”]Ай стига бе, то излиза че и Петко е в  бизнеса  с рекламата.

Доста самоуверено, ама по полечка щото нали знаеш кво са случи на “мощниа” съветски съюз като реши да нагази Афганистан - скъсаха им шортите .Лекичко АКУИ!

:lol: Ти май наистина го прие на сериозно  :lol:

BU

26.01.07
10:28

[quote author=“DJПетко”][quote author=“anabol_bez_mozuk”]Ай стига бе, то излиза че и Петко е в  бизнеса  с рекламата.

буквално ги снабдявате със АКУ продукти. акана работа ...

26.01.07
23:11

[quote author=“BuKTop”][quote author=“DJПетко”][quote author=“anabol_bez_mozuk”]Ай стига бе, то излиза че и Петко е в  бизнеса  с рекламата.

буквално ги снабдявате със АКУ продукти. акана работа ...

Ние само носим AKU-то те го месят после с нишесте  :wink: и соя квот падне

HA

29.01.07
18:44

И аз си купих от тези аминокиселини да ги пробвам как ще ми подействат  само че съжалявам че си дадох парите напразно.Не съм така “твърд” от тях както от тези на Universal-все едно,че нищо не пия :?  :evil: Иначе много добри са и аминокиселините на Universal от черен дроб-Amino Uni-liver,също така са и много по-евтини

29.01.07
19:24

[quote author=“hackhard”]И аз си купих от тези аминокиселини да ги пробвам как ще ми подействат  само че съжалявам че си дадох парите напразно.Не съм така “твърд” от тях както от тези на Universal-все едно,че нищо не пия :?  :evil: Иначе много добри са и аминокиселините на Universal от черен дроб-Amino Uni-liver,също така са и много по-евтини

Абе кви са тея дет ги разправяш, ше се чувстваш твърд от амино, тва е разграден протеин, от всичко друго си се чувствал твърд ма не и от аминото, как пък първото ти мнение е в тази тема...

29.01.07
19:37

[quote author=“hackhard”]И аз си купих от тези аминокиселини да ги пробвам как ще ми подействат  само че съжалявам че си дадох парите напразно.Не съм така “твърд” от тях както от тези на Universal-все едно,че нищо не пия :?  :evil: Иначе много добри са и аминокиселините на Universal от черен дроб-Amino Uni-liver,също така са и много по-евтини

:lol: Колко регистрации ще си направиш Slayer4o ?  :lol:

29.01.07
22:25

[quote author=“DJПетко”][quote author=“hackhard”]И аз си купих от тези аминокиселини да ги пробвам как ще ми подействат  само че съжалявам че си дадох парите напразно.Не съм така “твърд” от тях както от тези на Universal-все едно,че нищо не пия :?  :evil: Иначе много добри са и аминокиселините на Universal от черен дроб-Amino Uni-liver,също така са и много по-евтини :lol: Колко регистрации ще си направиш Slayer4o ?  :lol:

И на мене ми мина през ума че е  Slayer4o

HA

30.01.07
21:40

[quote author=“kokala1”][quote author=“anabol_bez_mozuk”][quote author=“kokala1”]Купих си ги в момента ги пия, но нещо несъм много доволен.Преди това си бях взел Amino 2700 Universal и от тях буквално се издувах, но сега ефекта се губи нещо.Някой пил ли ги е и с какви впечетления е ?

Пробвал съм го  тва , нищо особено пък скъпо има и по-боро за препоръчване

Кое по-добро ми препоръчваш? Чудех се дали Amino Way суроватъчните на Нутрим са добри?Или пък амино 1900 Юнивърсал

Аз също си взех от Amino 2222 нa Optimum да ги пробвам,но съжалявам,че си дадох парите-никакъв ефект,все едно че нищо не пия :!:  :?: Иначе използвам Amino 2700 и Amino Uni-Liver на Universal и сам много доволен

31.01.07
16:51

Мноо му се кефа на тоя пич как се самоцитира ....
а ся малко да се върнем по темата :)
Аз съм в момента на ОН 2222 само дето не са софт ма са си перфектини ако имаш парички тва е избора ;)

п.с. земете да я заключите тая тема щот тоя на нутрим ще си направи още 1000 ацц-та  :lol:

31.01.07
17:20

[quote author=“hackhard”][quote author=“kokala1”][quote author=“anabol_bez_mozuk”][quote author=“kokala1”]Купих си ги в момента ги пия, но нещо несъм много доволен.Преди това си бях взел Amino 2700 Universal и от тях буквално се издувах, но сега ефекта се губи нещо.Някой пил ли ги е и с какви впечетления е ?

Кое по-добро ми препоръчваш? Чудех се дали Amino Way суроватъчните на Нутрим са добри?Или пък амино 1900 Юнивърсал

Аз също си взех от Amino 2222 нa Optimum да ги пробвам,но съжалявам,че си дадох парите-никакъв ефект,все едно че нищо не пия :!:  :?: Иначе използвам Amino 2700 и Amino Uni-Liver на Universal и сам много доволен

:lol:  :lol:  :lol: Slayer4o стига си се самоцитирал, бе пич... :roll:  :lol:

31.01.07
17:56

Бях си купувал амино киселини на Нутрин .... ЕЕЕЕЕЕЕЕее няма такъв боклук !  :evil:

РО

31.01.07
17:57

[quote author=“DJПетко”][quote author=“hackhard”][quote author=“kokala1”][quote author=“anabol_bez_mozuk”][quote author=“kokala1”]Купих си ги в момента ги пия, но нещо несъм много доволен.Преди това си бях взел Amino 2700 Universal и от тях буквално се издувах, но сега ефекта се губи нещо.Някой пил ли ги е и с какви впечетления е ?

Аз също си взех от Amino 2222 нa Optimum да ги пробвам,но съжалявам,че си дадох парите-никакъв ефект,все едно че нищо не пия :!:  :?: Иначе използвам Amino 2700 и Amino Uni-Liver на Universal и сам много доволен :lol:  :lol:  :lol: Slayer4o стига си се самоцитирал, бе пич... :roll:  :lol:

Абе тоя нали беше баннат , голям мушмурок е  все намира начин да се вмъкне във форума и да изтърси някой виц.
Голям кумик е еййй.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1