Ям много но не качвам изобщо

26.01.07
23:38

Моят случаи е такъв.Почти 15 години,178 висок,61 кг, тренирам футбол.Направо съм кожа и кости.Проблема е че ям когато ми падне и каквото има под ръка.Дайте съвет за една примерна хранителна програма дето може и да ми вдигне теглото видимо.Тежа 61кг но все едно съм 40.Не ми личат изобщо а аз ям по големи количества храна  (2-3 пъти).Не мога да кача и едно кило,а се мъча да се храня стабилно.Незнам защо става така.

26.01.07
23:49

Приятел и аз съм със същият проблем. Аз съм на 16 и тежа 67 кг, а съм висок 179 см, е поне имам малко по-широки рамене и не ми личи чак толкова. Та, незнам как да ти помогна, но ще ти кажа как стоят нещата при мен - през годината не качвам изобщо, но лятото едно че дърпам мн на височина (2-3 см), но и качвам межу 8-10 кг на тегло. Това за около 2 месеца. Просто така съм всяко лято. Тази есен като отидох във фитнеса тежах 70 кг, а преди лятната ваканция нямах 61кг. Надявам се, че и при теб е така.
P.S. Нямаш си напредстава колко кг работна тежест качих с тези 10 кг лично тегло. Айде със здраве и не се притеснявай, яж по-често и по-помалко, аз така правя  :wink: . Айде жив и здрав!  :)

27.01.07
13:41

[quote author=“Dr.Pressure”]но лятото едно че дърпам мн на височина (2-3 см), но и качвам межу 8-10 кг на тегло :)

голям бисер.... хареса ми :D

27.01.07
14:22

Аз качвам през лятото най-много 2-3 кила.Тренирам във фитнеса ама нямам маса от която да направя нещо.Не знам дали някакви аминокиселинни или няква друга химия е погне.

27.01.07
14:30

[quote author=“mantodeus”]а аз ям по големи количества храна (2-3 пъти)

Ако питаш мен храненето ти куца. Яж 5/6 пъти на ден - млечно-яйчни продукти, месо, ядки, ориз, картофи....
Направи си хр режим...Изчакай с добавките - поне докато не си оправиш храненето, иначе ефектът ще е нулев.

27.01.07
19:50

Понеже наистина съм зле с храненето някой може ли да ми даде някакви приблизителни стойности по колко да ям (в гр.) и каква храна трябва да ям през деня.Една програмка като се има напредвид че метаболизма ми е нормален (не много бърз нито много бавен).

^^

28.01.07
20:30

Аз лично ям по 8 пъти на ден,но ям по малко всеки път на ядене по 1-2 филии хляб само

28.01.07
20:37

[quote author=“mantodeus”]Моят случаи е такъв.Почти 15 години,178 висок,61 кг, тренирам футбол.Направо съм кожа и кости.Проблема е че ям когато ми падне и каквото има под ръка.Дайте съвет за една примерна хранителна програма дето може и да ми вдигне теглото видимо.Тежа 61кг но все едно съм 40.Не ми личат изобщо а аз ям по големи количества храна  (2-3 пъти).Не мога да кача и едно кило,а се мъча да се храня стабилно.Незнам защо става така.

Много месо много въглехидрати, малко мазнини и трябва това да е всеки ден! Щом не качваш значи не ядеш достатъчно!
Аз съм 175 см и съм 110 кг (на 21 г съм)! На твоите години бях 70 така че въпрос на хранене!

28.01.07
21:35

Не ми говори че ядеш като не растеш са казали хората...как искаш да растеш като ядеш 2-3 пъти

29.01.07
19:26

[quote author=”^^VLADO^^”]Аз лично ям по 8 пъти на ден,но ям по малко всеки път на ядене по 1-2 филии хляб само

Само хабиш храната с тва ядене  :twisted:

29.01.07
20:01

Като хапваш 2-3 пъти предпоставяш органивма ти по скоро да отслабва.  :lol:  Затова ако питаш менене спри за малко с футбола и си направи един хранителен режим с 7-8 хранения. Аз имам същия проблем и качвав много трудно, но щом се стегна малко по малко нещата си идват на мястото :wink:

30.01.07
14:58

В коя храна се съдържат ваглихидрати  ?

30.01.07
15:21

картофи и ориз

30.01.07
17:27

Искам да попитам за след тренировка веднага освен яйца какво е полезно кисело мляко примерно и 1 2 банана или кажете незнам.И друго-колко време преди тренировка е хубаво да се яде мюсли.Благодаря

30.01.07
17:43

някой ял ли е само овесени ядки смесени в кисело мляко  :D :) хубаво ли е

30.01.07
19:16

[quote author=“plamen91”]някой ял ли е само овесени ядки смесени в кисело мляко  :D :) хубаво ли е

Аз съм ял, да ти кажа чесно едно кисело мляко смесено със овесени ядки преди да си легна за мен е перфектно - леко ми е през ноща и ме засища. За другите незнам, кажете си мнението  :)

31.01.07
00:42

plamen91 , лично аз смесвам овесени ядки с кисело мляко и корнфлейкс,също така добавям един банан нарязан на ситно и да не забравим малко захарен сироп.. звучи малко като кулинарно предаване (Пр. щипка сол,пипер,джоджен и т.н.), но комбинацията ми харесва и си изяждам всичко с удоволствие  :lol:

31.01.07
13:26

Аз също ям овесени ядки с кисело мляко - много по ми харесва отколкото с прясно.  :wink:

31.01.07
14:39

[quote author=“YODA”][quote author=“mantodeus”]Моят случаи е такъв.Почти 15 години,178 висок,61 кг, тренирам футбол.Направо съм кожа и кости.Проблема е че ям когато ми падне и каквото има под ръка.Дайте съвет за една примерна хранителна програма дето може и да ми вдигне теглото видимо.Тежа 61кг но все едно съм 40.Не ми личат изобщо а аз ям по големи количества храна  (2-3 пъти).Не мога да кача и едно кило,а се мъча да се храня стабилно.Незнам защо става така.

Много месо много въглехидрати, малко мазнини и трябва това да е всеки ден! Щом не качваш значи не ядеш достатъчно!
Аз съм 175 см и съм 110 кг (на 21 г съм)! На твоите години бях 70 така че въпрос на хранене!

Yoda, евала за килограмите - чисто ли си ги качил или с химия? Това е бая постижение за този ръст и годините ти. Евала! Пост-ни скорошни снимки.

31.01.07
17:33

Със сигурност това което правя не е правилно ама дайте мнение.Начи 3.00-мюсли,3.40-тренировка-4.30 4 5 яйца 5 30-мюсли хахахаха голяма глупост нали ама гледам да ям повече яица и мюсли и само овесени ядки с прясно мляко

31.01.07
18:01

Това, което го правиш можеш единствено и само да се натровиш. Яж на 2-3 яйса белтъка, на другите не. Яж повече филета (пилешко, свинското също е много вкусно и телешко). Хапвай повече зеленчуци

31.01.07
18:17

е ся от 2 -3 баркани яйца през 2 3 дена не виждам како може да стане

31.01.07
18:18

говоря ти за БАРКАНИ яйца не сварени

B_

31.01.07
18:38

пише се бЪркани бе лумпен

31.01.07
18:47

[quote author=“northshore`”]Това, което го правиш можеш единствено и само да се натровиш. Яж на 2-3 яйса белтъка, на другите не. Яж повече филета (пилешко, свинското също е много вкусно и телешко). Хапвай повече зеленчуци

Офф:
В продължение на три години с малки прекъсвания съм пил 12 сурови белтъка + два жълтъка разбити с банан и прясно мляко и съм се чувствал чудесно. Спрях ги след като двама познати пипнаха салмонела и се стопиха в болници, просто реших че риска не си струва.. За мен яйцата са един от най-чистите източници на протеин.

31.01.07
19:07

Bounse прав си за това напълно ама аз наистина голяма простотия правя хахах мюсли след 1 2 часа тренировка яйца после и някой пат след туй пак мюсли ахахах

ZO

01.02.07
12:49

Ако говорим за овесени ядки аз си правя палачинка с овес(яйца,овес и брашно) и накрая вътре слагам една лъжица мед и така ги ям :)

01.02.07
13:15

Оп, съжалявам объркал съм думата. Исках да кажа на 2-3 яйца ЖЪЛТЪКА да не яде. Съжалявам много ;)

02.02.07
00:12

Аз на plamen91 му разправям че за да се храни добре по скоро трябва да яде варени а не бъркани яйца.Това изядох 10 яйца бъркани нищо не означава.Чувал съм че е хубаво да се яде белтъка предимно и жълтъка на 2-3 яйца примерно.Прав ли съм :)

SP

02.02.07
00:20

[quote author=“mantodeus”]Това изядох 10 яйца бъркани нищо не означава.

Айде бе 10 яйца да са нищо... това и за 100кг човек си е много, много. А дали са бъркани, на очи, варени или каквито и да се -> все едно и също количесто макроелементи поемаш.

02.02.07
15:23

mantodeus май са обарка за яйцата но попринцип говоря ако варените са по полезни пак ня да ям щото си прая 4 5 баркани яйца то4но за 6 мин:)

03.02.07
01:07

Въпроса е ако искаш да ядеш повече белтък и жълтъка само на някокло от всичките.Иначе за останалите вещества е така.Въпроса е между белтъка и жълтъка.

12.02.07
13:21

[quote author=“mantodeus”]Моят случаи е такъв.Почти 15 години,178 висок,61 кг, тренирам футбол.Направо съм кожа и кости.Проблема е че ям когато ми падне и каквото има под ръка.Дайте съвет за една примерна хранителна програма дето може и да ми вдигне теглото видимо.Тежа 61кг но все едно съм 40.Не ми личат изобщо а аз ям по големи количества храна  (2-3 пъти).Не мога да кача и едно кило,а се мъча да се храня стабилно.Незнам защо става така.

Не ми казвай ,че ядеш, щом не растеш!

12.02.07
18:48

[quote author=“Kazaka”][quote author=“mantodeus”]Моят случаи е такъв.Почти 15 години,178 висок,61 кг, тренирам футбол.Направо съм кожа и кости.Проблема е че ям когато ми падне и каквото има под ръка.Дайте съвет за една примерна хранителна програма дето може и да ми вдигне теглото видимо.Тежа 61кг но все едно съм 40.Не ми личат изобщо а аз ям по големи количества храна  (2-3 пъти).Не мога да кача и едно кило,а се мъча да се храня стабилно.Незнам защо става така.

Не ми казвай ,че ядеш, щом не растеш!

Да, и на мен ми се стори странно докато четях темата... някакси не се връзва да ХАПВАШ и да няма резултат...  :?

13.02.07
14:57

я кажете с какво друго може да се смесват овесените ядки (освен с мляко..защото не обичам..) :)

13.02.07
18:02

човек аз ама изобщо неразбирам попринцип от такива работи но от 1 месец каквото сам чел знам с кисело и прясно мляко ако има друго да казват

13.02.07
18:09

[quote author=“basi_zvqra”]я кажете с какво друго може да се смесват овесените ядки (освен с мляко..защото не обичам..) :)

вода
чай
кисело мляко
прясно мляко
с друго не се сещам да съм ги ял:)

13.02.07
19:51

Хаха, това с чая е доста оригинално - и аз не ги обичам с мляко и мерси за идеите от мое име  :roll:

14.02.07
13:18

Както ти е вкусно бре пич :) Смисъла да питаш как да си ги смесваш е нулев.. експериментирай! И аз мразя овесени ядки а да не говоря за пшеничния зародиш който тормозя в момента. Отвратително е :) Ама няма как... кила се гонят  :twisted:

14.02.07
13:34

мерси за отговорите  8) ще пробвам с чай или някакъв сок :)

NI

14.03.07
20:34

[quote author=“voland”][quote author=“Dr.Pressure”]но лятото едно че дърпам мн на височина (2-3 см), но и качвам межу 8-10 кг на тегло :)

голям бисер.... хареса ми :D

Кое му е смешното не разбрах,когато дръпнеш на височина,дърпаш и на килограми,неизбежно е.Така че това е напълно реално,аз самия за година и половина дръпнах с 18см.Сега съм 190 висок,и логично пораснах и на килограми,да не мислиш,че ще стоиш 180 на 40кг,не върви някак си,нали се сещаш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1