Три месеца. Отслабване

10.01.07
10:02

Трябва ми някакъв хранителен режим за понижаване на теглото.
Имаме във нас всякакво месо, пилешко, патешко, свинско, телешко, на кое да наблегна повече и кое да избягвам?
Накупил съм само паржоли, отказвам се от хляба, също така и от сладкото.
Фитнес във моя град има, но не мога да си позволя, искат 5 лева за да влезнеш, а аз имам около 2 часа свободни на ден и 5 лева издръжка :(, ако ги дам за фитнес не мога да ида на даскало...
Искам да отслабна щото Май месец ми е бала и... ще ходим в Турция ала бала искам да отслабна, в момента съм 115кг и ~175см.

Въпроса ми е, как да комбинирам храната, колко пъти на ден да се храня и в какво количество?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 11:26.

10.01.07
10:48

Добре си се ориентирал към пържолите и спирането на хляба и сладкото ;) Разгледай и другите теми, плюс разделите в сайта, за да видиш как се изчислява нужното ти количество и как се разпределя храната. За всичко е писано много пъти.

РО

10.01.07
12:53

[quote author=”Тосимир”]Трябва ми някакъв хранителен режим за понижаване на теглото.
Имаме във нас всякакво месо, пилешко, патешко, свинско, телешко, на кое да наблегна повече и кое да избягвам?
Фитнес във моя град има, но не мога да си позволя, искат 5 лева за да влезнеш, а аз имам около 2 часа свободни на ден и 5 лева издръжка :(, ако ги дам за фитнес не мога да ида на даскало...
Искам да отслабна щото Май месец ми е бала и... ще ходим в Турция ала бала искам да отслабна, в момента съм 115кг и ~175см.

Въпроса ми е, как да комбинирам храната, колко пъти на ден да се храня и в какво количество?

Тва с пражолите добре ама да не са свински.

FI

10.01.07
13:51

[quote author=”РОКИ”][quote author=”Тосимир”]Трябва ми някакъв хранителен режим за понижаване на теглото.

Тва с пражолите добре ама да не са свински.

Защо да не са свински, ако човека мисли да прави НВД, свинското няма да му попречи.

10.01.07
21:27

Наблягай на пилешко, пуешко, телешко и риба.
Свинското е с високо съдържание на холестерол, а при тези килограми най - вероятно и сега имаш високи нива на холестерола... Освен това мазнините пречат на пълноценното усвояване на белтъчините. Яж мнооооого салати и пий поне по 2-3 литра вода...

16.01.07
04:45

Движение , приятелю , движение ! За да отслабнеш , калориите , които си изгорил , трябва да са повече от тези , които си приел . Щом не можеш да ходиш на фитнес , задължително бягай сутрин - на гладно . Избягвай свинското , както ти препоръчаха - пилешко , пуешко , риба ... не се тъпчи с пици , тестянки и всякакви такива , но само с диета няма да стане ! Поздрави и успех !  :wink:

16.01.07
07:53

Ако можеш да добараш от някаде едно въже за скачане и едни гири по избор ше са ти напълно достатъчни за това което искаш. Хем ше си тренирап в домащни условия хем ще пестиш пари. За храненето бих препиръчал да намалиш и бобовите изделия, може да наблягаш повечко на плодове и зеленчуци но да не са консервирани. Успех :o

JE

27.01.07
00:33

Скачай вечер когато се прибереш вкъщи. 30минути на ден енергично скачане на въже е много полезно при отслабване.Ако го съчетаеш с правилна диета и достатъчно джижение през деня ще постигнещ добри резултати.

31.01.07
22:58

Не всичко е пари, приятелю! Връткай колело - навън е яко по-тарикатско отколкото вело, аз карам вело само като е много студено... Тичай с умерено темпо, може да го редуваш с ходене, въжето е уникално и с некъв правилен хранителен режим ще видиш, че не само ще свалиш някои излишен килограм, ами ще се стегнеш...

JE

31.01.07
23:10

[quote author=“armando”]Не всичко е пари, приятелю! Връткай колело - навън е яко по-тарикатско отколкото вело, аз карам вело само като е много студено... Тичай с умерено темпо, може да го редуваш с ходене, въжето е уникално и с некъв правилен хранителен режим ще видиш, че не само ще свалиш някои излишен килограм, ами ще се стегнеш...

Верно си е. От скачането прасците прибодобоват уникален релеф ако правиш и кола маска ще си ебати пича (тва не е за тази тема ама кво да се прави извиняваите :roll:  ) Мазнините по цялото тяло изчезват много е добро. сега смятам предимнао кум него да се ориентирам за сваляне само се чудя още с какъв хранителен режим да го съчетая.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1