20.01.07
21:09
-180 cm
-70 kg
-17 години
-95- гъдна обиколка
-74- талия
-91- ханш
-18(китка) 26(глезен)
-спортувам, фитнес от 2 месеца, 3 пъти в седмицата
-не съм спазвал хранителни режими
-нямам никакви хронични заболявания
-в какво се състои работата Ви- интелектуален труд
-одобрявям употребата на спортни добавки само ако не пречат(влиаят) на акнето, защото и без това имам проблем с него :(
-не съм ползвал никакви добавки досега
-желанието ми е да да покача мускулна маса и да оформя тялото си, за колко е време нужно и по възможност да има траен ефект- целта ми е не е да стана някакъв хипер мускулест, a просто искам да имам хубаво тяло ;) нещо от сорта на http://img446.imageshack.us/img446/5002/bradpitt3vn.jpg . Знам, че за всеки е индивидуално и до ген, само ви давам пример ;) .
Знам, че има достатъчно теми по този въпрос, но мисля, че към всеки трябва да се подхожда индивидуално пък и за какво е иначе форума :P ;).
Лошото при мен(в този случай де, иначе е супер) е, че съм ученик и от 7ч до 14-15ч. няма кой знае какво да се яде в училище, има разни сандвичи с кюфета, пилешки пържоли и салатки :roll: . Преди тренирах 4 месеца, но прекъснах и сега пак наново, за които бях покачил почти 6 кила, без специален режим на хранене, също така не мисля, че съм покачил килата заради мазнинки, защото на мен трудно ми се лепят :P .
Благодаря предварително на всички отзовали се ;) .
Май трябваше заглавието на темата ми да е “Хелп, плс молиа(!) ви” и в самата тема да пиша 1-во на латиница и 2-ро пълни глупости за да получа отговор....
Петко К - Без подканяние, който иска, ще ти отговори.
27.01.07
09:57
Бате евала за nicka ти от бранша си ;о.Щом има в училище пилешки пържоли тях яж.За акнето си купи бирена мая от аптеката,ще ти помогне тя маха акнето и няма нищо вредно.Сега за яденето хапфай сутрин овесени ядки,а през деня месо-пилешко,телешко,риба,ориз,картофи,зеленчуци,яйца това са храните.Пий повечко вода също,по-често и по малко.Хайде със здраве ;0.
27.01.07
11:48
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=22268
Задал съм въпрос като твоя - режим за покачване на ММ. Виж какви отговри има изчети всичко и ако нещо не ти е ясно пак питаи :)