Въпрос за годност на протеин

27.01.07
11:21

Предлагат ми да взема един протеин за 15 лв. мисля че беше Super Protein 88 500г.  цената му е 30 лв. обаче е с изтекъл срок на годност 09.2006 и да ви попитам като е изтекъл върши ли работа ?

27.01.07
11:33

ами съветвам те да не си правиш експерименти със здравето ти, въпреки че септември не е толкова далечен месец, като дата. Все пак прецени си ти. най-много да те хване рядкото щастие и да си дежурен в тоалетната, друг сериозен проблем не виждам на преден план  :wink:

27.01.07
11:50

Бате би ли си зел мухлясала пържола на половин цена ? - Ако не значи си намерил отговор на въпоса си ;)

27.01.07
11:53

Ясно няма да е, мерси за отговорите  :wink:

27.01.07
13:06

Абе да не те боли, най-много да пръцкаш малко(това сериозно), ама 50% си е оферта. Аз да бях щях да го взема.

27.01.07
13:15

[quote author=“Cherniq_Konan”]Абе да не те боли, най-много да пръцкаш малко(това сериозно), ама 50% си е оферта. Аз да бях щях да го взема.

А, случайно да искаш дозина развалени яйца? За тях дори пари няма да ти взема.... :D

27.01.07
13:16

Давай ги, после няма да ми се свиди да ти ги наплескам в чутурата. Пича пита за съвет и аз му казвам какво бих направил.

27.01.07
13:28

[quote author=“Cherniq_Konan”]Давай ги, после няма да ми се свиди да ти ги наплескам в чутурата.

Мери си приказките, отворко...
Ако всичките ти съвети са такива, по-добре ги запази за себе си, понеже не мисля, че някой действително ще има нужда от тях. (Както сам виждаш пичът се отказа от предложената му оферта).

27.01.07
13:58

Дон Хуан, съветите си ги пазя за дома, във форумите се раздавам :) . Не мисля че ти си човека, който трябва да ми казва какво да пазя и какво не - ходи си продавай яйцата на бит пазара и не се заяждай(ако не искаш някви “отворковци” да ти приказват :) ). Аре то темата явно се изчерпа - живи и здрави и яжте пресни яйца :) .

27.01.07
15:39

Да и аз поех същия риск, даже със същия срок на годност, си взех 2 кутии друг протеин на половин цена. В интерес на истината имам леки проблеми с отделителната система :), по-лошото е, че не усещам почти никаква разлика между този протеин и стандартния на двойно по ниска цена. Втори пър няма да си взема.

27.01.07
16:59

[quote author=“butthead”]Да и аз поех същия риск, даже със същия срок на годност, си взех 2 кутии друг протеин на половин цена. В интерес на истината имам леки проблеми с отделителната система :), по-лошото е, че не усещам почти никаква разлика между този протеин и стандартния на двойно по ниска цена. Втори пър няма да си взема.

Значи добре съм направил като се отказах, пък и като се замислих не ми трябват протеини мротеини а-у, ще си хапвам и тва е

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1