26.01.07
21:59
Някой може ли да ми каже от каде мога да си порчам книгата на МАНФРЕД ХЬОБЕЛ “НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РЪЦЕ”.
Мерси предварително.
Във всеки брой на списание Мускули и фитнес има адреса за поръчка и е някакви символични пари.
26.01.07
23:36
Не съм си взимал такова списаное, затова ако може някои да ми каже адреса от който мога да си поръчам тази книга.
26.01.07
23:37
Няма ли да е по - лесно да си купиш следващия брой на списанието?
26.01.07
23:42
Е какъв е смисала, като може някои които го има да ми каже адреса от кадето мога да си поръчам книгата.
То списанието струва 5 лв. , а книгата до колкото съм запознат и тя струва толкова. Затова вместо да си взимам и двете е по-добре да си взема само едното.
[quote author=“Jonny”]Е какъв е смисала, като може някои които го има да ми каже адреса от кадето мога да си поръчам книгата.
То списанието струва 5 лв. , а книгата до колкото съм запознат и тя струва толкова. Затова вместо да си взимам и двете е по-добре да си взема само едното.
Ако трябва да съм честен, по-добре и книгата не си взимай, не си заслужава особено, пък и въпросният Манфред Хьобел не е направил ръцете си със синтол, така че дали ще я прочетеш или не...
27.01.07
00:23
[quote author=“YODA”][quote author=“Jonny”]Е какъв е смисала, като може някои които го има да ми каже адреса от кадето мога да си поръчам книгата.
Ако трябва да съм честен, по-добре и книгата не си взимай, не си заслужава особено, пък и въпросният Манфред Хьобел не е направил ръцете си със синтол, така че дали ще я прочетеш или не...
Aз искам да е прочета!
Та да се върнем на въpоса от каде мога да си е поръчам тази книга.
27.01.07
05:50
Звънни на тел.:032-632-695 и си я поръчай направо от редакцията.
Един пост е достатъчен !!!
ASTOR
Jonny написа:
Е какъв е смисала, като може някои които го има да ми каже адреса от кадето мога да си поръчам книгата.
Поръчайте вашата книга по пощата.За целта изпратете пощенски запис за определената сума на адрес:
“АТЛАС ЛАБ”ООД,4000 Пловдив,ПК 989,като в графата съобщения на подателя запишете заглавието на книгата(в твоя случаи “НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РЪЦЕ”)Пощенските разходи са включени в цената :wink: (72стр.5лв)
Това ти го поствам от списанието :roll: