27.01.07
06:58
Здравеите за прав път пиша във форума, но за сметка на това съм го прочел целия отдавна :) Та, да започна парво с мене...преди година бях 135кг с височина от 183, и как да ви кажа беше ми малко некомфортно едвам се движех, да не говорим че небях и особенно привлекателен. Но вси4ко се промени когато преди година и половина заминах за Канада.Намерих си такава работа че с здраво ядене по цял ден, след 4 месеца вече бях 80кг :o Бях доволен но доиде проблема с увисналата кожа навсякаде и реших да трагна малко на фитнес.. Дотук добре, оба4е така се запалих че вече 18 месеца не сам пропускал тренировка :lol: Тренирах 5 пъти в седмицата различна мускулна група , но от вчера съм на 3 дневна програма (много ми идва вече). Та както и да е ...сега за добавките, взимам Оптимум Голд Стандарт(след тренировка) и се чудя дали да не го сачетая с нешто друго че вече нешто нямам развитие? Според вас Креатин + Глутамин дабре ли ще се варжат за мускулна маса ? И ако да, какви ? Тука е пално с какви ли не глупости. ако на някой му се занимава ето от този магазин ми е най-удобно да пазарувам www.GNC.com. А щях да забравя това са ми данните в момента 22г, 187см , 85кг .
Този сайт е наистина много ми помогана, за което ви благодаря !!!
Вземи си Superior Amino 2222 те са на ОN малко са по трудни за гълтане от softgels-а но са по добри бих добавил и креатин(като разбира се не спираш и протеина). Ако имаш пари можеш да съчетаеш тези неща с някой от продуктите на Controlled Labs :twisted: .....
27.01.07
13:31
Има готови смеси креатин+глутамин, или креатин+глутамин+таурин, но по-добре си вземи по отделно и ги пий трите(може и да пропуснеш таурина). 100% ще имаш доста добър ефект, особено ако не си пил преди това.
27.01.07
14:52
Зависи с какви финанси разполагаш. Аз бих препоръчал креатин, глутамин и евентуално BCAA. Таурина не мисля, че ще ти е нужен ако взимаш тия неща.
27.01.07
17:39
Финансите не са голям проблем, проблема е че незнам точно кой креатин ще е най-добре да си взема защото тука хората не са особенно доволни от Ултимат и Оптимум чудя се дали да е на БСН или пък този на ЕАС ?. И да ви питам какво ви е мнението за кре-алкалйна като Пърплъл К например, дали е поредния боклук или Креатина наистина е навлязал в нова ера ?