Прием на белтъчини

JE

27.01.07
00:19

Въпроса ми е следният: почти през целия ден ям предимно месо (наблягам на пилешкото) избягвам доколкото ми е възможно сладкото и вече не ям хляб (въглехидрати приемам от царевица) а за прием на мазни храни и дума не може да става и се храня през около 3 часа и пия много вода за да ускоря метаболизма, НО килограмите си седят на едно ниво (даже забелязвам че съм качил 1,5кг) та вупроса ми е защо се получава така? Тренирам възможно най-често (понякога имам доста натоварен график) като започвам с 5 минути колело след това правя тренировка за оформяне на мускулатурата (натрупал съм достатъчно мускулна маса) и зажършвам с кардио.Помагайте моля. Лятото идва а тогава не е времето когато да се почне от нулата. Благодаря предварително.
P.S.  Да взимам ли някакжи добавки.

SI

27.01.07
00:44

Ами единствената причина да качваш е че ядеш повече калории отколкото изразходваш. То и на НВД може да се качва. Така че сметни си калориите, които приемаш от храна, след това извади от тях тея дето изразходваш и ако получиш към минус 400-500 значи си на правилния път ;).

JE

27.01.07
01:19

[quote author=“sideways”]Ами единствената причина да качваш е че ядеш повече калории отколкото изразходваш. То и на НВД може да се качва. Така че сметни си калориите, които приемаш от храна, след това извади от тях тея дето изразходваш и ако получиш към минус 400-500 значи си на правилния път ;).

А къде мога да намеря формула за това уравнение? По мое мнение се движа достатъчно за да изразходвам калории. Ама щом казваш значи не е така.

FI

27.01.07
16:00

[quote author=“Jesus_Capitan”][quote author=“sideways”]Ами единствената причина да качваш е че ядеш повече калории отколкото изразходваш. То и на НВД може да се качва. Така че сметни си калориите, които приемаш от храна, след това извади от тях тея дето изразходваш и ако получиш към минус 400-500 значи си на правилния път ;).

А къде мога да намеря формула за това уравнение? По мое мнение се движа достатъчно за да изразходвам калории. Ама щом казваш значи не е така.

http://spidersport.com/weight-control.php

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1